- Poruka
- 130.533
Imati musko ili zensko dete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas crticu / laksejao bre tabe ubiće nas taj potrošački mentalitet
i da znaš šta je bolje teško je da možeš da biraš.
odbacujem pitanje kao netačno
ali zar nije najskuplje vreme a musko dete treba vodati po treninzima i drugim sportskim desavanjima?muškarca naravno
ovo žensko pa jao šta njoj sve treba da bi bila normalno snabdevena preparatima...
brdo keša
troši 100 evra na 100 metra
pa najteže je u stvari kad odu od kuće , treba se navići na to da su negde i da žive svoj život iako je to bio osnovni cilj svakog vaspitanja u odrastanjuЖенско дете скупље,
ал' обично пре мушког оде из кућу, па кад се подвуче црта, на крај испадне исто.
Žensko, ali to shvatiš kasnije. (sa muškog aspekta).Imati musko ili zensko dete?
ali zar nije najskuplje vreme a musko dete treba vodati po treninzima i drugim sportskim desavanjima?
ja sam vodila svu decu na treninge na jezike u muzičke škole nakapali su mi...ali zar nije najskuplje vreme a musko dete treba vodati po treninzima i drugim sportskim desavanjima?
treba je pravilno vaspitati, nadzor se ne preporučuje represivan jeЖенско дете треба неприметно пратити, да не јурца са момцима, тако да се ту изгуби више времена.
A sinove ?treba je pravilno vaspitati, nadzor se ne preporučuje represivan je
podrazumeva se nego je pitanje bilo za devojčicuA sinove ?
A koga je teže vaspitati ?podrazumeva se nego je pitanje bilo za devojčicu
ako uključiš zabrane i represiju u svoje vaspitavanje ako počinješ obraćanje saA koga je teže vaspitati ?
Ja mislim sinove (ali opet naglašavam - sa muškog aspekta).
A, iskustvo mi se ne može osporiti.
a musko pustas da jurca devojkeЖенско дете треба неприметно пратити, да не јурца са момцима, тако да се ту изгуби више времена.
citajuci temu deluje mi da musko dete pustate da radi sta hoce vezano za seks a zenskom branite da dozvoli muskom da radi sta hoce![]()
Žensko, jeftinije i zahvalnije.Imati musko ili zensko dete?