Šta biste uradili....

Šta bi ste učinili ako bi vas neko nepoznat poljubio na javnom mestu?

• Reagovali burno, pa čak i opalili šamar

• Pozvali policiju

• Prepustili se užitku i upoznali sa dotičnom osobom

• Nešto sasvim drugo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Моје даме, рецимо налазите се у аутобусу, стојите, мала гужва. Човек поред вас, ухвати вас нагло за обе руке и наслони своје усне на ваше.
Значи да изненадно деловање човека не дозвољава да одлучите, већ само да реагујете. :lol:

А де не би, ево већ могу да замислим ту сцену :D
Није ми јасно, како то замишљаш, не познаје нико ни тебе ни дотичног. Сасвим је нормално данас да се двоје љубе на јавном месту. :D

- - - - - - - - - -

Мислим да је тема аутобиографска :rumenko:
Откуд ти то?

Немој да нагађаш, јер није тачно. :)

Мада се дешавало да ме понека познаница, али само познаница, пољуби на јавном месту, онако пријатељски. :)

Није ми јасно, како то замишљаш, не познаје нико ни тебе ни дотичног. Сасвим је нормално данас да се двоје љубе на јавном месту. :D

Па рецимо да ми то уради момак до 30 година и било би ок, тј. нормално је да се љубе људи наших година. Али да ми то уради човек од 50+, е онда би био проблем.

- - - - - - - - - -

Откуд ти то?

Немој да нагађаш, јер није тачно. :)

Мада се дешавало да ме понека познаница, ал исамо познаница, полјуби на јавном месту, онако пријатељски. :)

Ок :)

Па добро познаница, али потпуни странац је већ нешто друго.

Него, моје даме,

да ли би у том тренутку, тих неких 3-4 секунде, биле свесне где би му се налазила једна рука? :D

- - - - - - - - - -

Па рецимо да ми то уради момак до 30 година и било би ок, тј. нормално је да се љубе људи наших година. Али да ми то уради човек од 50+, е онда би био проблем.

- - - - - - - - - -

Ок :)

Па добро познаница, али потпуни странац је већ нешто друго.
Тема је непозната особа. :)

Ок, правиш разлику у годинама, а шта ако је тај "маторац" секси и привлачан? :D

- - - - - - - - - -

Тема је непозната особа. :)

Ок, правиш разлику у годинама, а шта ако је тај "маторац" секси и привлачан? :D

Не би могла за тако кратко да сконтам да ли је секси и привлачан, а искрено и не сећам се кад сам задњи пут видела добродржећег :D

Моје даме, рецимо налазите се у аутобусу, стојите, мала гужва. Човек поред вас, ухвати вас нагло за обе руке и наслони своје усне на ваше.
Значи да изненадно деловање човека не дозвољава да одлучите, већ само да реагујете. :lol:

Iste sekunde nabijam mu koleno medju noge kad mi pusti ruke udarim ga u ledja i glavu-manijak onesposobljen,pokusaj seksualnog uznemiravanja zaustavljen.

Poslednja izmena:
Не би могла за тако кратко да сконтам да ли је секси и привлачан, а искрено и не сећам се кад сам задњи пут видела добродржећег :D

Штета... :lol:

- - - - - - - - - -

a jel dan il noc ..:hahaha:
Зар је битно време за љубав? :lol:

Back