Šta je bilo biće

• Začetnik teme Začetnik teme miwka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
miwka;bt123954:
Godine nas ne čine samo starijim...hvala na poseti loncarz;):zimag:z:poz:

...овде стиховима ствараш помало сивкасто црн прилаз будућности ...
у смислу учења из живота за живот -- и закључком све је то већ виђено
----стога није вредно срца /љубљви / лепоте / радости ....ја пак кажем да
прошлост треба проучавати да се пројектује будућност и у њој живи на нивоима
људскости / човекољубља - допадљивог и корисног....ту нема црног а и нема већ виђеног ---то је животна чаролија ...стога човек мора увек и само увек да настоји да рашчишћава шљам и изрод ( у смислу потискивања такве духовности ) и ствара простор за животну чаролију ......у том смислу ако човек не делује " није имао рашта ни родити се " ------тако ја видим ствар ...идемо даље ...z:poz:

Veoma sam ti zahvalan na tvojim komantarima i porukama koje mi u njima šalješ.Malo je ljudi bez uvijanja reklo šta misli o onome što ja pišem.Uveren sam da će mi to mnogo koristiti u budućnosti.Nadam se da ćeš biti često tu da kažeš svoje mišljenje koje ja iskreno cenim kao pozitivno i poučno.Hvala i pozdrav,loncar...z:poz:

...ma ne oslanjaj se ti na tuđa viđenja tvojih pesama..ja sam ponekad otvoren da javno iznesem svoje mišljenje ..ali, imam osobinu da preispitujem svoja izrečena mišljenja zarad svog napredovanja ( mic po mic) , pa ih lako i menjam ... naročito ako nikog životno ne ugrožavaju ...valjda je to subjektivizam ...a on je prepun emocija ...a znaš i sam kiakvo je srce po tim stvarima ..danas ne može da živi bez žutog a već sutra umire za crvenim ...hoću da ti kažem , moraćeš da izgradiš i sopstveni brus / kamen za glačanje svoje poezije ...mi smo samo publika i ništa više ... Pozdrav !

miwka;bt123955:
ovo si jako dobro rekla...divno miwka ....al ti ništa nije jasno ipak hvala ti ,mari....z;):zimag:z:poz:

Evo me na popravni, ako dozvoljavaš ?!
"....ne trošimo uzalud srca" - to nisam razumela,
Je li upozorenje ili šta već?
Ne bih volela da imaš iskustvo takve vrste.
Sve drugo - razumem prilično...i zato sam rekla da je divno - divno zbunjuješ
kako to već pesnicima carski valja i trebuje.
:zzima:

Back