Propki
Iskusan
- Poruka
- 6.577

Sta raditi sa siptarima na kosovu?
Ja mislim da trebamo da napadnemo kosovo(ko sto su rusi "ceceniju"),i kad istrebimo siptare dole,napadnemo albaniju.
eto,kratko i jasno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PITANJE SAMO ZA SRBE!
Ja mislim da trebamo da napadnemo kosovo(ko sto su rusi "ceceniju"),i kad istrebimo siptare dole,napadnemo albaniju.
.........i onda naravno , idemo dalje.......do milvokija
![]()
PITANJE SAMO ZA SRBE!
eto,kratko i jasno![]()
Јесте, само за такву акцију мораш да имаш Српску власт у Србији!
PITANJE SAMO ZA SRBE!
eto,kratko i jasno![]()
PITANJE SAMO ZA SRBE!
eto,kratko i jasno![]()
i mooda...........
i vojsku............![]()
Ma bre ja cu da budem neki glavonja na vlasti za jedno 20 godina,pazite sta vam kazem.Mislim,ako tadic vec ne podeli celu srbiju..............
Ima da vratim kosovo,i URNISEM albaniju!!!!!!
i mooda...........
i vojsku............![]()
PITANJE SAMO ZA SRBE!
eto,kratko i jasno![]()
jel ti vidis..koliko je sati..crtani su davno prosli..![]()
A tada bi Beograd bio sravnjen sa zemljom sa par atomskih bombi...
ko bi to uradio,leba ti?
Jedino ameri,a oni propadaju![]()
bacice rusi, ako im ameri dovoljno plate..........![]()
Ma bre normalno da sam mislio skadar xD pa koj ce nam ostala sela xD
Samo da ih odbacimo od granice sa cg,da nam vise ne smetaju.A moze da se baci i koja nuklearka tamo,Rusi,ideje su dobrodosle
netreba nam brojna vojska,samo sa 1000 treniranih i odanih vojnika mozemo sve da ih pobijemo,evo ja prvi![]()