ŠTA ĆE ŽENE U POLITICI?

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma slobodno teto...nemo' da si stidna :)

inace oni komentari na koje si reagovala... stvarno mi muskarci neki put tako mozemo da se nalupamo o zenama ko niko... inace zene nisu za politiku, kao ni najmanje polovina muskaraca koje se istom profesionalno bavi. to je prljava rabota i zene nemaju tu sta da traze.

Da, to upravo zvuci kao isti razlozi zasto i zene u muslimanskom svetu moraju da nose feredze i da se kriju... :P

A sto se tice prljavstine, smatram da su zene sposobnije da primete istu od muskaraca.

U svakom slucaju, smatram da su zene i sposobnije i pametnije u politici (kao i u svemu drugom) a imaju i jos culo viska (sesto).

Zato se muskarci i plase zena u politici. ;)

delimicno si u pravu.. oni muskarci koji ih se plase, oni ih se plase svuda...nema nikakve veze sa politikom. il' je mazohista i jaje il' nije. nema trece.

primetiti prljavstinu, zlo, muljanje ili ne znam sta još ne zavisi od pola, već od jedinke dal' je talentovana za to il' nije. znaci, imas neko iskustvo, životno ili neko drugo i vidiš šta se kuva. žene jesu sposobnije i pametnije od muškaraca tu se slažem, ali mnoge ograde i barijere koje im muskarci vekovima namecu kao i kompleks krivice im ne dozvoljava da se ako mogu tako da kažem kvantitativno približe muskarcima u tom poslu.

sesto culo.... imam ga i ja... al' ne nosim suknju :)

marlon:
delimicno si u pravu.. oni muskarci koji ih se plase, oni ih se plase svuda...nema nikakve veze sa politikom. il' je mazohista i jaje il' nije. nema trece.

primetiti prljavstinu, zlo, muljanje ili ne znam sta još ne zavisi od pola, već od jedinke dal' je talentovana za to il' nije. znaci, imas neko iskustvo, životno ili neko drugo i vidiš šta se kuva. žene jesu sposobnije i pametnije od muškaraca tu se slažem, ali mnoge ograde i barijere koje im muskarci vekovima namecu kao i kompleks krivice im ne dozvoljava da se ako mogu tako da kažem kvantitativno približe muskarcima u tom poslu.

sesto culo.... imam ga i ja... al' ne nosim suknju :)

Bas sam htela to i ja da napisem, al', reko' - da se ne uvredite... ;)

Inace, u ovom drugom delu tvog izlaganja se slazemo, do tacke da zene ne mogu da se "kvantitativno približe muskarcima u tom poslu". Ne mogu, jer im ne daju muskarci a ne zato sto nisu sposobne. Ovakvi komentari, kao na ovom podforumu, tacno odslikavaju to omalovazavanje.

I, bez uvrede onima cije komentare sam citirala (jer nisam sigurna da li se zezaju ili ozbiljno zbore), jedan zreo muskarac ne bi nikad na taj nacin omalovazavao zene, niti imao potrebu da se takmici sa njima ili osecaj da je ugrozen od zena. Jesam li u pravu ili sam u pravu? ;)

Drago mi je sto imas sesto culo a jos draze mi je sto ne nosis suknju ;) :)

u pravu si... znas kako nije to neka dogma, ima scena u mislim u kumu 2 kad pacino diskutuje sa filmskom zenom dian keaton... i u zaru diskusije ona tvrdokorno kaze nesto u stilu.. nemoj da si naivan, politicari ne ubijaju ljude... na sta pacino sa rezignacijom doda, ne znam zaista ko je sad naivan....

politika ima faza kada moze da bude jako stimulativna i korisna jer ako si npr. ministar kulture, prosvete, zdravlja... mozes nesto korisno da uradis za dobrobit ljudi kad imas mogucnost odlucivanja, ali kad tad ces doci u koliziju sa mnogim instancama ili jacim faktorima u svom poslu, gde pocinju razni interesi da se preplicu i jako retko obicna, kulturna, vaspitana, obrazovana zena, moze da izadje na kraj sa tim a posle toga i sama sa sobom. o takvim stvarima pricam a barem kod nas 95 posto politike se svodi samo na to. i tu surbel nema sposobnost nimalo veze, promenis se nacisto i postanes druga osoba. ako ne verujes uzmi fotke politicara kad su ulazili u taj talog od posla i kakvi su npr. danas. videces da je jako mali broj ostao isti. svi su se deformisali kao ljudi... u manjoj ili vecoj meri. a za zenu je bas steta da poruzni ili malko odlepi :)

laku noc. bilo mi drago da smo torokali....:)

marlon:
sa ovi gore likovi sa slike... nemo' da se razočaram... :)
da,da.forumski dusebriznici su se setili mene,kako sam sad srecna....

SURbel:
Eremitice?! :shock:

Ti se ovo samo salis, zar ne?
ne sali se,vec je imao slicne ispade.zena sluzi da cisti pere i kuva,i da bude masina za radjanje dece.

vidim da bi pojedini da od politike prave musku gay paradu - ono cega se najvise gnusaju....klub iskljucivo za musko drugstvo...and isn't it ironic... don't you think? :)

nazalost,za njih je jedini lek sada ili zena ili psihijatar jos verovatnije....jer za ovako patolosko lupetanje,sujetu i nabedjenost,nema boljeg leka...

evo ga pajac eremita dosao da onanise sa svojim ruskim drugarom :)
ne znam samo jel plavook
a038.gif

Banshee:
evo ga pajac eremita dosao da onanise sa svojim ruskim drugarom :)
ne znam samo jel plavook
a038.gif

Ш'о си нервозна и безобразна......и вређаш жено... а после ћеш да кукумаучеш админима и тужакаш... и да се пресамићујеш и "тражиш заштиту од овдашњих витезова".......ааааааааа...???

Иначе није ти лоша идеја да почнеш да вежбаш казачок....тако,тако....рас,два,три...

Back