gost 11071 Veoma poznat Poruka 12.234 30.08.2005. u 13:44 - sta ces raditi sutra ??? #677 buranija: LPhoklica: Izaćiću napolje s društvom i reći ću: "Ovo poslednji ebeni dan raspusta" Kliknite za proširenje... Nemoj biti na kraj srca... Protji tje i to..brzhe nego sto mislish... Kliknite za proširenje... Nema problema, zove me znanje. (: E, a što Steffana zoveš Stefi? To je tako gej... a on to voli...hehehe
buranija: LPhoklica: Izaćiću napolje s društvom i reći ću: "Ovo poslednji ebeni dan raspusta" Kliknite za proširenje... Nemoj biti na kraj srca... Protji tje i to..brzhe nego sto mislish... Kliknite za proširenje... Nema problema, zove me znanje. (: E, a što Steffana zoveš Stefi? To je tako gej... a on to voli...hehehe
buranija Ističe se Poruka 2.781 30.08.2005. u 13:48 - sta ces raditi sutra ??? #678 Pa to ti kazhem... Poshto sam ja na ovome forumu tu da svima bude lepshe... Zar ne Stefke???
S Steffan Poznat Poruka 9.330 30.08.2005. u 13:52 - sta ces raditi sutra ??? #679 LPhoklica: Steffan: Zivis sa taj trenutak, jel da? hahaha jaoj jedva cekam da krenete u skolu dosadnjakovici mali!!! Kliknite za proširenje... a ja jedva čekam da se ti napokon zaposliš Kliknite za proširenje... Pakosnice mala!
LPhoklica: Steffan: Zivis sa taj trenutak, jel da? hahaha jaoj jedva cekam da krenete u skolu dosadnjakovici mali!!! Kliknite za proširenje... a ja jedva čekam da se ti napokon zaposliš Kliknite za proširenje... Pakosnice mala!
S Steffan Poznat Poruka 9.330 30.08.2005. u 13:53 - sta ces raditi sutra ??? #680 LPhoklica: buranija: LPhoklica: Izaćiću napolje s društvom i reći ću: "Ovo poslednji ebeni dan raspusta" Kliknite za proširenje... Nemoj biti na kraj srca... Protji tje i to..brzhe nego sto mislish... Kliknite za proširenje... Nema problema, zove me znanje. (: E, a što Steffana zoveš Stefi? To je tako gej... a on to voli...hehehe Kliknite za proširenje... hahahhaah a bre ova danasnja deca, nista covek ne moze da sakrije od njih.. sve znaju..
LPhoklica: buranija: LPhoklica: Izaćiću napolje s društvom i reći ću: "Ovo poslednji ebeni dan raspusta" Kliknite za proširenje... Nemoj biti na kraj srca... Protji tje i to..brzhe nego sto mislish... Kliknite za proširenje... Nema problema, zove me znanje. (: E, a što Steffana zoveš Stefi? To je tako gej... a on to voli...hehehe Kliknite za proširenje... hahahhaah a bre ova danasnja deca, nista covek ne moze da sakrije od njih.. sve znaju..
S Steffan Poznat Poruka 9.330 30.08.2005. u 13:54 - sta ces raditi sutra ??? #681 buranija: Pa to ti kazhem... Poshto sam ja na ovome forumu tu da svima bude lepshe... Zar ne Stefke??? Kliknite za proširenje... Da, ti si svacija kuckica i mnogo si mi sladak!! ahahahah
buranija: Pa to ti kazhem... Poshto sam ja na ovome forumu tu da svima bude lepshe... Zar ne Stefke??? Kliknite za proširenje... Da, ti si svacija kuckica i mnogo si mi sladak!! ahahahah
buranija Ističe se Poruka 2.781 30.08.2005. u 14:24 - sta ces raditi sutra ??? #682 He he...loshe si me shvatio...nema veze..pitaj lozhacha....xaxaxaxaxaxa
S Steffan Poznat Poruka 9.330 30.08.2005. u 14:27 - sta ces raditi sutra ??? #683 A sta kao Lozac ne volim male decake? :wink:
buranija Ističe se Poruka 2.781 30.08.2005. u 14:59 - sta ces raditi sutra ??? #684 Ti nishta ne razumesh...
HeBePoBaTaH_ Poznat Poruka 7.004 30.08.2005. u 15:21 - sta ces raditi sutra ??? #685 Sutra idemo na pozorišnu predstavu koja traje 6 sati... Ja bih da izbegnem datu situaciju.