Sta da radim sa g shock satom?

• Začetnik teme Začetnik teme ddani
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
inace za postavljaca teme

g-shick satovi su jako popularni i ako je original neces imati problema da ga prodas,
postoje citave zajednice kolekcionara gshock satova kod nas tako da samo postavi oglas i verovatno ces ga relativno brzo prodati.

ali prvo proveri da li je orignal da se ne blamiras jer ce kupac sigurno proveravati... ne racunaj da ces promuvati kopiju jer kao sto rekoh, to kupuju kolekcionari koji se razumeju..jos ako je u nekoj posebnoj boji, nisi napisao dodatan model onda ces ga i lako prodati.

inace za postavljaca teme

g-shick satovi su jako popularni i ako je original neces imati problema da ga prodas,
postoje citave zajednice kolekcionara gshock satova kod nas tako da samo postavi oglas i verovatno ces ga relativno brzo prodati.

ali prvo proveri da li je orignal da se ne blamiras jer ce kupac sigurno proveravati... ne racunaj da ces promuvati kopiju jer kao sto rekoh, to kupuju kolekcionari koji se razumeju..jos ako je u nekoj posebnoj boji, nisi napisao dodatan model onda ces ga i lako prodati.
Ja imam sat, 100% je original, znam to jer sam bio kod casovnicara da proverim i zato sto imam garanciju, papire. Model je ga 110 mw 7a

to je standardni model skroz u beloj boji, vecina kolekcionara ga ima tako da si u pravu oko realne cene polovnog.
ako je original vredi tu 50..60 evra

stari je model iz 2018. i umeju da budu i na dobrim akcijama novi ako se nadju.

ja sam skoro uzeo gshock model iz 2018. koji je sa 200 evra bio na akciji 50% i uzeo sam ga za 100€ ali to je bilo preko oficijalnog zastupnika u inostranstvu, tesko se takva akcija nalazi kod nas jer je samo jokic oficijalni zastupnik kod nas a on nikad ne spusta cene na manje od 20%

na gshock sajtu se moze naci spisak oficijalnih zastupnika po zemljama.

Back