Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.454
uzas ybt mora da kostaju 5e na velikoДа ли је нормално да у центру престонице сваки други излог нуди милион патичетина?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzas ybt mora da kostaju 5e na velikoДа ли је нормално да у центру престонице сваки други излог нуди милион патичетина?
nemam pojma sta je, ne zagledam, vidim da su neke trenerke patike sta god...nije ni bitno...poenta je da seljacine vode grad
- - - - - - - - - -
cekam da ubiju progres pa da otvore uzbekistansku hranu npr
kolarcu, ulusu se sece struja...ma opusteno...metropola...
Да ли примећујете експанзију кинеске брзе хране? Мислим, локала са истом.
Seljacine imaju pare da kupuju, pa trgovci prilagodjavaju ponudu njima![]()
skloni taj osmeh
pa normlano seljacina kao ovan predvodnik hordi seljaka samoproklamovanih beogradjana
da ti pustis da se ubije knjizara zarad parfema, pa svaku koja je usla tu bi obrijala na celavo bes mi sve, gadilo mi se da prodjem
ma jasno mi je ponuda i potrazaznjapa sve znam, al da ovi sto citaju knjige imaju para ne bi crkla knjizara.
Kapitalizam je zaebana stvar.
A jbg sad... Sta bi ti htela da glavni grad ima jednu kafanu i pecenje pored autoputa i to je sve? Da se vratimo u 19. vek?
Globalizacija zahvata svaki deo planete, ne mozes protiv toga...
skloni taj osmeh
pa normlano seljacina kao ovan predvodnik hordi seljaka samoproklamovanih beogradjana
da ti pustis da se ubije knjizara zarad parfema, pa svaku koja je usla tu bi obrijala na celavo bes mi sve, gadilo mi se da prodjem
Oho
Sve dosljake naterati da nose traku oko ruke... da se zna ko zivi u beogradu a ko je seljak !
seljake po mentalitetu ne po poreklu
ne trti se kad ne kontas sta sam rekla produzi
Да ли сте уочили да радње које стоје на месту некадашњих књижара (палата Албанија, Нолит преко пута Београђанке, на ћошку) немају успеха, не примају се.
Стално им се мења намена, као да су уклете.
Па да, скупе су и превише их је.
uzas ybt mora da kostaju 5e na veliko
mene je najvise slogiralo ubijanje knjizare u palati albanije i otvaranje parfimerijesad je to sportska radnja
![]()
чиме би се шупљоглава малограђанштина"усрећила"Да ли је нормално да у центру престонице сваки други излог нуди милион патичетина?
Да ли је нормално да у центру престонице сваки други излог нуди милион патичетина?