Sta cu sa Skype-om?

Neptunijanka

Aktivan član
Poruka
1.731
Cujem da je microfot kupio skype i ovaj mi je sad blokirao moj stari nalog, zapravo gura mi microsoft nalog. Kako da udjem u moj stari skype nalog? Stalno nesto menjaju i kao unapredjuju. Izbrisao mi se stari skype, i sam se izgleda instalirao novi. Ovo je uzas! I kako sad doci do svog naloga

Uradi Recoveri sistema.pa posle udji u komandu alati ili setings,pa opcije.panapredne opcije ili advansed,koje se nalaze u vise mopcija i na kraju automatske ispravke i klikni na "Iskljuci automatske ispravke i dole na sacuvaj.tako ti se skajp nece apdejtovati i praviti ti probleme.

Microsoft je odavno kupio Skype i odavno je to Microsoft Skype.Uvek mozes da udjes sa starim nalogom (moj je iz doba Envera Hodze) i notorna je neistina da se gura nekakav Microsoft nalog.Ne verujem da recovery sistema moze da pomogne za ovakvu stvar.Samo treba da znas koj ti je juzer nejm i pas...I kad se ulogujes da iskljucis apdejt...

Microsoft je odavno kupio Skype i odavno je to Microsoft Skype.Uvek mozes da udjes sa starim nalogom (moj je iz doba Envera Hodze) i notorna je neistina da se gura nekakav Microsoft nalog.Ne verujem da recovery sistema moze da pomogne za ovakvu stvar.Samo treba da znas koj ti je juzer nejm i pas...I kad se ulogujes da iskljucis apdejt...
U redu je za to da je Skaype Microsoftov,ali dok daje licni login,ne mora da se logujes na microsoftov,a recovery ce mu vratiti komlet stanje kompa pre apdejta i tih zezanja sto sad ima i kao sto kazes da se uloguje na stari nalog i da ne dozvoli apdejt.Dokle god postoji licni nalog treba ga koristiti i nece se imati problema sa Skaype-om.Kad budu ukinuli licni nalog,mozda ce se i placati.Tu je posle TeamViewer,Chat,Viber.Koristicemo dok moze.

Back