Sta da radim??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Cupka@:
@guzice
I ti si CG,pa sta......U ovom slucaju mnoooooogo gore...:)Recite vi njemu.....:(;)
...ja volim kad mi tepaju.....:)...u stvari ne...volim kad mi NEKI ljudi tepaju....:):):)
I nisam bas bosanka......ja sam pre svega SRPKINJA,a nisam ja kriva sto zivim u ovoj je*enoj drzavi....:)A,da.....Zivjela sam kao mala u BG 2,3 godine...:):):)
Hm...kao sebe da chitam hahaha:lol::lol::lol::lol::lol:

Dobro ti kaze Cupka, lepo se napijes i kazes mu, ako bude nesto super, a ako ne bude imas opravdanje ,bila si pijana.
Uzgred, kad se napijes imaces vise hrabrosti i sve ce biti mnogo lakse, veruj mi, znam to iz iskustva...

:)

jovana_medena:
Pitanje glasi:
Sta da radim...zaljubila sam se jako u brata moje najbolje drugarice,on wec ima curu...i srecan je.Sa mnom se zeza samo...stalno me grli,ne znam sta zeli od mene.Ja ga puno wolim,ali on to ne zna...Pa mi zbog toga radi swe owo..Ja ne mogu wise da izdrzim,recicu mu swe...Pliz pomozite...Sta da radim???????Hvala unapred!
Jbt.... :roll: TI NJEGA NE VOLIŠ! današnja deca nemaju pojma šta znači pojam VOLETI oni tako vole svaki dan drugog nekoga... :roll: Ti si se samo lošiš na njega jer je 100% lep i fizički te privlači. Ljubav je mnogo širok pojam... :? Aj sad paljba tamo bre vuna u krevet!

Nixxx:
Jbt.... :roll: TI NJEGA NE VOLIŠ! današnja deca nemaju pojma šta znači pojam VOLETI oni tako vole svaki dan drugog nekoga... :roll: Ti si se samo lošiš na njega jer je 100% lep i fizički te privlači. Ljubav je mnogo širok pojam... :? Aj sad paljba tamo bre vuna u krevet!
he he dobar si ;)
vala bas kako si i rekao, voleti je nesto drugo i omladina se mnogo frlja sa tim glagolom tj.njegovim znacenjem :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back