Šta ćemo ako Kosovo prime u MMF, Svetsku banku...

ja ne vidim razlogada se neki pale kao fora "docicemo dole pa... bla bla" to slobodno mozete zaboraviti, osim kao turisti, a tada ste dobrodosli, ipak je biznis biznis.
mnogo je prikladnije da se drzite teme, ili....

znaci nemoj da ser...lazete niti sebe niti ove vase naivce

ajde ovako da ti objasnim...vi ste sada de fakto nezavisni i mi tu nemozemo trenutno nista zato sto ste pod zastitom Amerike...znaci mi Ameriku koja bi vas branila nemozemo da pobedimo u ratu,ko kaze da mozemo taj je budala.ALI u nekom buducem vremenu nebitno da li za 10,20. ili 100godina,kad se promeni odnos snaga u svetu mi cemo vratiti Kosovo,kao sto smo ga oslobodili 1912godine od turaka posle vise vekova...1999 godine nasa vojska je totalno unistila tu vasu OVK i posle toga je dosao NATO pakt i unistio nas...

i sad mi reci ti stvarno mislis da kada vas Amerika ne bude vise stitila da cete vi moci odbraniti takozavno nezavisno Kosovo i Metohiju?pa bice kao 1999 pocisticemo vas ali onda nece biti nikoga da vas brani...zato sada uzivaj dok ste pod zastitom Amerike,ali veruj mi navukli ste veliki bes naseg naroda i mozda ti neces osetiti posledice toga i osvetu,ali tvoji potomci oce jer cemo mi vratiti ono sto je nase pa makar i za 500godina,vasi potomci ce ispastati vase grehe...

.ALI u nekom buducem vremenu nebitno da li za 10,20. ili 100godina,kad se promeni odnos snaga u svetu mi cemo vratiti Kosovo,kao sto smo ga oslobodili 1912godine od turaka posle vise vekova...1999 godine nasa vojska je totalno unistila tu vasu OVK i posle toga je dosao NATO pakt i unistio nas...
.

koliko je meni poznato, ja verujem da ce srbija postojati i kroz sto godina, ali da ce tada biti u stanju da napadne bilo koga iz okruzenja, to je vec naucna fantastika.
posotje dva razloga, dok cete vi ici nazad u skoro svakom pogledu, [a nadam se da necete, da ce neko pametan da vodi srbiju napred, samim tim otpada bilo kakva "okupacija"] svi ostali ce ici napred, neko polako neko brze ali....

koliko je meni poznato, ja verujem da ce srbija postojati i kroz sto godina, ali da ce tada biti u stanju da napadne bilo koga iz okruzenja, to je vec naucna fantastika.
posotje dva razloga, dok cete vi ici nazad u skoro svakom pogledu, [a nadam se da necete, da ce neko pametan da vodi srbiju napred, samim tim otpada bilo kakva "okupacija"] svi ostali ce ici napred, neko polako neko brze ali....

Da li se ti to tešiš ili se nečemu nadaš?
Da će zemlja (Srbija) sa 8 miliona stanovnika propasti, a zemlja "Kosova" sa 2 miliona napredovati???
I to ono isto Kosovo koje je 50 godina primalo pomoć iz ostatka tadašnje SFRJ i opet ostalo najzabitiji i najzaostaliji kraj u tadašnjoj državi, a opet i kao takav dovoljno napredan i privlačan za svu silu Albanaca koji su iz Albanije bežali čak i na takvo Kosovo jer im je ono predstavljalo napredak i demokratiju...

A što se tiče toga da li ćemo vas napasti i osvojiti... pa zašto bi?
Dovoljno je da vam blokiramo pristup u UN i sve druge međunarodne institucije, dovoljno bi bilo da vam uvedemo ekonomski embargo. Trenutno SAD imaju grdnih ekonomskih i drugih problema, a Evropa će pre ili kasnije shvatiti koga su priznali i kakve ljude su dobili...

Zaključak; uskoro će svi dići ruke od vas, shvatiti ko ste i šta ste, a još kada vam ispostavimo račun za dugove i naša ulaganja na KiM, kao i sva potraživanja koja imamo... ima da nas molite da opet pregovaramo i da se dogovorimo... :) :) :)

Živi bili pa videli ;)

Pošto trenutno kroz SB ne mogu progurati, Kosovo za sada nema šanse da bude članica UN. Međutim, u MMF i Svetskoj banci Rusi nemaju pravo veta, a Amerikanci zbog velikog ulaganja imaju presudnu kontrolu. Šta ćemo ako tamo prime Kosovo? Isto pitanje bi važilo i za sve druge organizacije, recimo sportske. Da li ćemo mi onda izaći iz svih tih organizacija ili ćutati i gunđati? Šta vi mislite?

Srecom je Mlohavom neko pametan "shanuo" na uvce da ekspresno iz Srbije izbaci klosare i mentore nabudzenih eksperatra obojene i podvuceno zutim.
Naime neko pametan se setio i uvideo katastrofalni ucinak MMF u Srbiji i zahvalio se gnjidama na dobronamernim savetima.
Kancelarija MMF u Srbiji se gasi a njeni strucnjaci a uskoro i domaci ekspertski papagaji imaju i imati ce lagani odyebaus sa velikim J.
Prema tome da li ce MMF-ovci eksperimentisati sa shiptarima,manje-vise.

Back