Šta ćemo sa televizijom koja nas laže i truje mozak?

Poruka
3.797
Ima li neko informacije iz prve ruke? Na roze televiziji rece jedan cikica sa sedom kosom da je u Nemackoj poskupela struja 30 puta. Malo bih razmislio pre nego sto lupim takvu glupost. Ajde da je rekao 30%, ali rekao je 30 puta. Nakon sto sam proverio informaciju na Fejsbuk grupi za gastarbajtere, odmah se javilo 40-50 ljudi koji zive u Nemackoj i demantovali su tu dez-informaciju.

312230027_5545079928918091_121763521510169244_n.jpg

Ima li neko informacije iz prve ruke? Na roze televiziji rece jedan cikica sa sedom kosom da je u Nemackoj poskupela struja 30 puta. Malo bih razmislio pre nego sto lupim takvu glupost. Ajde da je rekao 30%, ali rekao je 30 puta. Nakon sto sam proverio informaciju na Fejsbuk grupi za gastarbajtere, odmah se javilo 40-50 ljudi koji zive u Nemackoj i demantovali su tu dez-informaciju.

Pogledajte prilog 1248446
Ajde da si 52 godiste pa da gledas tv, ali 92 :lol: i jos pink …. Bravo :lol:

Pogledajte prilog 1248446
Gledaćemo N1 i NOVA oni ne lažu.

Kako šta jbt pa isključiti tv.. Čemu taj mazohizam, ljudi ej
sto mazohizam? na ovih 300 kanala nisam primetio nista interesantno, uglavnom reklame, politicko ubedjivanje, prostakluk, i mudrosiranje 'edukovanih'. iskljucim tv i pocnem da cujem sopstvene misli. Vise mi dodje sado-mazo kad gledam tv. oni sado, ja mazo.

Back