Sta imate da napisete o tome kako vam je prosao jul ove godine?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj omiljeni mesec u godini.

Prošao je okej. Početak meseca me je zatekao na letovanju; prijatelj i ja smo otišli na more krajem juna.

Nakon povratka kući sam imao veoma neobično iskustvo gde su mi sve emocije bile pojačane bar trista nasto (što bi se engleski reklo: emotional roller coaster). Kao trudna žena ili nešto takvo. Bizarno i emotivno iscrpljujuće. Srećom, to je brzo prošlo.

Sredina je prošla okej, ali bez odlazaka na kupanje, bez čega mi je juli nekada bio nezamisliv. Ponajviše zato što nisam mogao da nađem društvo.

Kraj meseca je prošao prilično samotno, jer je otac otišao u vikendicu van grada, a ja sam ostao da samujem u našoj kući. Nikoga od društva da na'vatam da se vidimo, sem što sam išao na bilijar sa onim momkom s kojim sam išao na more. Ostali ništa: jedan od dva najbolja druga otputovao u Francusku kod rođaka, drugi "BFF" je imao neku frku pa se slabo javlja, drugarica nije slobodna... i tako.

Kad zaboraviš juuuuliii...tek tad...neki hotel, neki grad...pričaćeš...
I neces srecan biti sluuuutim...

Jedan je u dugoj vezi...drugi je u vezi javnoj...beskrajno sam povredjena beskrajno mi je lose...jul...beskrajno ne znam ni kako sam prezivela prosli mesec...Ne znam ni zasto ni cemu ako ni jedan ni drugi nisu moj mir moje lepo sutra vec su necija tudja...Ne vidim ni zasto disem ni zasto sam ziva uopste ne vidim svrhu sad kad je takva situacija kakva je...

I neces srecan biti sluuuutim...

Jedan je u dugoj vezi...drugi je u vezi javnoj...beskrajno sam povredjena beskrajno mi je lose...jul...beskrajno ne znam ni kako sam prezivela prosli mesec...Ne znam ni zasto ni cemu ako ni jedan ni drugi nisu moj mir moje lepo sutra vec su necija tudja...Ne vidim ni zasto disem ni zasto sam ziva uopste ne vidim svrhu sad kad je takva situacija kakva je...
De de kakvo je to jedva preživljavanje i nemanje svrhe, zbog koga bre.. Ko ih ebe raskrstiš s tim i kreneš dalje

U julu je bila godišnjica smrti jedinog kog sam volela, svake godine tog dana (i ne samo tog) pitam se to što kažeš zašto dišem zašto sam uopšte živa pa eto guram i dalje..
Zajebi te tuđe, da je suđeno da budu tvoji ne bi bili tuđi

Poslednja izmena:
Мени је претходни месец(јул)донео неколико непредвиђених ситуација.
teško kuvanje lobanje plus nadmudrivanje sa mačkama da mi ne ulaze u motor vozila i svašta još nešto ali moram da pohvalim manjak komaraca to je meni vrlo bitna stvar
Код мене није било превише "кувања",ноћи су чак доста свеже,а и било је комараца.
Za mene težak kao i svaki letnji mesec, ali dešavaju mi se lepe stvari.
Na auto pilotu sam dok ne krenu tmurni jesenji dani.
Мени је лето најлепше годишње доба.

Na putu sam upoznao neke ljude koje sam znao samo preko fb i zaista su mi priredili divne trenutke i prirasli za srce.
Isto sam na početku meseca upoznao 3 forumaša koji su mi takođe prirasli za srce!
Na putu sam ponovo sreo ljude kod kojih sam prvi put i bio u ovoj zemlji (pre 22 godine), s obzirom da nisu "naši", opet su me divno primili (mene i dete, ručak, večera, obilazak njihovog kraja, tople reči).
Zahvalan sam za ovaj juli
Hvala Bogu :zaljubljena:

Back