Sta devojke vise vole

• Začetnik teme Začetnik teme DkJm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Steffan:
Tommy_V:
Steffan:

Pazi, ako se i ja pojavim u tom snu sa vanglom vanilica - budi siguran da je to san iz kojeg se neces probuditi, posto sam dosao upravo po tebe.

Daj bre te vanilice i ne seri! :lol:

Nema Cika Stefi... dok bre ne budes bio dobar i postovao ostale forumase - jedine krofnice koje ces jesti su one moje cuvene "predsmrtne"...

Snezna_kraljica:
[
PA da.... Ali nekako ja uvek preteram sa iznosenjem privatnih stvari o meni i sve se zavrsi time sto me drugi analiziraju i pokusavaju da mi pomognu. A meni - nema pomoci.
)

Pa kada ti je prica uvek razlicita. Ako se ne varam, neki ljudi su ti divno objasnili nesto cak unoseci se u tvoj problem mnogo vise nego obicno... ali uzalud, ti onda samo promenis pricu! :roll:

mishica:
Snezna_kraljica:
[
PA da.... Ali nekako ja uvek preteram sa iznosenjem privatnih stvari o meni i sve se zavrsi time sto me drugi analiziraju i pokusavaju da mi pomognu. A meni - nema pomoci.
)

Pa kada ti je prica uvek razlicita. Ako se ne varam, neki ljudi su ti divno objasnili nesto cak unoseci se u tvoj problem mnogo vise nego obicno... ali uzalud, ti onda samo promenis pricu! :roll:
...I ja sam u TVOJU PrICU uneo malo vishe nego obicno
Celog bre, celcatog SVOG machora! A ti?! :?
Tvoj Tom :roll:

Usamljena mala:
Ne bih ja da mu ga stavljam,immmmam noktice pa ako ga pocepammmm....Bice svasta :lol: :lol: :lol: :lol:

E, to bi mogao biti problem. :lol:

Možda je bolje da ga češkaš noktićima po leđima dok ga on stavlja... ;) Mene to neverovatno pali... 8)

Tako se sigurno nećeš smoriti (što reče neki devojčurak ovde) čekajući. ;)

Snezna_kraljica:
MalaBgd:
Duga je to prica - on, previse brizan i ne zeli da me povredi, a ja sva stegnuta i maksimalno zatvorena i ne mogu da se opustim. Iako mi prija mazenje i sve to i lako se uzbudjujem.. Jednostavno - kad se dodje do samog ulaska - nista. Ne moze.

ej snezna imam resenje za tebe!
dodjes na jednu seansu kod mene i resis sve muke! da te vise ne zezaju po forumima :lol:

iluzionista:
Usamljena mala:
Ne bih ja da mu ga stavljam,immmmam noktice pa ako ga pocepammmm....Bice svasta :lol: :lol: :lol: :lol:

Možda je bolje da ga češkaš noktićima po leđima dok ga on stavlja... ;) Mene to neverovatno pali... 8)

Ne smaram se ja cekajuci,ne brini :lol: :lol: brz je :lol:

Kondom mi je pre predstavljao NAJJACI SMOR,oboje se nalozite,zelite jedno drugo i zelite to odmah,bilo gde,bilo kada i bas kada telo samo pocne da ti se trese od pomisli da ce sad da krene,namestili ste se,a on-gleda sa koje ce strane da ga otpakuje,kako da ga stavi,pa jos ne moze da ga navuce jer mu je kondom malo uzi ili stagod...Ti u medjuvremenu lezis smorena i jedina misao koja ti se mota po glavi,a nije cak ni sexy,je-da li je moguce da zelim da me ovako smotan tip ****?Ali ako ga stavi relativno brzo jedino sto se od sexa gubi su par varnica koje cete sigurno nadoknaditi.ALI BEZ OBZIRA NA SVE UVEK KORISTITE KONDOM<TO JE BOZJE SLOVO STO SE TICE SEXA!

Usamljena mala:
iluzionista:
Usamljena mala:

Znači, nađe ti nekog iskusnog? 8) Lepo. ;)

Samo nije baš dobro da u svemu bude brz. :P :lol:

mislim da se na balkanu furaju dva fazona:

1 - stavio si? ok....ako nisi...nema veze.

2 - stavio si? ti mislis da sam ja bolesna?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

srbija, brate!

kako ce klinac da izvadi 40 dinara iz dzepa da bi karno devojku? pa nije ni cudo sto dusi hara...nista se ne zna. :idea:

Snezna_kraljica:
MalaBgd:
Duga je to prica - on, previse brizan i ne zeli da me povredi, a ja sva stegnuta i maksimalno zatvorena i ne mogu da se opustim. Iako mi prija mazenje i sve to i lako se uzbudjujem.. Jednostavno - kad se dodje do samog ulaska - nista. Ne moze.

Можда сувише играш хоћу-нећу игре, па се он охлади, можда је алергичан на латекс, можда си због своје стегнутости сува доле, па се дечко охлади док га...(мада са кондомом не би требало да има тквих проблема), а можда и он има неке психолошке или физичке проблеме.

Ljuba82:
Можда сувише играш хоћу-нећу игре, па се он охлади, можда је алергичан на латекс, можда си због своје стегнутости сува доле, па се дечко охлади док га...(мада са кондомом не би требало да има тквих проблема), а можда и он има неке психолошке или физичке проблеме.
1. није "хоћу-нећу", него "можда-надам се" :lol:
2. није алергичан на латекст
3. нисам сува, штавише... 8)
4. Чуј ово "и он"... :twisted: :P Да, то је прилично индикативно. Вероватно си у праву.
А и искрено - неће ми се нешто. А и немам утисак да је он прави.. У последње време.. Мада, ако ни због чега другог, онда због тога што се толико дуго мучио и трпео све, заслужио је, вала! :P Мистерија решена! :wink:

pa naravno!
ja sam pravi!
Snezna_kraljica:
Ljuba82:
4. Чуј ово "и он"... :twisted: :P Да, то је прилично индикативно. Вероватно си у праву.
А и искрено - неће ми се нешто. А и немам утисак да је он прави.. У последње време.. Мада, ако ни због чега другог, онда због тога што се толико дуго мучио и трпео све, заслужио је, вала! :P Мистерија решена! :wink:
:D

Snezna_kraljica:

Ono sto ti se nece je ok... a to da li je on zasluzio ili ne... mislim da je jedino, zaljenje gori i pateticniji razlog da prespavas sa nekim!

Pamet u glavu i cekaj da ti se bas HOCE....

iluzionista:
Usamljena mala:
iluzionista:
Usamljena mala:

Znači, nađe ti nekog iskusnog? 8) Lepo. ;)

Samo nije baš dobro da u svemu bude brz. :P :lol:

Nije u svemu brz :lol: :lol:
Mogu ti reci da je iskusan i veoma snalazljiv,zamisli mene kao pocetnicu sa nekom smotankom?Birala sam ja :lol: :lol:

Back