Evo ja da se javim,mada cini mi se da sanja88 posecuje i forum na infostudu.Ja sam takodje zavrsio pomenutu medicinsku i naravno upisao Molekularnu biologiju.Medjutim istu sam napustio posle godinu dana studiranja iako sam lepo poceo.Gotovina me je upozoravala da je tesko ali ja nisam hteo da slusam....Mada,moj najbolji drug je ove godine upisao molekularnu,i to posto je stigao do trece godine medicine,sto ce reci da nikad nije kasno.Odlucio je da ipak vise voli molekularnu i ja ga podrzavam.Ukoliko ne znas kako to vec ide za prijemni,prijemni nije tezak ali se mora dobro spremiti.Ako ne znas sta treba,trebaju ti sve 4 knjige iz gimnazije (ALI NOVE!!!) i trebaju ti dobri testovi.Toplo bih ti preporucio da ukoliko imas uslova uzmes casove kog Gotovine,jer zena ima fenomenalan metod priprema.Bas sam skoro bio kod nje,vodio ovog mog druga na cas.On je uzeo nekoliko casova i bilo mu je sasvim dovoljno,ali je od januara strebao sve cetiri knjige.
Dakle ako si to odlucila,super,ali znaj da je zaista jako tesko,a narocito ako nemas osnovu iz matematike i fizike (a posto si iz medicinske ZNAM kakva je osnova,jos samo ako bi rekla ko ti je predaje pomenute predmete).Dobro razmisli!!!