Sta ce biti sledeca viralna tehnologija covecanstva?

Telekomunikacije se više neće vršiti putem elektromagnetnih talasa već preko novootkrivenog sveprisutnog energetskog polja. Sve će biti mnogo jednostavnije i brzina će biti gotovo trenutna. Neće to biti telepatija, ipak će morati da se koriste aparati koji u sebi sadrže prijemnike i predajnike, ali će kao što sam napisao sve biti mnogo jednostavnije, bez ovoliko elemenata u njima.

Telekomunikacije se više neće vršiti putem elektromagnetnih talasa već preko novootkrivenog sveprisutnog energetskog polja. Sve će biti mnogo jednostavnije i brzina će biti gotovo trenutna. Neće to biti telepatija, ipak će morati da se koriste aparati koji u sebi sadrže prijemnike i predajnike, ali će kao što sam napisao sve biti mnogo jednostavnije, bez ovoliko elemenata u njima.
Kakvo energetsko polje?
Bežo sam sa časova a nastavnici do sada poumirali.
Pored elektromagnetnih postoje radiotalasi u koje se naučnici kunu kao najbolje za svemir i uspostavu veze sa vanzemaljskom radio stanicim koja emituje narodnjake...

Kakvo energetsko polje?
Bežo sam sa časova a nastavnici do sada poumirali.
Pored elektromagnetnih postoje radiotalasi u koje se naučnici kunu kao najbolje za svemir i uspostavu veze sa vanzemaljskom radio stanicim koja emituje narodnjake...
He, he, he ma samo neka se čuju narodnjaci i "selo veselo", kome je važno kakvi ih talasi prenose.

A sada ozbiljno, Tesla je za svoj telekomunikacioni sistem rekao:"Ja ne koristim Hercove (tojest elektromagnetne) talase". Šteta što je napustio razvoj tog sistema na uštrb sistema za bežično prenošenje energije.

Mobilni telefon verovatno moze da zameni neki vid smart / AR naocara.

Niko nece da nosi one kacige na glavu, ali ocigledno je da se bas trude da ih naprave po dimenzijama klasicnih modnih naocara i verujem da bi ih ljudi prihvatili kao ujedno i modni detalj.

Google je imao poteskoca sa njihovim Google glasses najvise zbog toga sto su tada ljudi jos uvek brinuli za svoju privatnost i nisu hteli da ih iko slika, danas je prica potpuno drugacija pa je i trziste za ovakav proizvod spremno.

XMFIBlO.jpg

Poslednja izmena:
Svašta bi neki voleli, samo šipak...
Ne možeš uvek ni zub da ubaciš u vilicu a ne implant...
kazu da ima lek za karijes - da se ne kvare zubi a ima i tehnika sadjenja pa ti sam iznikne nov tvoj bez raznih metala pomaganja i zidarskih radova. Ali onda stomatolozi ne bi mogli da se naplacuju a naplacuju za medalju

Биће чип који ти уграде у раме и сви подаци се налазе у њему нема носење личних карата,кредитних картица,здравствеених књижица,возачка ,саобраћајна итд....
Realno ta tehnologija postoji vec 20 godina i nije bas neka inovacija.

mislis da bi to ljudi voleli da im se ubaci u glavu?
(ne uzimam sebe za primer jer nisam primer - ja to ne bih radio - podseca me na sizofreniju)
Паметне наочаре у комбинацији са нечим као што су ЕЕГ слушалице су много мање инвазивно решење. Опција су и нешто типа пилуле. И пилуле су инвазивне али лакше је попити пилулу него уградити чип.

Bioracunari donose revoluciju u tehnologiji. Racunari dobijaju strukturu slicnu zivom organizmu. Umesto cipova ubacuju se dnk poluprovodnici. Dobijaju sposobnost desifrovanja i konverziju strukture dnk u reci i obrnuto. Tek tada se spoznaje znacenje starih stihova ...U pocetku bese rec i rec bese u Boga i Bog bese rec. Moc izgovorenih reci koje se konvertuju dobijaju stvaralacku funkciju. Desifrovanje strukture organizama otkriva da ni jedan nije zatvoren sistem vec pripada zajednickom povezanom sistemu koji u sebi krije memoriju cak i onih koji su davno prestali da postoje u vidljivom obliku a postojanje odrzavaju u memorijskom prostoru.

Back