Sta imate da napisete o tome kako vam je prosao jul ove godine?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima...uvek...kada svakog dana znas da neko moze da ode Gore ...svake noci znas da neko moze da ode Gore ...oporavak traje ...svaki dan pazis da nema promaje preopasna je...pazis da ne dobije grip neko da ne preneses grip nekome...moze da ode Gore zbog toga...
Zubar ne radi treba te se ceka ceka ceka dok boli boli boli dok su tu strahovi sta ako se to inficira ode na mozak (pisalo u opisu toga na javnom profilu nekog zubara) nema se za hirurga plus u sred smo korone...ima jos ne znam da li je za forum...
Nisam se ja lomila ali kao da jesam..
...ne strahujem za svoj zivot kao da strahujem...
A koronu imam ja.
...oporavices se...u mesecu kad se desi pisaces na temi o tome u tom mesecu da ohrabris sve ....mesecima posle na temama kako ide oporavak mesec po mesec dok potpuno sve ne prevazidjes 🤞🤞🤞...

Jul mi je prošao:

1. Radno, bilo je nikad više posla(bar da sam imao neke koristi od toga :lol: )
2. Nikad gorem spavanju zbog vrućina
3. Stari problemi o kojima sam pisao na početku godine su me u jednom momentu bili ponovo baš razboleli i jako sam se loše osećao privatno gde god bio(stan, vikendica, posao, čak i putovanje).Sad mi deluje da sam dobro, ali da ne ureknem :)
4. Neka nova poznanstva su mi probudila nadu da za neke stvari ipak nije kasno, tj. da ima nade i za mene :lol: Sličnost sličnost traži i činilo mi se da sam pronašao žensku osobu koja je ako ne u istoj onda možda još i goroj situaciji nego ja. Zadnjih dana mi se ipak čini da mi je potrebno novo u odnosu na novo

Sjajno
Prvog sam napunio 47 u društvu mojih krstarijanaca.
Sredinom jula sam sa ćerkom otišao na put u London, upoznao mnoge naše ljude, sreo moje prijatelje iz Srbije i iz Engleske. Prošli smo svuda gde smo stigli, častili nas, vodili, ugostili (i Srbi i Englezi i Irci).
Jesam imao frku sa bubrezima ali sam hvala Bogu to uspeo da rešim u toku puta.
Još mi se slažu utisci.
Zahvalan sam zaista!
Hvala ti Bože!

Back