Šta čitaju vaši roditelji

Pa, Rado, kad vidiš šta djeca čitaju možeš uglavnom da pretpostaviš šta se u kući i inače čita, ako se išta čita.
Reci ti jesi li našla nešto od Barnsa ili Ostera, o čemu smo ranije razgovarali?

Uplatih juče Geopoetici Istoriju sveta u 10 1/2 poglavlja. To je jedino što imaju od Barnsa, ostalo je rasprodato. Inače je na akciji povodom Dana zaljubljenih, do 14.2.

Stekla sam utisak da je većina posetilaca ovog potforuma dosta mlađa od mene, pa dođoh na ideju da pitam kakva su interesovanja vaših roditelja, koji su mi generacijski bliži a možda nisu na Krstarici.
Unapred hvala svima koji bi eventualno odgovorili na temu.
Hmmm, ako uzimaš godine u obzir, trebala si da postaviš temu "Šta čitaju vaše babe i dede?" :D
Šalim se, ti si sada koka u najboljim godinama-riba i po! Iskusna,samosvesna,zrela ko jabuka....
Uhh, kad ti pred klimaksom prorade hormoni i počnu na pamet da padaju grešne misli zovni me da malo hranimo golubove po parku, pa šta će se desiti nek se desi....

Tema? Šta čitaju matori? Pojma nemam.Klasici davno iščitani po više puta, verovatno nešto novije.

Back