Šta biste uradili ako na ulici pronađete 1.000 RSD?

Пре којугодину ја на касу у хипермаркету, испред мене неки чича. Бацим случајно поглед доле, кад оно 1000 дин. Мало незгодно за сагињањње, испустим неки прашак за пециво или тако нешто, сагнем се, обавим операцију присвајања, чичи полако приводе крају очитавање производа, кад одједном он поче да се пипа по џеповима, где су му паре. Аух сунце ти, па те паре су испале њему. И пита он касирку да јој можда није дао, она ма какви, ја се црвеним, испаде да сам му украо, а нисам уопште видео да је њему испало, ни на крај памети ми није било. Рекох да ли да му кажем, испашће да сам стварно лопов, па мора и да се правдам, ништа мислим се терај даље.
Ето, после ме мало гризла савест, једно 10 минута, али заиста сам мислио да су испале ко зна коме.

ja pre neku godinu pronadjem novcanik u trznom centru - video sam kome je ispalo, novcanik debeo tri prsta, pocnem da vicem za njim ali on izadje i zamace iza ugla. ja onako trceci ajd da ga otvorim a on pun deviza ko zna koliko je bilo unutra.
stignem ga kod njegovog auta, vidim neki preduzimac pijan ko majka. objasnim mu da mu je ispao novcanik on me gleda bledo

ja pre neku godinu pronadjem novcanik u trznom centru - video sam kome je ispalo, novcanik debeo tri prsta, pocnem da vicem za njim ali on izadje i zamace iza ugla. ja onako trceci ajd da ga otvorim a on pun deviza ko zna koliko je bilo unutra.
stignem ga kod njegovog auta, vidim neki preduzimac pijan ko majka. objasnim mu da mu je ispao novcanik on me gleda bledo
U tržnim centrima se sve snima tako da je dobro sto si ga vratila

Back