Silent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.849
Run BEATCH, ruuuuuun!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm...kao sebe da chitam hahaha@Cupka@:@guzice
I ti si CG,pa sta......U ovom slucaju mnoooooogo gore...Recite vi njemu.....
...ja volim kad mi tepaju........u stvari ne...volim kad mi NEKI ljudi tepaju....
I nisam bas bosanka......ja sam pre svega SRPKINJA,a nisam ja kriva sto zivim u ovoj je*enoj drzavi....A,da.....Zivjela sam kao mala u BG 2,3 godine...
![]()
DAU!@Cupka@:A,da.....Zivjela sam kao mala u BG 2,3 godine...![]()
Budi strpljiva..mozhda jednostavno nije pravo vreme..chekaj svoj momenat..i veruj u njega...jovana_medena:Ma ljudi on je stwarno kreten...Kako mogu biti drug nekom koga wolim..Kako????Jednostawno to ne mogu...ali pokusacu...posto ne zelim da ga izgubim...to nikako!NIKADA!
budi kao tigar, sunjaj se i cakaj pravi momenat i onda u napadPeta W.:Budi strpljiva..mozhda jednostavno nije pravo vreme..chekaj svoj momenat..i veruj u njega...![]()
Jbt....jovana_medena:Pitanje glasi:
Sta da radim...zaljubila sam se jako u brata moje najbolje drugarice,on wec ima curu...i srecan je.Sa mnom se zeza samo...stalno me grli,ne znam sta zeli od mene.Ja ga puno wolim,ali on to ne zna...Pa mi zbog toga radi swe owo..Ja ne mogu wise da izdrzim,recicu mu swe...Pliz pomozite...Sta da radim???????Hvala unapred!
he he dobar siNixxx:Jbt....TI NJEGA NE VOLIŠ! današnja deca nemaju pojma šta znači pojam VOLETI oni tako vole svaki dan drugog nekoga...
Ti si se samo lošiš na njega jer je 100% lep i fizički te privlači. Ljubav je mnogo širok pojam... :? Aj sad paljba tamo bre vuna u krevet!
izvini malo sam neupucena..sta znaci napusavao??? pa cu da ti kazem jesi li ili nisiNixxx:E jel sam se ja sa tobom napušavao skoro ili sam se utripovao?![]()