sta da radim???

marko717

Zainteresovan član
Poruka
254
Imam 21 god. i nisam vozio od kad sam polozio(finansiski problemi).Medjutim situacija se promenila skupio sam dovoljno za zastavu128.Sta mislite kako bih mogao da se najbrze i najefikasnije(i najbezbednije) podsetim voznje.Testove i prirucnik za polaganje sam naucio ali sta jos.Hvala

Prvo zelim da ti pozelim MNOOOOOOOOOGOOOOO srece sa tom 128-icom jer ce ti itekako trebati ;)
(vozim je i ja pa ti zato kazem :D)

Inace, najbolje je da nadjes neki parkin ili manje prometnu ulicu sa nekoliko semafora i da se tamo glupiras par sati i mislim da ce ti to za pocetak biti dovoljno. Ako se bojis da sednes sam onda povedi nekog iskusnijeg (pri cemu isti ne mora i da bude stariji :D) pa da ti pomogne, savetuje i ukaze na eventualne greske ;)

uf, slabo sam zalazio u tvoj kraj pa ne znam sta da ti preporucim ali KLL ima dobru ideju, uzmi neki miran deo grada, prigradskog naselja i lagana kreni da vozis. mozes nocu ali i nemoras. vec posle par dana ces se vratiti u formu. onda kreni kolima u grad ali izbegavaj guzve da bi jos malo stekao rutinu. posle toga mozes slobodno da uletis u spic. srecno!

pa dobro, nije usao u fazon jos ali za par dana ( noci ) voznje i to jos sa drustvom ima da se osokoli i da zapuca kolima na more ove godine! za mesec dana ima da nam se javlja sa misheluka kako je odrao m5! marko717, sad odprilike znas sta ti je ciniti, volan u ruke, pojas preko ramena i vezbaj!

Popij jedno destak piva nema trema da te vata :lol:
dobro su ti rekli parking, nedelja popodne je obično pusta, možda da poneseš neku zamjenu za čunjeve, pa da probaš malo bočno parkiranje to će ti trebati kad kreneš u grad. Onaj put pored kasarne preko auto puta kad pređeš je bio slabo opterećen.

secam se kad me je matori ucio da vozim sa 15 god. znao sam da krenem, stanem ali mi je manevrisanje bilo problem. odemo na nasip na dunavu ( kamenjar, ako neko zna ) gde ima dosta prostora, on uzme 4 dugacka stapa i zabije ih u zemlju i kaze "ovo ti je garaza, ajde vozi " i onda ja satima se uparkiravam, isprarkiravam, ulazim u rikverc, odnapred, ma sve varijante. ako savijem stap, to znaci da bi odvalio cosak i da ne valja pa onda ponovo. vozio sam bubu i jos sam sam bio mali pa jedva vidim iznad volana koji je ogroman i bez serva a skoro da nista ne vidim napolje jer je buba "corav" auto. posle par takvih seansi, naucio sam da manevrisem perfektno, preporucujem to svima...

A ovaj lik se odusevio mojom idejom i posto ima veliko imanje napravi on realno gledano extra poligon, ali budala umesto kad ga je vec tako napravio da pazi pa da ide mic po mic on bum tras i razvali auto i to kakav auto... najlepsa IV-ka koju sam u zivotu video.... GTI varijanta.... ufffff.... takve samo treba ubiti i nista drugo....

Back