Sta igrate u 2021?

Vani01

Početnik
Poruka
6
Iskreno zanima me sta se igra trenutno od novijih igara. Po meni najigranije trenutno su Dota 2, League of Legends, Counter Strike Global Offensive, Valorant itd
Pisite sta sve igrate zanima me cega ima najvise :D <3

Koliko je dobar sada kada ima dosta expanzija? Ja imam onaj prvi pa me. Zanima.dal vredi.uzimati ostale.
Odisej ima poboljsanu grafiku i besmisleno ubacen FPS u simulaciju svemirskih brodova. Poboljsana
grafika znaci da ti treba high end grafika da bi igrao bez seckanja i kocenja. Dakle posle horizons, nema
smisla uzimati ako ne uzmes jacu grafiku ako je vec nemas.

Odisej ima poboljsanu grafiku i besmisleno ubacen FPS u simulaciju svemirskih brodova. Poboljsana
grafika znaci da ti treba high end grafika da bi igrao bez seckanja i kocenja. Dakle posle horizons, nema
smisla uzimati ako ne uzmes jacu grafiku ako je vec nemas.
imam 1080ti, doduse to je sada vec slabo al posto jedino igram WoW sa vremena na vreme nisam bas planirao da menjam, barem dok se cene malo ne oporave.
Nista pogledacu trailer, za sada mi se dopada No Man Sky, mada to nisam dugo igrao.

Zahteva dok ne zaradis za python ili krait2, onda ide brzo. U principu to je igra
misija. Mozes zaradjivati samo obilazenjem planeta. Sve jedno sad u kom si brodu.
Ako tako gledas uzivas i u sidewinderu :P
HEh ja sam Elite: Frontier wars igrao na amigi pre 30+ godina. Pre toga nesto malo prvi deo al se ne secam dobro kako je izgledao.
Kupis onas Panther Clipper i ubijas sve pred sobom

HEh ja sam Elite: Frontier wars igrao na amigi pre 30+ godina. Pre toga nesto malo prvi deo al se ne secam dobro kako je izgledao.
Kupis onas Panther Clipper i ubijas sve pred sobom
Ja sam igrao na PC, to je bila igra. Inspiracija za mnoge, imas pioneer beplatnu koja je remake frontier ako volis tu igru.
https://pioneerspacesim.net/
Njutnova fizika u kosmickom letenju, Braben nazalost to nije implementirao u Elite Dangerois jer je zamislio da bude MMO,
a u frontier moras da premotavas sat :P

Ja sam igrao na PC, to je bila igra. Inspiracija za mnoge, imas pioneer beplatnu koja je remake frontier ako volis tu igru.
https://pioneerspacesim.net/
Njutnova fizika u kosmickom letenju, Braben nazalost to nije implementirao u Elite Dangerois jer je zamislio da bude MMO,
a u frontier moras da premotavas sat :P
U pogledacu obavezno. Secam se toga. Treba da roknes nekog, dodjes ispred stanice ranije, pozicioniras se, i onda ubrzas vreme min-dva dok ne izadje, roknes ga, platis kaznu i pobegnes....

Back