Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.538
ШТА ЈЕ БРЕ ОВО, НЕКИ МАСКЕНБАЛ: Брутално иживљавање антимаскера над недужним радницама у суботичком маркету (ВИДЕО)
Антимаскер тврдио да је закон на његовој страни.Срамотна сцена из једног маркета у Суботици шокирала је многе кориснике друштвених мрежа. Двоје супружника направило је сцену у суботичком маркету јер нису услужени због тога што нису хтели да носе маске.
Антимаскер који је снимао видео, позивао се на закон о потрошачима и доказивао како је у праву и како не мора да носи маску. Међутим, ниједном није узео у обзир пандемијску ситуацију у којој смо преко годину дана, а камоли број мртвих.
Сцена је започета одмах по уласку Суботичанина у радњу, након што његову супругу нису услужили јер није имала маску. Док је држао телефон у руци и снимао, коментарисао је како њему нико не може да ускрати куповину. Међутим, на улазу и у самом објекту је уредно истакнуто да је ношење маске обавезно."Шта ви сте овде организовали неки маскенбал? Је л знате закон о потрошачима? Не треба да се поступи по уредби Владе републике Србије, него по закону", рекао је он између осталог, док се истресао на раднице и друге муштерије.
Када су му раднице скренуле пажњу да не може да узме робу без маске, дрско је узео корпу и кренуо низ рафове.
Наиме, страшно иживљавање је тек почело када је антимаскер дошао на касу, где се позивао на закон о потрошачима, који му по његовом мишљењу, даје право да из радње изађе са артиклима које није платио. Том приликом, он је вербално малтретирао раднице у маркету, које су му смиреним гласом објашњавале да због инспекције не могу и не смеју да га услуже, јер на тај начин крше уредбе Владе Србије.
"Сад да вам кажу, 'не пуштајте мушкарце који нису у минићима', ви их не бисте пуштали. Е, па не може тако. Још једном вас питам, да ли ћете наплатити робу коју сам узео? Нећете. Ја се позивам на закон који каже да имам право да изнесем робу за коју не желите да ми издате рачун. Хвала лепо, довиђења", рекао је он на крају након дужег малтретирања радница.
У коментарима испод видео снимка, супротно очекивању антимаскера, најчешће стоје коментари осуде.
"Срамота. Истресање на радницу која ради по правилу своје фирме. Ако се неком не свиђа нек купује на другом месту. Исто тако раде и у Београду. То је нешто што морају раднице да поштују. Ако се неком не свиђа нек иде код директора а не да напада жену која поштено ради свој посао.", стоји у једном од коментара подршке радницама.
"Ковидиот у акцији! Човеколико створење, чији број ципела је већи од IQ мозга, крајњим напором смишља како украсти робу а не бити кривично гоњен.", написао је корисник Фејсбука.
(МОНДО)
https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1468341/antimakser-maltretirao-radnice-u-marketu-subotica.html
Каква је ово саможивост, немам речи. Дакле сви људи су будале, само њих двоје размажених су изнад закона. Антиваксери и антимаскери су тешка ђубрад.