- Poruka
- 392.300
Šta je to sto bi vas u ovom trenutku usrećilo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ovom trenutku bi me usrećilo 40 hiljada evra.Šta je to sto bi vas u ovom trenutku usrećilo ?
kad je molder trazio od duha iz lampe mir u svetu ona (duh je bila zeMska) je je napravila da vise nema nijednog zivog bica na svetu, sem moldera. eto kako se postize mir u svetu.Sve materijalisticki odgovori...
Pih...
Ajde da odgovorim u stilu misica...
Usrećio bi me mir u svetu...
I da nijedno dete vise ne pusti suzicu...
ma i 50 je u ovom vremenu pristojno.pet soma jura
može i 500 nije problem
Malo fizickog rada nikoga nije ubilo...a kada je vrucina kosi se ujutro rano kada jos nema vrucineMislim nije meni problem 3h ovako, ali na vrućini.. umiranje. Stvarno ne podnosim dobro vrućine uopšte. Najgore mi je, evo idem uskoro da kosim, a sinoć se do 3-4 pilo.
S obzirom da sam zaspao oko 4 ujutru posle dosta piva, dobro sam i ustao oko 9.Malo fizickog rada nikoga nije ubilo...a kada je vrucina kosi se ujutro rano kada jos nema vrucine
potrudi se i nemoj unapred da mislis negativno..S obzirom da sam zaspao oko 4 ujutru posle dosta piva, dobro sam i ustao oko 9.
Sad bez zezanja, najviše bi me usrećilo da upadnem na faks i to na budžet. ? Ali teško je veoma ://
Ма трудим се, али има много питања, нема одговора. Лак је тест онима који су ишли у гимназију, али ми који нисмо имали географију толико дуго ух.. али ваљда ћу положити.potrudi se i nemoj unapred da mislis negativno..
Isto. Samo par hiljada evra, i tjtSve materijalisticki odgovori...
Pih...
Ajde da odgovorim u stilu misica...
Usrećio bi me mir u svetu...
I da nijedno dete vise ne pusti suzicu...
У овом тренутку?Šta je to sto bi vas u ovom trenutku usrećilo ?
Bice da nam svima treba odmorDanas sam drugaciji.
Ne treba mi milion.
Necu kafu sa forumashicama.
Samo jedan odmor kraj nekog planinskog jezera od neke tri sedmice...