Šta imate da kažete za kraj treće petogodišnjice našeg siromaštva?

• Začetnik teme Začetnik teme TOMAX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Halakh:
Nisam mislio na te, moderne nazovi nazarene; već na drevne nazarene sa Gore Karmel, minejce, kojima je pripadao Isus Nazaren, te Ilija Tešbićanin, i koje bledo slika Epifanije u svome »Panarionu«, te Filastrije u »Životu Apolonija iz Tijane«.

Ja sam rekao da očekujem u Posletku obnovu Hristove Crkve i u ovostranom. Ta mormonska crkva koju pominješ je naravno čista prevara, kao i njihov osnivač Josip Smit koji je izmislio, sastavio petnaestak knjižica i pridružio ih Bibliji.

Pogrešno ste ocenili naš projekt: na sajtu Vjera.org, njegovim sekcijama, dajemo stručnije studije i članke bogoslova i analitičara različitih vera, a ljude hoćemo uputiti na Istinitog Hrista.

Господине, Халакх, Ви сте сами написали и навели десетак секти и за себе изјавили да сте њихов следбеник, Ви нисте написали "древни назарени" већ само назарени... накнадна "појашњења" су у служби збуњивања са тврдом вером да Ваш саговорник тј. ја нема даљег знања око Епифанија или Филастрија... али ствари не стоје тако... димне завесе не вреде ништа...

Да Ви господине Халакх имате честите намере Ви би тачно ИМЕНОВАЛИ ту Вашу неинституционализовану цркву, тј. секту - и онда би конкретније разговарали... на Вашем сајту пише само "Мир Божији!" а не Мир Божији! Христос се роди! У тзв."научним радовима" избегавате име Господа Исуса Христоса ... на Вашој слици нема Господа, нити Анђела Господњих - већ Сунце уоквирено двоструким испреплетаним троуглом (од којих је онај чији је врх окренут на доле - прави сатанистички знак)...и да не набрајам даље...

... Срби живе на РАСКРСНИЦИ па је стога свима добро познато деловање разних "цркви" ... али свима вама једно је заједничко: НЕ ПРЕЗАТЕ ОД СОФИСТИЦИРАНОГ ЛУКАВСТВА И ПРЕВАРЕ - а све само зато да би придобили неку наивчину...дакле, ако уопште верујете у било ког бога на свету молим наведите ИМЕ Ваше Цркве и КО ВАС ФИНАНСИРА (ако имате храбрости)... све остало што покушавате је само "лук и вода"...

Citate li vi uopste naslov:"Sta imate da kazete za 15 godina nase golgote koja jos nije prosla? Omasili ste temu ,hajde ponovo ! Marlone, raspisi se, znam pouzdano da imas sta da kazes, volela bih da procitam sta ti imas da kazes na zadatu temu! :-D Ljudi ,ostavite tog zabludelog Halakha, samo hoce da vas nasekira! Evo ja:dokle god mushkarci kolo vode i kuccu nam kucce( ovo je meko c ), bice ovako...ludo i nezaboravno! Hajde, sad ste vi na redu :lol:...muskarchine nase drage! :lol:

Malo je petnaest godina srpskog siromashtva,jos treba da prodje trideset godina bijede da bi Srbi shvatili svoje greshke,a na kraju zasto bi Srbi u Srbiji kvalitetnije zivjeli od Srba u Republici Srpskoj.
Mozda neki idiotcic razmislja da to sto je njegov tata dosao iz Crne Gore ili BiH pre trideset godina,on treba da ima veci standard od njegovog rodjaka koji je ostao u R.S.

Astrodita:
Citate li vi uopste naslov:"Sta imate da kazete za 15 godina nase golgote koja jos nije prosla? Omasili ste temu ,hajde ponovo ! Marlone, raspisi se, znam pouzdano da imas sta da kazes, volela bih da procitam sta ti imas da kazes na zadatu temu! :-D Ljudi ,ostavite tog zabludelog Halakha, samo hoce da vas nasekira! Evo ja:dokle god mushkarci kolo vode i kuccu nam kucce( ovo je meko c ), bice ovako...ludo i nezaboravno! Hajde, sad ste vi na redu :lol:...muskarchine nase drage! :lol:

Наравно да читам наслов, Астродита, за мене је ова тема добила још један паралелни ток од тренутка када је извесни г.Халакх написао следеће као одговор на задату тему:

Za ovaj srpski narod nije dobar standard, on treba biti što siromašniji i bedniji, da ne bi pravio velike greške,... Za Srbe nije novac. Jer kad Srbi imaju novce, onda ludost toče na sve strane i pored njih čestiti ljudi pate i stradaju

дакле, Астродито, не секирај се, све је у оквиру теме...

eremita:
Наравно да читам наслов, Астродита, за мене је ова тема добила још један паралелни ток од тренутка када је извесни г.Халакх написао следеће као одговор на задату тему:

Za ovaj srpski narod nije dobar standard, on treba biti što siromašniji i bedniji, da ne bi pravio velike greške,... Za Srbe nije novac. Jer kad Srbi imaju novce, onda ludost toče na sve strane i pored njih čestiti ljudi pate i stradaju

дакле, Астродито, не секирај се, све је у оквиру теме...

ali nije da nije nesto i pogodio, a 'mito?

Astrodita:
Za razliku od drugih ovde Astro ja sa smradovima ne pricam. Ako neko prvo napljuje sve sto je srBsko, a onda se pravi francuska sobarica... onda ce tako i da bude jeban... jeftino :D

на Вашем сајту пише само "Мир Божији!" а не Мир Божији! Христос се роди!

»Mir Božiji« pozdrav sve kaže, jer je to drevni i biblijski pozdrav, i namenjen je za svaki dan i svaku prazničnu priliku.

У тзв."научним радовима" избегавате име Господа Исуса Христоса ...

Niste u pravu za to: Gospod Hrist(os) se itekako spominje u mojim studijama: On je Središte, Sunce. Hrista ne spominje u svojim besedama i poslanicama rimski prvosveštenik Konstantin Veliki, koga je institucionalizovana Crkva prihvatila kao svoga 'prvosveštenika', iako je se ovaj tek nekoliko dana pred smrt krstio. I još ga je proglasila svecem,... Doduše nije bio toliki ubica kao suludi Justinijan, ali u svakom slučaju daleko od etikete 'sveca',...

КО ВАС ФИНАНСИРА (ако имате храбрости)...

Da sam se predao Nečastivom, svakako bih našao finansijera za širenje ideja nazarenskog kulta,... »Na žalost« nemam ga. I uz to sam nezapošljen: nastavnik sam a nama nastavnicima prorodnih nauka je još Miloševićevo zakonodavstvo onemogućilo zapošljavanje u struci. No i kao socijalno relativno ugrožen, nikad se ne bih prodao za svetsku i satansku slavu.

Lola 111:
Malo je petnaest godina srpskog siromashtva,jos treba da prodje trideset godina bijede da bi Srbi shvatili svoje greshke,a na kraju zasto bi Srbi u Srbiji kvalitetnije zivjeli od Srba u Republici Srpskoj.
Mozda neki idiotcic razmislja da to sto je njegov tata dosao iz Crne Gore ili BiH pre trideset godina,on treba da ima veci standard od njegovog rodjaka koji je ostao u R.S.

kakva glupost...ne...treba da imamo standard toliki koliki nam ima najsiromasniji rodjak...
nova ekonomska teorija...a pri tome taj rodja, mozda nista ne radi, lenstina....

Da li se ti trudis da slucajno ne budes uspesnija od najsiromasnijeg burazera u porodici??
Da se on slucajno ne naljuti...

A da treba jos 30 god, ne treba....siromastva je bilo dosta.....ali, nazalost, bice ga jos dugo

Halakh:
»Mir Božiji« pozdrav sve kaže, jer je to drevni i biblijski pozdrav, i namenjen je za svaki dan i svaku prazničnu priliku.

Niste u pravu za to: Gospod Hrist(os) se itekako spominje u mojim studijama: On je Središte, Sunce. Hrista ne spominje u svojim besedama i poslanicama rimski prvosveštenik Konstantin Veliki, koga je institucionalizovana Crkva prihvatila kao svoga 'prvosveštenika', iako je se ovaj tek nekoliko dana pred smrt krstio. I još ga je proglasila svecem,... Doduše nije bio toliki ubica kao suludi Justinijan, ali u svakom slučaju daleko od etikete 'sveca',...

Da sam se predao Nečastivom, svakako bih našao finansijera za širenje ideja nazarenskog kulta,... »Na žalost« nemam ga. I uz to sam nezapošljen: nastavnik sam a nama nastavnicima prorodnih nauka je još Miloševićevo zakonodavstvo onemogućilo zapošljavanje u struci. No i kao socijalno relativno ugrožen, nikad se ne bih prodao za svetsku i satansku slavu.

Господине Халакх и даље избегавате да наведете ИМЕ "ЦРКВЕ" КОЈОЈ ПРИПАДАТЕ...као што избегавате да дате одговор о томе КОМ СЕ БОГУ МОЛИТЕ... лично мислим, немам ништа против... Ваша приватна ствар... али убудуће немојте себи да дозволите да припадницима СПЦ држите било какву вакелу или да било шта попујете или "проповедате" из области вере... тј. ако се уредно представите онда можемо да супротстављамо мишљења - овако оно што радите може се назвати само погрдним именима... 8-)

Halakh:

priznaj da si sa jehovinim svedocima ajde meni mozes sve lepo da kazes, ako ne ima da te pojede mrak... demokratski mrak

Halakh:
Otkad tzv. Jehovini svedoci veruju u reinkarnaciju i respektuju vegetarijansku ishranu? Na mom sajtu ima i studija o Jehovinim svedocima, koja će, zajedno s još nekim razotkrivanjima, ako Bog da, izaći i kao knjiga ('Njihove zablude').

http://vjera.org/zablude_i_lazi_raselovih_svedoka.php

Опет те спопао Лукави... боље напиши КОЈОЈ ЦРКВИ, КОМЕ КУЛТУ, ТЈ. КОЈОЈ ВЕРИ ПРИПАДАШ ... и шта си био у претходној инкарнацији :razz: :razz: :razz:

Halakh:
Kad već insistiraš: pripadam Hristu i Hristovom Kultu ...

Опет НИСИ одговорио... :razz: :razz: :razz: КАКО СЕ ЗОВЕ ЦРКВА КОЈОЈ ПРИПАДАШ... или ВЕРСКА ЗАЈЕДНИЦА... или...?????????????????

Господ Исус Христос ... и РЕИНКАРНАЦИЈА ????????????????????

Господ Исус Христос... и ВЕГЕТАРИЈАНСТВО ?????????????????????

Halakh:
Sad zajedno sa komunistima proslavljate Božić, odnosno svoj stomak. Slabi ste i sada i onda, i bićete još slabiji, jer ste se stavili u službi Laži. Kad Antihrist instalira svoju svetsku religiju, imaćete puno božića, puno karnevalskih svetkovina i prilika za ludovanje i predstave. Biće, kao što reče Hristos, kao u vreme Noja: razuzdano. I ne zavaravajte se da svetosavlje ima nekakve veze sa hrišćanstvom. Nema ono nikakve veze sa poapostolskim hrišćanstvom, a još manje sa Hristom. Tu su uneseni samo paganski i plemenski kultovi i ceremonije, lažni red, koji donosi nered u čovekovu dušu.

Ismejavanje Božića od strane lažnih hrišćana:
http://www.forum.hr/showthread.php?s=&postid=998257
Ej Halakh, nemoj tako!,,,nisam pisao sam o docek Bozic, procitaj malo bolje pa ce vidis da sam pisao i o USA-NATO zversku agresiju na lagalnu drzavu.
Mislim nije fer da pises samo o Srbima i njihovog Sveca i prosvetitelja sv.Savu,by the way ,Srbi su od (Svetog Savu) naucili da Hriscanskim ljubavlu postivalju i vole ljude pa bolo cije nacuje da su!!!
Sa Kraljevinu sve,nista bez nje!

Back