Sta,gde i kako?

Сателитска антена је јефтина и она кошта до 25 евра максимално и то величине 120 цм. Исто толико кошта и LNB.

Сателитски дигитални рисивери коштају колико знам од 100 евра па на више.

Аустралијски канали се не могу гледати у Европи.

proka1:
znam, na amosu, ali moj samsung 9500 ih zadnje dve nedelje ne otvara, a ostale kanale na istom satelitu otvara ??????????

Kanda kod tebe nesto nije u redu.Ovi kanali su FREE i kod mene rade bez prestanka.
Preskeniraj ponovo AMOS. ili ukucaj frekvencije sto sam napisao i trebalo bi da radi.

Trebalo bi da mozes.. Sad na pamet ne znam frekvenciju i sistem kodiranja, ali znam da se emituje na 13 stepeni istocno HOTBIRD...

Ja trenutno mogu da gledam na svom STRONGU (skromnost nema sta).. To je kombinacija sa TCM kanalom koji ide na istoj frekvenciji od 21 sat..

Poz.

GZ:
Trebalo bi da mozes.. Sad na pamet ne znam frekvenciju i sistem kodiranja, ali znam da se emituje na 13 stepeni istocno HOTBIRD...

Ja trenutno mogu da gledam na svom STRONGU (skromnost nema sta).. To je kombinacija sa TCM kanalom koji ide na istoj frekvenciji od 21 sat..

Poz.

Yes,Yes,Yes,Yes,Yes,Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
I'm gonna watch DBZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

A,da li bi kds-ovci mogli da pustaju to?? Tj.da ne kupujem za bezveze satelitsku...

Kao sto rekoh:Ja ovo radim samo da bih gledao Dragon Ball Z(zmajeva kugla)!
Mozda mislite da sam neki debil :( ,ali pre 6 godina sam gledao taj crtac,i osto napaljen,to vam je nesto poput cigareta...KAD JEDNOM PROBAS,NE MOZES SE ODVICI! :roll:

Ako sam dobor razumeo hoces da gledas cartoon network i zivis u novom sadu nista lakse od toga nije australoiski ali je na engleskom trenutno ono sto je dostupno na nasim prostorima od crtaca koji se mogu otvoriti sa pojedinim reciverim sto free sto cracovani lista je sledeca na astri ako te zanima engleski u paketu D+ radi cartoon network takodje radi i disni chanel Nicoldeon Bomerang i svi su na engleskom Na hot birdu takodje imas carton netork ome se za koji dan ocekuje povratak.

Reciveri sa kojma se mogu pratiti ovi programi su Dreambox,Humax,Samsung ima ih stvarno dosta
a ao hoces pravo i strucno misljenje o ovom tvom pitanju najbje ti je da sledis ovaj
link

zokky:
Kanda kod tebe nesto nije u redu.Ovi kanali su FREE i kod mene rade bez prestanka.
Preskeniraj ponovo AMOS. ili ukucaj frekvencije sto sam napisao i trebalo bi da radi.

zokky bio i zokky popravi, popeo se na krov malo drmno antenu u desno i eto slike :):)

za svaku pohvalu stav i delo zokky-a :):)

takvi kao on daju kvalitet ovom forumu :)

zokky, hvala jos jedared :):):)

www.satelitskiforum.net tamo cete naci sve o desifriranju kanala i AES keyove kolko hocete.

Nego,darth ani,najbolje antenu uzmi neku normalnu,ali ako uzimas risiver,uzmi naprimer Humax (ini su malo bolji,i imaju DVB titlove),ali ako hoces neki jeftin,dobar,i moze da se patchuje,uzmi najbolje Echolite,ja koristim Echolite DSB 790,i po meni onm je extra,radi D+ i Nagra 2,ima dobru podrsku...

Darth ani, opusti se, covece. Za par godina neces ni pomisliti na cartoon network. Ako imas racunar, lepo kupi SS2 i svu ostalu "spoljnu" opremu (tanjir, lnb, ...) kao sto ti ljudi vec danima objasnjavaju. Ima dosta toga na satelitu pa trazi, gledaj, snimaj... Ako pak nemas, onda kupi neki Echolite ili Humax receiver.
Uostalom, kako su poceli da na par sati menjaju kljuceve na D+ i TPS, gledacemo jedino reklamne portale tih paketa! A australijski CN ces gledati jedino u Australiji.

hm, koliko sam ja uključen u ova dešavanja oko dekodiranja kanala nelegalnim putem video sam da je 2005. bila u znaku sky italy i mtvija a da ja ova godina u znaku španaca.
Prema tome ako si satelitsko enuzijasta i nemrzite da koristiš komp za gledanje sat tva
onda je super rešenje sky star rešenje još i kad dođu kartice koje omogućavaju gledanje hdtv biće super.
Sa nadom u sky uk pozdrav...

Ljudi... Imate trenutno preko SS2 gledljiv Cartoon Network France (sa engleskim/francuskim audiom) na Astri 19,2 E... Šta ste se uvrzmali toliko... Pritom, imate i Nickoleodeon, zatim Ki.Ka... sve su to crtaci...

Back