Šta bi vas više razočaralo, da je vaše dete gej ili vegan?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogi roditelji mesojedi se stide svoje dece koja su na svoju ruku postala vegani i to kriju pred gostima.

Kako bi vi kao roditelj reagovali ako primetite da vam dete postaje vegan?

da li si ozbiljan da li je ovo ozbiljno pitanje ili podjebavanje?
sto bi se neko stidio sto je dete vegan?

- - - - - - - - - -

msm bolo bi me levi guz da saznam da je vegan..

evo ja sam nesto na foru vegeterijanca,moj cale je prvo bio u fazonu ma izacice iz te faze dok nije skonto da necu i sa ponekad pokusava da me iscima da jedem meso:mrgreen: l ribu bar al realno sto bi nekog bilo blam za to????

a sto se tice gejeva ne bi mi bilo prijatno al bi prihvatila odluku..

da li si ozbiljan da li je ovo ozbiljno pitanje ili podjebavanje?
sto bi se neko stidio sto je dete vegan?

- - - - - - - - - -

msm bolo bi me levi guz da saznam da je vegan..

evo ja sam nesto na foru vegeterijanca,moj cale je prvo bio u fazonu ma izacice iz te faze dok nije skonto da necu i sa ponekad pokusava da me iscima da jedem meso:mrgreen: l ribu bar al realno sto bi nekog bilo blam za to????

a sto se tice gejeva ne bi mi bilo prijatno al bi prihvatila odluku..

da moj dozivlja sa caletom je bio ovakav:

ma ok to je faza
jes ti u nekoj sekti
ko te nalozio na tu pricu
sto ne bi jela meso:lol:

- - - - - - - - - -

pa pripali se roštilj, svi se okupe, i onda jedno dete neće to da jede, okolina gleda čudno, a roditelji počnu da osećaju nelagodnost

ozbiljno?
:dash:
ti se zezas...

mada, ima peddera koji propovjedaju veganstvo, e to je tek ubitačna kombinacija...

Upravo je suprotno, danasnji p.ederi konzumiraju meso, od prvog do poslednjeg. U svojoj propagandi gej lobi aludira da muskarci budu svastojedi, ne bez razloga. Naucno je dokazano da piletina vodi homoseksualnosti, ko ne veruje ima tema na zdravlju.

real-men-quiche-1.jpg

Eating-Out-3-1.jpg

Ako znas da ti dete ne jede meso zasto bi pravio rostilj bez icega drugog?
I kada je vece drustvo obicno ima jos necega za jelo, ne samo meso.
šta ako je ta porodica koja ima vegana otišla na goste kod nekih, i tamo ljudi spremili roštilj, jaja, sir i slično. kako im objasniti zašto dete neće ništa od toga, totalno će da se ubedače domaćini

Upravo je suprotno, danasnji p.ederi konzumiraju meso, od prvog do poslednjeg. U svojoj propagandi gej lobi aludira da muskarci budu svastojedi, ne bez razloga. Naucno je dokazano da piletina vodi homoseksualnosti, ko ne veruje ima tema na zdravlju.

real-men-quiche-1.jpg

Eating-Out-3-1.jpg

pileća čorbica smanjuje temperaturu
znači sledeći put da kažem - neću pedersu supicu?

imao sam kolegu iz banditske državne firme, došo sa kosovo u Beograd po pare,

u petedes trećoj konačno napravio sina
sa prvom i lepom ženom imo dve ćerke
sa drugom prekinuo posle prve ćerke
eto treća mu rodila MUŠKO

aj ga ubdei da nije do žena?

:dash::dash::dash:
molim mnoderatore a zatvoe temu zdog ovakvih komentara za koje se nadam naaajiskrenijeda su zajebancije...
za neki nesrecni sl da nisu
Females have an XX pair of sex chromosomes, and males, an XY pair. A baby’s gender is determined by the sperm cell that fertilizes a woman’s egg. Sperm carry one sex chromosome, either a Y (male) or X (female).

pileća čorbica smanjuje temperaturu
znači sledeći put da kažem - neću pedersu supicu?

Bolivijski predsednik Morales je savetovao muskarce u svojoj drzavi da ne jedu piletinu jer je utvrdjeno da vodi homoseksualnosti. Neke drzave jos uspevaju da se odupiru zapadnom uticaju, nas zatrpavaju reklamama pileceg mesa svakodnevno.

Bolivijski predsednik Morales je savetovao muskarce u svojoj drzavi da ne jedu piletinu jer je utvrdjeno da vodi homoseksualnosti. Neke drzave jos uspevaju da se odupiru zapadnom uticaju, nas zatrpavaju reklamama pileceg mesa svakodnevno.

da li si ti svestan da ces ovakvim lupetanjem postici kontra efekat...msm ako ti je cilj da privolis ljude da ne jedeu meso onda ne lupetaj ovako leba ti ,jer samo delujes ko :zlud:

- - - - - - - - - -

ali vrh izjava:lol::rotf:
pa ne znam koliko da ima hemudze piletina ne pretvara ljude u gejeve...;)

- - - - - - - - - -

evo jos bolje za svaku svoju tvrdnju ostavi link do naucnoutvrdjenih cinjenica..
ne komentar predsednika vec nekog naucnika ili neke studije ...;)

da li si ti svestan da ces ovakvim lupetanjem postici kontra efekat...msm ako ti je cilj da privolis ljude da ne jedeu meso onda ne lupetaj ovako leba ti ,jer samo delujes ko :zlud:

Da li ti imas bar prosecan IQ pa da shvatis da je moje samo reakcija na njihovo kao u slucaju otvaranja teme od strane korisnika koji iskazuje zelju da pise o gejevima a uplice vegane?

Moj cilj nije da preobracam bilo koga, ako neko nema mozga i sam ne ostavi kravlje mleko koje u sebi sadrzi tragove krvi i gnoja mene takav ne zanima. Kada ostavi svojom voljom stetne navike onda mozemo da diskutujemo o preobracenjima.

Da li ti imas bar prosecan IQ pa da shvatis da je moje samo reakcija na njihovo kao u slucaju otvaranja teme od strane korisnika koji iskazuje zelju da pise o gejevima a uplice vegane?

poenta teme je da u javnosti postoji mišljenje da je veganstvo izopačenost, poremećaj. te me zanima koliko je takvo shvatanje zastupljeno i kako je tim mladim ljudima koji žive u porodičnom okruženju koja ih ne podržava u veganskom stilu življenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back