Шта ће нам толико спортских радњи?

pa ono u bgu je patika simbol statusa
srpska kultura
nemam pojma
mislim da ne širim kocept tržnih centara i šoping zona
je vrlo čudna stvar

Зна се где је место таквим радњама а то свакако није најужа пешачка зона. Јбт, као да смо сви атлетичари или макар озбиљни рекреативци.

Иде се на руку тинејџерској популацији али само по врсти робе али не и по ценама.

Ја бих рецимо волела да у центру имам радњу са ретким минералима, кристалима и џиновским геодама аметиста.

prolaz ispod meka, terazije
jeste epicentar al se ne vidi :lol:

tema: jeste gadno, zgrozila sam se kad se otvorilo u knezu, onoliki neukus i u modelima i u lokaciji

- - - - - - - - - -

bilo i u lominoj ne znam jel ima i dalje
mislim na te kamencice

prolaz ispod meka, terazije
jeste epicentar al se ne vidi :lol:

tema: jeste gadno, zgrozila sam se kad se otvorilo u knezu, onoliki neukus i u modelima i u lokaciji

- - - - - - - - - -

bilo i u lominoj ne znam jel ima i dalje
mislim na te kamencice

Има и у стакленцу, на Тргу, први спрат.

Подземни код Дома омладине, такође.

Има и у стакленцу, на Тргу, први спрат.

Подземни код Дома омладине, такође.

a pa ti si obavestena :lol:
pa sta kukas ja reko ne znas de ima
nisam znala za te dve, ni ne zanima me, al nema veze

- - - - - - - - - -

Да ли примећујете експанзију кинеске брзе хране? Мислим, локала са истом.

aha nicu na svakom cosku
pa preplavili nas kinezi
do juce je cupao pirinac, sad je vrhunski kuvar :zcepanje:
kad sve pustamo

U nekm idealnom izgledu centra buducnosti, sve te radnje obuce odece i gluposti treba da zamene lokali holistickih metoda lecenja terapija, bioenergija, razni spa wellness masaz centri, a umesto lutaka u izlozima bice radnice u toplesu koje nude svoje jeftine usluge.
(imajte u obziru da ovu vizuju pisem u 3 nocu, i da mi nije najbistrija slika koja mi se javila.. u kristalnoj kugli, ali evo.. vidim sebe kao vlast u starom dvoru.. i jos neke zene okolo se motaju..)

Да ли је нормално да у центру престонице сваки други излог нуди милион патичетина?

Barem da su neke patike, nego samo fenseraj svetleci i sljasteci i sareno do bola, kao da sve najgore modele guraju u Srbiju. Isti je slucaj i sa cipelama i cizmama. Preko je drugaciji slucaj.

Back