white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.883
Šta bi vi kao dete mislili o sebi kao odrasloj osobi koja ste sada? Šta bi iznenadilo vašu verziju iz prošlosti? Na šta bi dete u vama bilo ponosno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekla bi mala plavokosa ja velikoj brineti ja : 'Sta si uradila sa mojom idealima vestice!'Šta bi vi kao dete mislili o sebi kao odrasloj osobi koja ste sada? Šta bi iznenadilo vašu verziju iz prošlosti? Na šta bi dete u vama bilo ponosno?
Sva me deca vole, pa bi i Mini Me.Šta bi vi kao dete mislili o sebi kao odrasloj osobi koja ste sada? Šta bi iznenadilo vašu verziju iz prošlosti? Na šta bi dete u vama bilo ponosno?
Никад не бих веровао да сада волим и радим неке ствари које раније нисам волео.Такође,сада сам много либералнији него пре.Šta bi vi kao dete mislili o sebi kao odrasloj osobi koja ste sada? Šta bi iznenadilo vašu verziju iz prošlosti? Na šta bi dete u vama bilo ponosno?
Da sam postao namcor.Šta bi vi kao dete mislili o sebi kao odrasloj osobi koja ste sada? Šta bi iznenadilo vašu verziju iz prošlosti? Na šta bi dete u vama bilo ponosno?
Šta bi vi kao dete mislili o sebi kao odrasloj osobi koja ste sada? Šta bi iznenadilo vašu verziju iz prošlosti? Na šta bi dete u vama bilo ponosno?
Izdao sam sebeŠta bi vi kao dete mislili o sebi kao odrasloj osobi koja ste sada? Šta bi iznenadilo vašu verziju iz prošlosti? Na šta bi dete u vama bilo ponosno?
Niko ne priča o tome a prilično sam sigurna da deca o tome ne razmišljaju.Da li bi ijedna zena koja je imala more partnera i fuckera,bila ponosna na sebe kada gleda to iz perspektive kada je bila dijete,da li je tada zamisljala svoju buducnost kako ce kada napuni 20 itd imati more fuckera u krevetu da li bi bila ponosna,vjerujem da nijedno dijete ne zamislja tako sebe za par decenija pa dobar dio njih to postane,da li joj to je bio san ili nesto drugo ipak mnogo ljepse i cistije
Niko ne priča o tome a prilično sam sigurna da deca o tome ne razmišljaju.
To ipak nije tema, svačiji život je drugačijiOk ali sta se desi tokom zivota pa da se neko tako isprlja i unistava cistocu i senzibilitet duse
Eh sta bi mislio drugo, no dje sam se izgubio bog mi ga jaki!Šta bi vi kao dete mislili o sebi kao odrasloj osobi koja ste sada? Šta bi iznenadilo vašu verziju iz prošlosti? Na šta bi dete u vama bilo ponosno?
Nemoj da si tako stroga prema sebi, možda si tako morala. Btw, nisam imala predstavu da si žena.Da li bi ijedna zena koja je imala more partnera i fuckera,bila ponosna na sebe kada gleda to iz perspektive kada je bila dijete,da li je tada zamisljala svoju buducnost kako ce kada napuni 20 itd imati more fuckera u krevetu da li bi bila ponosna,vjerujem da nijedno dijete ne zamislja tako sebe za par decenija pa dobar dio njih to postane,da li joj to je bio san ili nesto drugo ipak mnogo ljepse i cistije
Nemoj da si tako stroga prema sebi, možda si tako morala. Btw, nisam imala predstavu da si žena.
Da si zaista analitičar i logičar kakvim se predstavljaš, video bi naslov i temu, pa ne bi lupetao gluposti. Ali žena u tebi ne može da odoli porivu da tračari i vređa, pa zbog takvih sve žene ispadaju loše.Analiticki kako moze biti zena kada je nije analiticka nego analiticki,logika valjda i zar mislis da zene umiju da analiziraju,to je za njih nemoguce
Da si zaista analitičar i logičar kakvim se predstavljaš, video bi naslov i temu, pa ne bi lupetao gluposti. Ali žena u tebi ne može da odoli porivu da tračari i vređa.