Šta biste najradije bojkotovali na TV

• Začetnik teme Začetnik teme Dust
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dust

Domaćin
Banovan
Poruka
4.184
Ne kažem šta vas najviše nervira, jer ceo program nekad ume da iznervira, evo, ja sam sinoć prešao svih 70 kanala i nigde ništa. RTS po milojarditi put reprizira svoje bljuvotine od humorističkih serija. Pink je počeo da smara, B92 i Liga Šampiona su tu i tamo,...
Još se samo nadam da će FOX, koji za 2 dana mora da pusti redovni program, ubiti boga u ostalim televizijama...

sve je katastrofalno, kad sam bila klinka bilo je tri kanala i cini mi se da je bilo vise toga da se vidi na tv-u nego sad na 70 kanala ( dobro moram jedino da izuzmem par kanala tipa discovery..), bile su kvalitetnije serije italijanske, francuske,...,crtani filmovi koje su deca gledala (tom i dzeri)... i jos milion kvalitetnijih stvari.
sad bih bojkotovala sve, pogotovu pink, koji je postao strava i uzas, jedni isti filmovi 15 puta, grand i serije su prava seljana, kvizovi i ludiranja raznoraznih kokoski, fuj- ima vec dosta vremena kako pink i ne palim! mada bih se ja zapitala zasto je takav program na pinku, pa verovatno ima gledaoce!

Dust:
Ne kažem šta vas najviše nervira, jer ceo program nekad ume da iznervira, evo, ja sam sinoć prešao svih 70 kanala i nigde ništa. RTS po milojarditi put reprizira svoje bljuvotine od humorističkih serija. Pink je počeo da smara, B92 i Liga Šampiona su tu i tamo,...
Još se samo nadam da će FOX, koji za 2 dana mora da pusti redovni program, ubiti boga u ostalim televizijama...

Poceo?:D

zoranpetrovic84:

Dobro, ali ranije je još nešto i bilo... Na primer, pre nekih 5 godina, posle 5. oktobra, morali su kako-tako da se civilizuju, pa je bilo tu i kvalitetnih stvari-serija, novih filmova.
Ali ključni momenat za njih je Nemečekov odlazak! Tada su se vratili u mrak, gde su i ostale televizije!
Pre dva dana Fox je "kao"počeo da emituje redovni program... Samo fali informativni,
delom sportski, filmski, jutarnji program,... U svakom slučaju, dosadilo mi je da gledam kako se pare žabe i jednom nedeljnom Zvezdu. Malo su me razočarali onom latino-serijom, ali posao je posao, to se ovde još negde gleda.

Back