Sta ciniti???

Koloman

Početnik
Poruka
1
Prodao sam auto 2014, pri cemu sam sa kupcem sastavio kupoprodajni ugovor i dao mu ovlascenje. U ugovoru pise da vazi do sledece registracije. Sada mi stizu kazne za parkiranje, a ja ne znam sta mi je ciniti? Molio bih vas da ako neko zna sta da radim da mi kaze?

Prodao sam auto 2014, pri cemu sam sa kupcem sastavio kupoprodajni ugovor i dao mu ovlascenje. U ugovoru pise da vazi do sledece registracije. Sada mi stizu kazne za parkiranje, a ja ne znam sta mi je ciniti? Molio bih vas da ako neko zna sta da radim da mi kaze?

Originalni ugovor + ovlašćenje (sa kupčevom adresom), overene kopije istih i kazna za parkiranje i pravac MUP. Ako to ne reši problem, bar ćeš dobiti info.

Pa valjda ti je kupoprodajni ugovor sa datumom dokaz da nisi bio ti,cekaj da dodje do suda pa lagano,al se javljaj jer ako se ne javljas smatraju da si kriv pa presude bez tebe i onda ti ni Bog ne moze pomoci.

Mada,ima druga opcija a to je da te boli uvo jer ti sitni prekrsaji zastarevaju ako ne primas pozive 2 godine,mada sto ne bi primao i krio se kad si cist.

Back