sta je bolje uraditi:priznati nekoj osobi da vam se dopada ili sve precutati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacer:
pa dobila si odgovor- nemoj da mu kazesh... :D
i josh bonus i savet- pozabavi se gramatikom...

a i stvarno ako postoji tema za reshavanje ovakvih "problema" zashto tvoje pitanje ne bi bilo na njoj umesto shto po drugi put otvarash istu temu... :shock:

pa mozda si i upravu.
ali ja jednostavno neznam sta da radim.....zar vi mislite da bi je u 2:30 nocu sedela budna bez razloga,pa naravno da ne bi........ja sam samo jedna zaljubljena osoba koja trazi savet.

stvarno sam se skenjala zbog svega,neznam vise ni sta da pisem.odoh da spavam,ali pre toga da presaberem svoje misli iiiiiiiiiiiiiiiii ..................
ma aj sto se zamajavam
odoh

A OSTALIMA HVALA NI NA CEMU(nadam se da se ovako pise,mislim i sami znate da mi gramatika ne ide dobro)

Kad_LupimLupim:
A ja mislim da sam ja u pravu...
I sta sad, ovako mozemo da se јebemo do vecnosti :roll:
To sto ti mislis da si u pravu mozes, da okacis macku o rep, dok nam ne razjasnis zasto tako mislis i na kraju dokazes. A to bi uradila upravo odgovorom na moje pitanje i tad bi ti rekao: Ok, kad je tako i tako idi reci mu.
Al' oboje znamo dobro, da nemas odgovor na to pitanje... a bez njega i svako dalje pravo da se raspravljas na nivou: Ja mislim da sam ja u pravu.

ma ajde necu ja ovde da se jebavam.....a takodje da se prepirem,a ko zna svakog trenutka moze da se pojavi neka druga osoba,a to bih najvise volela,jer bih tada prestalo ovo mucenje.
mislim da svako ima pravo na svoje misljenje(za ovo sam sigurna da sam u pravu)

"ja mislim da sam u pravu"-to se odnosilo na ono da nisam postavila temu da bih se prepirala sa nekim

zEcIcAaA:
pa ja bih ti savetovala da mu nista ne govoris :-? .....................

jel ti njega uopste poznajes kao osobu i nesto o njegovom personality ili samo znas kako izgleda i volis ga zato sto je sladak?? jer ako ga uopste ne poznajes onda i nemozes da ga volis,onda je to samo neka prolazna glupost...............?????????

ma ja njega odlicno poznajem.
ako ti je lakse ja sam svakog meseca u Krusevcu,a ta osoba treba da bude kum mom buducem zetu.
vise puta smo i razgovarali,ali ne na ovu temu........on je skoro svaki dan kod mog zeta i tako........

rich bitch:
ma ja njega odlicno poznajem.
ako ti je lakse ja sam svakog meseca u Krusevcu,a ta osoba treba da bude kum mom buducem zetu.
vise puta smo i razgovarali,ali ne na ovu temu........on je skoro svaki dan kod mog zeta i tako........

e pa to je vec druga prica.............pa sta da ti kazem nego probaj da se malo zblizis s'njim i da postanete malo blizi prijatelji i onda nekako da saznas kako se on oseca prema tebi i onda probas da pricas sa njim na tu temu.......neznam sta da ti kazem ,pokusavam da ti pomognem :| ...........

nikad se nisam nasla u toj situaciji...........kad god se neko meni svidja ja to uvek precutim,jednostavno ne mogu nista da kazem,ali u vecini slucajeva dobijem ono sto zelim bez da razgovaram sa njim na tu temu............

@rich bich

Прошлу тему сам ти спојио са темом која већ постоји, а која се бави љубавним проблемима тинејџера. Послао сам ти и приватну поруку у којој сам те обавестио о томе. Нема потребе да отвараш нове теме по неколико пута за једну исту ствар. Ако неко има нешто паметно да ти каже рећи ће ти то на тој теми. Овде сте се покачили безвезе и без потребе. Такође, да напишем одмах, постоји тема која је слободна и у којој се о свему може писати па ако ти и даље нешто од овога није јасно питај ту ;)

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=4155340#post4155340

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back