Nikada me nece proci to osecanje!Jako je tesko zaboraviti,pogotovo one lepe trenutke kojih je bilo mnogo!Treba se pomiriti sa nekim stvarima,ali je to u ponekad jakoo tesko!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, lepo mi je kada mislim na njega, zelim da bude srecan i drago mi je sto sam bila sa njimparadizo:KAKO GLEDATE NA VASU BIVSU VELIKU LJUBAV, DALI SE I VAMA JAVLJA PREZIR PREMA NJOJ, I LJUTI STE NA NJU. ILI NAPROTIV SRECNI STE STA STE JE IMALI, I PONOSNI STE NA NJU, I ZELELI BI STE DA JOS TRAJE, ILI OD TADA NE ZELITE VISE LJUBAV I STRAH VAS JE OD NJE, ILI SASVIM NESTO TRECE.
-
HeRoInA_84:Nemoguce je da ne osecas nista ako je to bila LjUBAV...
Mora makar nesto da ostane... Bilo kakav trag...
Ti to verovatno bolje znashmammy:Naravno da je tacno....ne optuzujes valjda Amebicu da laze????
E na ovu izjavu nemam komentar, jeste da boli i mozes biti povredjen ali ima mnogo toga lepog kad se neko voli, ma kako se ta veza zavrsila!Johnny82:Meni je bedak da volim nekoga!
A, ne, nego me ti znaš bolje nego što ja sebe poznajemSirano_de_Berzerak:Ti to verovatno bolje znash
...samo postoje osecaji koji jesu i oni iz kojih se probudish i vidish istinu drugachiju...zato se nadam da je TACHNO...
mala_nish:ostale su mi u glavi lepe uspomene na ex momke, u super smo odnosima...ali, ima i onih skotova koje ne bih vise nikad da vidim...ALI, to nisu velike ljubavi!!! ja imam svoju veliku bivsu ljubav, tj bivsa mi je sada sadasnja ljubav i toliko ga volim da mislim da kad nekog toliko volis, teorije nema da ga ikad zamrzis. mozda privremeno, ali to prodje i setis se svega dobrog... valjda je to tako