šta imate za ponuditi devojkama?

šta jedna devojka dobija eventualnim ulaskom u vezu sa vama?

Šta ja dobijam eventualnim ulaskom u vezi sa njom? :lol:

Pa ako muškarac nije psajko, površnog uma, bezidejna, inertna osoba koja nema neki cilj, svrhu, ako nije kockar, kriminalac, narkoman, alkoholičar prihvatljiv je za popriličan broj žena.Žene nisu toliko komplikovane.Ne mora se neko uspentrati na Mont Everest ili biti trulo bogat da bi bio dobar izbor.To se odnosi na takozvane "obične" žene.Neobičnije će se možda namučiti dok ne nađu svog princa.

Poslednja izmena:
Nista sto je u trendu...

Dobija inteligenciju pa ne moze da me mnogo vesla.
Dobija nefoliranje, sto takodje nije dobro, ako hoce da pokrije a da ne otkrije.
Dobija timskog igraca, sto opet nije dobro , ako ona ne zna da igra timski nego igra tvoje je nase, a moje je moje.
Dobija odlicnu info, emotivnu , psihicku, organizacionu podrsku, ne toliko i fizicku, znaci necu da se bijem zbog devojke, a u pm...
Dobija visokog, naocitog, nekima privlacnog, nekima prosecnog izgleda muskarca.Sto opet nije dobro , jer misli da sam ku.rvar.Lazu zene ko lisice da bi sebi digle cenu.
Dobija muskarca koji nije ljubomoran, ali to ne znaci da ce moci da radi svasta.Sto opet nije dobro jer ne podnosim ljubomorne igrice.

Sta ne dobija...
Ne dobija kucu.
Ne dobija sponzora.
Ne dobija kola.
Ne dobija posao.
Ne dobija kitu na bicikli.
Ne dobija ortaka za svadjanje.

Dakle uzas blagi...totalno demode...

većina žena vremenom zaželi toplo porodično gnezdo.
pouzdanog muškarca sa kojim se oseća sigurno i obezbeđeno.
one vole društvene muškarce, onog koji je na fb profilu na slikama sa masom ortaka i ženskog sveta....

samotnjaci im iz nekog razloga ne ulivaju poverenje i njih izbegavaju.

one vole društvene muškarce, onog koji je na fb profilu na slikama sa masom ortaka i ženskog sveta....

Možda im svojim nedruštvenim pristupom i ponašanjem nesvesno šalješ(te) poruku koja ih u startu odbija.
Mnoge devojke možda misle da samotnjaštvo podrazumeva i samodovoljnost, dakle da iza takvog koncepta života stoji osoba kojoj niko drugi nije potreban.

Nista sto je u trendu...

Dobija inteligenciju pa ne moze da me mnogo vesla.
Dobija nefoliranje, sto takodje nije dobro, ako hoce da pokrije a da ne otkrije.
Dobija timskog igraca, sto opet nije dobro , ako ona ne zna da igra timski nego igra tvoje je nase, a moje je moje.
Dobija odlicnu info, emotivnu , psihicku, organizacionu podrsku, ne toliko i fizicku, znaci necu da se bijem zbog devojke, a u pm...
Dobija visokog, naocitog, nekima privlacnog, nekima prosecnog izgleda muskarca.Sto opet nije dobro , jer misli da sam ku.rvar.Lazu zene ko lisice da bi sebi digle cenu.
Dobija muskarca koji nije ljubomoran, ali to ne znaci da ce moci da radi svasta.Sto opet nije dobro jer ne podnosim ljubomorne igrice.

Sta ne dobija...
Ne dobija kucu.
Ne dobija sponzora.
Ne dobija kola.
Ne dobija posao.
Ne dobija kitu na bicikli.
Ne dobija ortaka za svadjanje.

Dakle uzas blagi...totalno demode...

Reputacija za ovo.:ok:

- - - - - - - - - -

Jako dobra tema Mekflaj btw.:ok:

Dobar deo tih ortaka cesto nisu nikakvi ortaci, a ni u zenu ne mozes imati poverenja, tako da smo svi na kraju krajeva uvek sami svidjalo nam se to ili ne i bili drustveni ili sami samcati.

Back