STA JE BIVSA LJUBAV

paradizo:
KAKO GLEDATE NA VASU BIVSU VELIKU LJUBAV, DALI SE I VAMA JAVLJA PREZIR PREMA NJOJ, I LJUTI STE NA NJU. ILI NAPROTIV SRECNI STE STA STE JE IMALI, I PONOSNI STE NA NJU, I ZELELI BI STE DA JOS TRAJE, ILI OD TADA NE ZELITE VISE LJUBAV I STRAH VAS JE OD NJE, ILI SASVIM NESTO TRECE.

-
ne, lepo mi je kada mislim na njega, zelim da bude srecan i drago mi je sto sam bila sa njim

E ljudi, ja od jedne veeelike (sad nazalost ozenjene) ljubavi ne mogu da se oporavim, nije da ga jos volim ali mi nedostaje to osecanje. ja od tad nikog nisam volela tako kao njega, nisam bila toliko srecna kao s njim. prosle su 3 god, i imala sam jos veza od tad ali nikako da opet zavolim, a mozda sam rodjena za jednu ljubav u zivotu, sta da radim....MA HOCU DA ZAVOLIM NEKOG!!!!!!!!!!

osecam se veoma srecno kad pomislim na tu vezu.
mene je ta veza preobratila sto se nekih bitnih stvari u zivotu tice. ne bih bila ono sto sam sada da je nije bilo. nije mi uvek bilo lepo dok smo bili zajedno ali i da je bilo 5 puta gore ne bih je se odricala jer sam svesna da sam zahvaljujuci odnosu sa a. neverovatno sazrela...narocito u seksualnom smislu. :lol:
osecam i dalje da smo na neki nacin povezani, ali ne osecam nikakvu tugu, ljutnju, bes, prezir, zelju, nikakva ocekivanja.nisam ponosna na njega, ne smatram da je objektivno gledano nesto posebno. ne bih zelela da se ponovi.nije me strah. to je za mene proslost...zapisana u mom srcu.

HeRoInA_84:
Nemoguce je da ne osecas nista ako je to bila LjUBAV...
Mora makar nesto da ostane... Bilo kakav trag...

Nisi u prawu... Ja ne osjecam nishta nakon posljednje ljubavi..jer nakon raskida i dwadesetak dana ritualnih pijanki..saznao sam da su se ona i moj "drug" (ne bash blizak) smuwali.. i sada ne mogu da je mrzim i prezirem jer sam je wolio.. a wishe je ne wolim... To je to... pa nije zalud Jura Stublic otpjewao onaj stihek "Ne osjecam nishta, samo se sjecam" 8)

ostale su mi u glavi lepe uspomene na ex momke, u super smo odnosima...ali, ima i onih skotova koje ne bih vise nikad da vidim...ALI, to nisu velike ljubavi!!! ja imam svoju veliku bivsu ljubav, tj bivsa mi je sada sadasnja ljubav i toliko ga volim da mislim da kad nekog toliko volis, teorije nema da ga ikad zamrzis. mozda privremeno, ali to prodje i setis se svega dobrog... valjda je to tako

mala_nish:
ostale su mi u glavi lepe uspomene na ex momke, u super smo odnosima...ali, ima i onih skotova koje ne bih vise nikad da vidim...ALI, to nisu velike ljubavi!!! ja imam svoju veliku bivsu ljubav, tj bivsa mi je sada sadasnja ljubav i toliko ga volim da mislim da kad nekog toliko volis, teorije nema da ga ikad zamrzis. mozda privremeno, ali to prodje i setis se svega dobrog... valjda je to tako

DA GA NISI MOZDA IDEALIZOVALA???????????

Back