topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.385
Jeste tvoje. A čak i ako nije tvoje to ti neće naškoditi.sto si nasao nije tvoje, ergo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste tvoje. A čak i ako nije tvoje to ti neće naškoditi.sto si nasao nije tvoje, ergo...
Nemoj mi pominjati platforme, ne plašim se kovida ali se plašim da nosim platforme jer može da se padne niz stepenice. Ipak ih nosim....i to bez platformi.
Meni se desilo da mi u supermarketu kasirka ladno nije naplatila pazar pre 10 i vise godina ,a vrednost pazara bila 1500 dinara ,neka zena se gurala ,zurila …ja onako stao zbunjen .Jednom na kasi u maxiju ispred mene neko a ispred njega na podu 10€ i vidi i uzme,a kad ja dodjoh na red malo uvuceno jos 20€ za mene,woohoo
U tržnim centrima se sve snima tako da je dobro sto si ga vratilaja pre neku godinu pronadjem novcanik u trznom centru - video sam kome je ispalo, novcanik debeo tri prsta, pocnem da vicem za njim ali on izadje i zamace iza ugla. ja onako trceci ajd da ga otvorim a on pun deviza ko zna koliko je bilo unutra.
stignem ga kod njegovog auta, vidim neki preduzimac pijan ko majka. objasnim mu da mu je ispao novcanik on me gleda bledo