Sta je dobro, a sta lose, kod ovnova?

• Začetnik teme Začetnik teme jinxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nestasna Ameba:
jinxy:
vodolija je zatvorena ... to su samo moji utisci. mada... verovatno se ljudi razlikuju pa ima i drugacijih od gore napisanih (ili se bar ja nadam).

Vodolija zatvorena :shock: :?: :!: Ne mogu da verujem. Mora da si naleteo na neku vodom zagušenu Vodoliju.
Ali, i to što kažeš, ima različitih kombinacija...
Sve je moguće :roll:

TI SE NE MESAJ!!! :D :lol: :wink:

znam da ti nisi zatvorena, ali su drugi mozda malo drugaciji od tebe. svako je na svoj nacin. :wink:

nsbee:
jinxy:
ah, veciti merac dobra i zla, osoba sto hoda na sredini (bar je moje iskustvo takvo) :) . nije lose, ni malo nije lose. sve se premeri, pa onda padne odluka 8) .
jinxy, ja sam ipak neki hibrid! Vise donosim odluke nepromisljeno nego sto merkam (mada se i to desava)... mislim, jezik mi je d e f i n i t i v n o brzi od pameti :oops:

pa sta je tu lose. znas da je prva stvar koja ti padne na pamet u stvari ono sto mislis stvarno, a dok razmislis kako ces to reci prestane da lici na prvobitnu misao. samo napred, sta te briga.

Nestasna Ameba:
jinxy:
TI SE NE MESAJ!!! :D :lol: :wink:

znam da ti nisi zatvorena, ali su drugi mozda malo drugaciji od tebe. svako je na svoj nacin. :wink:

Ne, ne, ne, ne, neeeeeeeeeeeeee!!!
JA sam drugačija od ostalih kako Vodlija, tako i drugih znakova 8)
Tako mi se više sviđa :P
I nemoj ti meni da pretiš jer i ti i ja doooobro znamo... :wink: :roll: :lol:

STA??? ajde, ajde... reci...

Znači, ipak sumnjaš u brzinu svog "britkog" uma :wink:
Šalim se, naravno.
Vidi ovako, to što Ovnovi sporije ukapiraju recimo neki vic ne mora uopšte da znači da su glupi, naprotiv. To bi, jednostavno, moglo da znači da ih u tom trenutku nešto drugo više zanima, te ne obraćaju mnogo pažnje na to što im se datog trenutka servira. :idea:
Jesam li se sad izvukla :?: :oops:
:lol: :lol: :lol:

Nestasna Ameba:
Znači, ipak sumnjaš u brzinu svog "britkog" uma :wink:
Šalim se, naravno.
Vidi ovako, to što Ovnovi sporije ukapiraju recimo neki vic ne mora uopšte da znači da su glupi, naprotiv. To bi, jednostavno, moglo da znači da ih u tom trenutku nešto drugo više zanima, te ne obraćaju mnogo pažnje na to što im se datog trenutka servira. :idea:
Jesam li se sad izvukla :?: :oops:
:lol: :lol: :lol:

hajde jos malo. EGO, kako to lepo zvuci! :wink: :lol: :twisted:

tesha74:
Nestasna Ameba:
tesha74:
:arrow:
:twisted: E TO SU ODLIKE PAVIH OVNOVA
I ne samo Ovnova :lol: :lol: :lol:
TO JE PO MENI PRE DO OSOBE NEGO DO NEKAKVIH
ZNAKOVA KOJI SE ODREDJUJU DANOM<SATOM<POLOZAJU PLANETA<UGLU ZVEZDANE PRASINE U ODNOSU NA SE_EM I JA MNOGO A. :shock: :? :wink: 8) :idea: :?:
Pa, o tome ti pricam (mislim, ne o tome da ti s****, nego bas to prvo sto si rekao).

DEBELIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!
pa gde si ti matori, s'o + te nema.[/quote]

EEEEEEEEEE Brate kijamet mrzi me iz gajbe da izadjem. Sta \ da ti kazem kad sam ovih dana prevrnuo sve filmove koje imam.
Brate ajd kad kijamet prodje.se gledamo.... Pogledaj vreme a slobodan sam. Neznam sta cu sam sa sobom.

Back