Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
auuuu hm.....pa velika je razlika u tim godinama...ne znam,popricajte malo ozbiljnije,mada nisam nesto sigurna da imas sanse,iskreno........ti si za sad u njegovim ocima sigurno klinka...mada...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sansa se uvek treba pruzitinewerna_beba:bogami mislim da mu nema sto pokazat... dosta je nama pokazala...
pacer:pa dobila si odgovor- nemoj da mu kazesh...![]()
i josh bonus i savet- pozabavi se gramatikom...
a i stvarno ako postoji tema za reshavanje ovakvih "problema" zashto tvoje pitanje ne bi bilo na njoj umesto shto po drugi put otvarash istu temu... :shock:
Lucky girl:auuuu hm.....pa velika je razlika u tim godinama...ne znam,popricajte malo ozbiljnije,mada nisam nesto sigurna da imas sanse,iskreno........ti si za sad u njegovim ocima sigurno klinka...mada...
to je u redurich bitch:A OSTALIMA HVALA NI NA CEMU(nadam se da se ovako pise,mislim i sami znate da mi gramatika ne ide dobro)
a ovo vecj ne valjarich bitch:neznam vise ni sta da pisem
Kad_LupimLupim:A ja mislim da sam ja u pravu...
I sta sad, ovako mozemo da se јebemo do vecnosti
To sto ti mislis da si u pravu mozes, da okacis macku o rep, dok nam ne razjasnis zasto tako mislis i na kraju dokazes. A to bi uradila upravo odgovorom na moje pitanje i tad bi ti rekao: Ok, kad je tako i tako idi reci mu.
Al' oboje znamo dobro, da nemas odgovor na to pitanje... a bez njega i svako dalje pravo da se raspravljas na nivou: Ja mislim da sam ja u pravu.
pacer:to je u redu
a ovo vecj ne valja
rich bitch:ma bistra sam kao DUNAV.ebes gramatiku vazno je da imam smisla za humor.
pacer:a ja mislio ti si duhovita na ovom forumu...![]()
Lucky girl:dobro..aj resili smo(ako je i moglo uopste da se ista resi) problem...nemoj dzaba unistavati temu
zEcIcAaA:pa ja bih ti savetovala da mu nista ne govoris :-? .....................
jel ti njega uopste poznajes kao osobu i nesto o njegovom personality ili samo znas kako izgleda i volis ga zato sto je sladak?? jer ako ga uopste ne poznajes onda i nemozes da ga volis,onda je to samo neka prolazna glupost...............?????????
rich bitch:ma ja njega odlicno poznajem.
ako ti je lakse ja sam svakog meseca u Krusevcu,a ta osoba treba da bude kum mom buducem zetu.
vise puta smo i razgovarali,ali ne na ovu temu........on je skoro svaki dan kod mog zeta i tako........