Sta ce se desavati u Srbiji do sledecih izbora?

gost 401905

Elita
Poruka
19.065
Kakve su vase prognoze o delovanju SNS nakon pobede na izborima i potpune kontrole vlasti na svim nivoima i granama?

Moje je misljenje da se nista nece promeniti, jedino je uticaj korone jos uvek nejasna promenljiva.

Nece biti dogovora oko Kosova i nastavice se borba protiv velikih spoljnih pritisaka na nas.
Gradice se neki putevi i pruge, neki stadion i slicno.
Nastavice se sa otvaranjem stranih fabrika, osim ako ne dodje do ozbljnih posledica zbog korona i gasenja stranih firmi.
Nastavice se urusavanje zdravstva, medija i ostalih javnih usluga, zanemarivanje vodotokova i slicno.

Napredna stagnacija.

Kakve su vase prognoze o delovanju SNS nakon pobede na izborima i potpune kontrole vlasti na svim nivoima i granama?

Moje je misljenje da se nista nece promeniti, jedino je uticaj korone jos uvek nejasna promenljiva.

Nece biti dogovora oko Kosova i nastavice se borba protiv velikih spoljnih pritisaka na nas.
Gradice se neki putevi i pruge, neki stadion i slicno.
Nastavice se sa otvaranjem stranih fabrika, osim ako ne dodje do ozbljnih posledica zbog korona i gasenja stranih firmi.
Nastavice se urusavanje zdravstva, medija i ostalih javnih usluga, zanemarivanje vodotokova i slicno.

Napredna stagnacija.

Mislim da će doći do enormnog ubrzanja ispunjavanja uslova za ulazak Republike Srbije u Evropsku uniju, te će se steći uslovi za određivanje datuma ulaska , mislim 2025 , eventualno 2026 ili 2027 godine, ali ne kasnije . Te na "talasu" oduševljenja zbog toga uspeha SNS pobeđuje i 2024 godine.

Корона је нешто умањила одлазак. Али.. мислимо у правцу Хоргоша. Сендвичари нек раде за 300 еур. Хебо их Шизоје..
Videcemo sta donosi korona, ako padne potraznja za radnicima u EU, a nastavi se kontrola kretanja, nece biti mesta za ljude odavde.
Sa druge strane neke strane firme mogu napustiti Srbiju.

Moze biti nezgodno.

Dešavaće se korona i klimatske promene.
Narod će da bude zatvoren u izolaciju i radiće od kuće .
Nezaposleni i oni koji ne budu mogli da rade dobijaće 100 evra da kupe krompira i po 100 grama mesa dnevno.
Račune niko neće plaćati.
Na posao će da idu samo oni koji prime čip vakcinu.
Na sahrane neće smeti da ide niko .
Koga uvate tog će koronisati i zakopati i tako dok na planeti ne ostane ispod 500 000 000 bogatuna

Šolak će napraviti još tri televizije i pet novina pa će opozicija izaći sa Mladžom Džordževičem 2022 i Nikolom Kojom u BG ako ga spreče večeras da ode u Sloveniju. Ako ga ne spreče naći će nekog drugog gradjanera za BG. Moguće je da će uslova za promenu biti tek 2024 ako ekonomska kriza jače udari od jeseni pa počnu otpuštanja i nedostatak investicija.

Šolak će napraviti još tri televizije i pet novina pa će opozicija izaći sa Mladžom Džordževičem 2022 i Nikolom Kojom u BG ako ga spreče večeras da ode u Sloveniju. Ako ga ne spreče naći će nekog drugog gradjanera za BG. Moguće je da će uslova za promenu biti tek 2024 ako ekonomska kriza jače udari od jeseni pa počnu otpuštanja i nedostatak investicija.
Promena vlasti u BG-u je moguca, deluju nezadovoljno.

Tesko je reci kako ce izgledati svet posle/za vreme korone. Imam utisak da ce svet/ekonomija ipak nastaviti da se kotrljaja, uz malo stucanja.

Back