- Poruka
- 28.718
pa dobro, ako ti je veterinar vec nekada pomogao bez novca, valjda mozes telefonom da ga pitas i dobijes tacne odgovore na sva pitanja koja te muceZasto mu raste stomak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro, ako ti je veterinar vec nekada pomogao bez novca, valjda mozes telefonom da ga pitas i dobijes tacne odgovore na sva pitanja koja te muceZasto mu raste stomak
pa dobro, ako ti je veterinar vec nekada pomogao bez novca, valjda mozes telefonom da ga pitas i dobijes tacne odgovore na sva pitanja koja te muce
Nemoj ga uspavljivati kad je zivo. Trebace mu veeovatno nekakva podrska za donji deo tela, ali mora kod veterinara da vidi ima li unutrasnjeg krvarenja i slicno. Ako nemas para vidi ona udruzenja veterina beograd ili u kom si vec gradu, ili na nekoj grupi na fejsu trazi pomoc, znam da neki hoce i finansijski da pomognu.
Ovako je rekao.
Ona se normalno ponasa i ne boli to nju nista
Ali ima problem sa besikom i jetrom
Zato joj je stomak natecen. Zbog tog problema ne moze na noge.inace su joj nige zqdnje oduzete zbog toga a ne zbog kicme.Kaze da je najhumanije da je uspavam.
Jer ce poceti i prednje noge da joj otkazuju.
Nisu je kucici dirnuli. Nemaa rana.
Mogu da je snimim .ali kaze da po njegovom je neki veliki provlem.predlaze da je uspavam.
- - - - - - - - - -
Ne ne .vodila sam je na pregled. Taj vet mi je vec jednom izlecio jednu macku koja nije mogla da stane uopste
Davao joj je inekcije svaki dan 2o dana.i izlecili smo. Ako on predlozi uspavljivanje...jbg ..onda je bas nesto zajebano.
Zasto ti odustajes tako lako? Ti tako i u zivotu radis?ako jeNemoj da ga poslusas da je uspavas, muci je jos malo...
Aaa sta tacno ne bi pocinjao?Ne moze se odustati od necega sto ne bih ni pocinjao... Neces verovati, nekima je sudbina da budu samo hrana za musice...kao sto je mnogim zivotinjkama sudbina da budu hrana za ljude...jedes meso zar ne?
Mislis da je humano to sto zivi u bolovima?
Aj necu da se nastavljam, glupo je... Ipak sam bezosecajan
Ali ispraticu temu....
Ipak da je snimim...ima lli to na veterinarskom faksu?
Nesposobna si
Postoji gomila ljudi koji se bave životinjama, azila, fejsbuk grupa itd. neko bi te negde uputio ko bi možda mogao da pomogne toj životinji da ne umre bez da traži pare
ti blejiš na forumu 5 dana pitaš ove polupance šta da radiš sa bolesnom mačkom
Ma ona bi mozda i uradila nesto...Ne dao mi bog da mi ti život spasavaš
Ma ona bi mozda i uradila nesto...
Zamisli da ti ja zivot spasavam![]()