Pretezak pretezak pretezak mesec...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s p a v a nj ePretezak pretezak pretezak mesec...
Nerazumljiv odgovor.Pojasnite ga.s p a v a nj e
I neces srecan biti sluuuutim...Kad zaboraviš juuuuliii...tek tad...neki hotel, neki grad...pričaćeš...
De de kakvo je to jedva preživljavanje i nemanje svrhe, zbog koga bre.. Ko ih ebe raskrstiš s tim i kreneš daljeI neces srecan biti sluuuutim...
Jedan je u dugoj vezi...drugi je u vezi javnoj...beskrajno sam povredjena beskrajno mi je lose...jul...beskrajno ne znam ni kako sam prezivela prosli mesec...Ne znam ni zasto ni cemu ako ni jedan ni drugi nisu moj mir moje lepo sutra vec su necija tudja...Ne vidim ni zasto disem ni zasto sam ziva uopste ne vidim svrhu sad kad je takva situacija kakva je...
nikad nisi cula za spavanje?Nerazumljiv odgovor.Pojasnite ga.
Zamolicu Vas da ne pisete besmislene nerazumljive poruke.Hvala.nikad nisi cula za spavanje?
...
Sad će da ide dobar period. Tako to ide. Gore,dole,kao otkucaj srca. Ne valja kad je ravno,onda si mrtavElem juni je prošao u lomljavi kostiju..juli i gipsu.
a završio se koronom..koja još traje..ima li gore?
Nisam se ja lomila ali kao da jesam..A koronu imam ja.
bar si koronu preturila preko glave, zimos da budeš mirnaElem juni je prošao u lomljavi kostiju..juli i gipsu.
a završio se koronom..koja još traje..ima li gore?
Nisam se ja lomila ali kao da jesam..A koronu imam ja.
Nisam preturila ali to spada u avgust.bar si koronu preturila preko glave, zimos da budeš mirna
sve je prolazno![]()
Код мене није било превише "кувања",ноћи су чак доста свеже,а и било је комараца.teško kuvanje lobanje plus nadmudrivanje sa mačkama da mi ne ulaze u motor vozila i svašta još nešto ali moram da pohvalim manjak komaraca to je meni vrlo bitna stvar
Мени је лето најлепше годишње доба.Za mene težak kao i svaki letnji mesec, ali dešavaju mi se lepe stvari.
Na auto pilotu sam dok ne krenu tmurni jesenji dani.