Шта ће нам толико спортских радњи?

nemam pojma sta je, ne zagledam, vidim da su neke trenerke patike sta god...nije ni bitno...poenta je da seljacine vode grad

- - - - - - - - - -

cekam da ubiju progres pa da otvore uzbekistansku hranu npr :lol:
kolarcu, ulusu se sece struja...ma opusteno...metropola...

Seljacine imaju pare da kupuju, pa trgovci prilagodjavaju ponudu njima :D

skloni taj osmeh :evil:
pa normlano seljacina kao ovan predvodnik hordi seljaka samoproklamovanih beogradjana :bljuc:
da ti pustis da se ubije knjizara zarad parfema, pa svaku koja je usla tu bi obrijala na celavo bes mi sve, gadilo mi se da prodjem

pa sve znam, al da ovi sto citaju knjige imaju para ne bi crkla knjizara.

Kapitalizam je zaebana stvar.

pa sve znam, al da ovi sto citaju knjige imaju para ne bi crkla knjizara.

Kapitalizam je zaebana stvar.
ma jasno mi je ponuda i potrazaznja

ali u ovom slucaju mislim da nije samo to
vidi sad kako su nikle knjizare, odjedamput citamo, doduse gluposti, ona zaba sa pinka nam je glavni hit knjiga, al opet, otvaraju se, i sajam je hit uvek...nesto mi smrdi da je vise igralo ulogu nesto drugo

skloni taj osmeh :evil:
pa normlano seljacina kao ovan predvodnik hordi seljaka samoproklamovanih beogradjana :bljuc:
da ti pustis da se ubije knjizara zarad parfema, pa svaku koja je usla tu bi obrijala na celavo bes mi sve, gadilo mi se da prodjem

Oho :lol:
Sve dosljake naterati da nose traku oko ruke... da se zna ko zivi u beogradu a ko je seljak !

Шта ће нам толико радњи са ташнама, марамама и ђинђувама ?

Да ли сте провалили колико има тога ?

Шта ће нам толико радњи са сатовима и цвикерима ? Шта ће нам толико парфимерија, апотека и соларијума ?

Толико радњи са одећом и обућом коју очигледно нико не купује.

УА !!!

- - - - - - - - - -

Да ли сте уочили да радње које стоје на месту некадашњих књижара (палата Албанија, Нолит преко пута Београђанке, на ћошку) немају успеха, не примају се.

Стално им се мења намена, као да су уклете.

Та су места само за пролаз.Нису за стајаћу робу али би за клопу била чудо.

uzas ybt mora da kostaju 5e na veliko

I kostaju... ali posto smo mi pod takvim teretom monopola... cene su nam takve kakve jesu. Imam ideju da bi bilo dobro da kad se putuje u inostranstvo ode svemu starom, da se pokupuje sve novo, da se oslobodi starog i potom da se apsolutno bez carinjenja garderobe vrati nazad. Verujem da bi se isplatilo.

Back