gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Šta bi ste uradili kada bi vas neko/ka nepoznat/a na javnom mestu, autobusu, ulici, restoranu, itd, poljubio/la onako dugo sočno ljubavnički ? 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi ste uradili kada bi vas neko/ka nepoznat/a na javnom mestu, autobusu, ulici, restoranu, itd, poljubio/la onako dugo sočno ljubavnički ?![]()
Дуге су и 3 секунде.Ako te neko ljubi dugo, ljubavnički to znači da si već to dozvolio toj osobi. Jer bez dozvole ne verujem da bi moglo da traje dugo.
Зашто мислиш да би се смејали?Ма одмакнула би се, фуј. Мада горе би ми било што би цео аутобус видео па би се смејао.
Зашто мислиш да би се смејали?
Сматраш да непознате особе у бусу би знале шта се дешава?![]()
Шта мислиш, колико би времена прошло док би одреаговала?mnogo je filmski ipak
Мислим да је тема аутобиографска![]()
Није ми јасно, како то замишљаш, не познаје нико ни тебе ни дотичног. Сасвим је нормално данас да се двоје љубе на јавном месту.А де не би, ево већ могу да замислим ту сцену![]()
Откуд ти то?Мислим да је тема аутобиографска![]()
Није ми јасно, како то замишљаш, не познаје нико ни тебе ни дотичног. Сасвим је нормално данас да се двоје љубе на јавном месту.![]()
Откуд ти то?
Немој да нагађаш, јер није тачно.![]()
Мада се дешавало да ме понека познаница, ал исамо познаница, полјуби на јавном месту, онако пријатељски.![]()
Тема је непозната особа.Па рецимо да ми то уради момак до 30 година и било би ок, тј. нормално је да се љубе људи наших година. Али да ми то уради човек од 50+, е онда би био проблем.
- - - - - - - - - -
Ок
Па добро познаница, али потпуни странац је већ нешто друго.
- - - - - - - - - -
Тема је непозната особа.![]()
Ок, правиш разлику у годинама, а шта ако је тај "маторац" секси и привлачан?![]()
Моје даме, рецимо налазите се у аутобусу, стојите, мала гужва. Човек поред вас, ухвати вас нагло за обе руке и наслони своје усне на ваше.
Значи да изненадно деловање човека не дозвољава да одлучите, већ само да реагујете.![]()
Не би могла за тако кратко да сконтам да ли је секси и привлачан, а искрено и не сећам се кад сам задњи пут видела добродржећег![]()
Зар је битно време за љубав?a jel dan il noc ..![]()