Tommy_V:Steffan:Sanjacu ih...![]()
Pazi, ako se i ja pojavim u tom snu sa vanglom vanilica - budi siguran da je to san iz kojeg se neces probuditi, posto sam dosao upravo po tebe.
Daj bre te vanilice i ne seri!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tommy_V:Steffan:Sanjacu ih...![]()
Pazi, ako se i ja pojavim u tom snu sa vanglom vanilica - budi siguran da je to san iz kojeg se neces probuditi, posto sam dosao upravo po tebe.
Steffan:Tommy_V:Steffan:Sanjacu ih...![]()
Daj bre te vanilice i ne seri!![]()
Snezna_kraljica:[
PA da.... Ali nekako ja uvek preteram sa iznosenjem privatnih stvari o meni i sve se zavrsi time sto me drugi analiziraju i pokusavaju da mi pomognu. A meni - nema pomoci.
)
...I ja sam u TVOJU PrICU uneo malo vishe nego obicnomishica:Snezna_kraljica:[
PA da.... Ali nekako ja uvek preteram sa iznosenjem privatnih stvari o meni i sve se zavrsi time sto me drugi analiziraju i pokusavaju da mi pomognu. A meni - nema pomoci.
)
Pa kada ti je prica uvek razlicita. Ako se ne varam, neki ljudi su ti divno objasnili nesto cak unoseci se u tvoj problem mnogo vise nego obicno... ali uzalud, ti onda samo promenis pricu!![]()
Usamljena mala:Ne bih ja da mu ga stavljam,immmmam noktice pa ako ga pocepammmm....Bice svasta![]()
![]()
![]()
![]()
Tommy_V:e a umes li ti da pravis vanilice?! ne moras mi reci odgovor, ali razmisli o tome.. ok?!
Snezna_kraljica:Duga je to prica - on, previse brizan i ne zeli da me povredi, a ja sva stegnuta i maksimalno zatvorena i ne mogu da se opustim. Iako mi prija mazenje i sve to i lako se uzbudjujem.. Jednostavno - kad se dodje do samog ulaska - nista. Ne moze.MalaBgd:KakoZasto
:?
iluzionista:Usamljena mala:Ne bih ja da mu ga stavljam,immmmam noktice pa ako ga pocepammmm....Bice svasta![]()
![]()
![]()
![]()
E, to bi mogao biti problem.![]()
Možda je bolje da ga češkaš noktićima po leđima dok ga on stavlja...Mene to neverovatno pali... 8)
Tako se sigurno nećeš smoriti (što reče neki devojčurak ovde) čekajući.![]()
Ma je li? Pile malo, kako se ja toga ranije nisam setila....drug_igrutin:ej snezna imam resenje za tebe!
dodjes na jednu seansu kod mene i resis sve muke! da te vise ne zezaju po forumima![]()
Usamljena mala:iluzionista:Usamljena mala:Ne bih ja da mu ga stavljam,immmmam noktice pa ako ga pocepammmm....Bice svasta![]()
![]()
![]()
![]()
Možda je bolje da ga češkaš noktićima po leđima dok ga on stavlja...Mene to neverovatno pali... 8)
Ne smaram se ja cekajuci,ne brini![]()
brz je
![]()
Snezna_kraljica:Duga je to prica - on, previse brizan i ne zeli da me povredi, a ja sva stegnuta i maksimalno zatvorena i ne mogu da se opustim. Iako mi prija mazenje i sve to i lako se uzbudjujem.. Jednostavno - kad se dodje do samog ulaska - nista. Ne moze.MalaBgd:KakoZasto
:?
1. није "хоћу-нећу", него "можда-надам се"Ljuba82:Можда сувише играш хоћу-нећу игре, па се он охлади, можда је алергичан на латекс, можда си због своје стегнутости сува доле, па се дечко охлади док га...(мада са кондомом не би требало да има тквих проблема), а можда и он има неке психолошке или физичке проблеме.
Cenimo iskrenost.Snezna_kraljica:А и искрено - неће ми се нешто.
Aman, odrasti!Snezna_kraljica:А и искрено - неће ми се нешто.
Snezna_kraljica:1. није "хоћу-нећу", него "можда-надам се"Ljuba82:Можда сувише играш хоћу-нећу игре, па се он охлади, можда је алергичан на латекс, можда си због своје стегнутости сува доле, па се дечко охлади док га...(мада са кондомом не би требало да има тквих проблема), а можда и он има неке психолошке или физичке проблеме.![]()
2. није алергичан на латекст
3. нисам сува, штавише... 8)
4. Чуј ово "и он"...![]()
Да, то је прилично индикативно. Вероватно си у праву.
А и искрено - неће ми се нешто. А и немам утисак да је он прави.. У последње време.. Мада, ако ни због чега другог, онда због тога што се толико дуго мучио и трпео све, заслужио је, вала!Мистерија решена! :wink:
Snezna_kraljica:1. није "хоћу-нећу", него "можда-надам се"![]()
2. није алергичан на латекст
3. нисам сува, штавише... 8)
4. Чуј ово "и он"...![]()
Да, то је прилично индикативно. Вероватно си у праву.
А и искрено - неће ми се нешто. А и немам утисак да је он прави.. У последње време.. Мада, ако ни због чега другог, онда због тога што се толико дуго мучио и трпео све, заслужио је, вала!Мистерија решена! :wink:
DkJm:Da li devojke vise vole kada muskarac stavi ili kad ne stavi kondom na svoju alatku...??? I ako vole da stavi,da li vole da one stave or...?
iluzionista:Usamljena mala:iluzionista:Usamljena mala:Ne bih ja da mu ga stavljam,immmmam noktice pa ako ga pocepammmm....Bice svasta![]()
![]()
![]()
![]()
Ne smaram se ja cekajuci,ne brini![]()
brz je
![]()
Znači, nađe ti nekog iskusnog? 8) Lepo.
Samo nije baš dobro da u svemu bude brz.![]()
![]()