Sta bi ste radili da vecno zivite jedan isti dan...

Ata, to je lično zatvorenikovo, ali vreme uprkos tome teče i dan oslobađanja dolazi, jednakom i linearnom brzinom. To što se zatvoreniku vreme odužilo, ne znači da se isto usporilo :)

Njegova subjektivna agonija nema veze sa tim.

Da, može i tako da se gleda, jer postavljač nije precizirao. ( mada, to onda za našeg subjekta i nebi bilo pravo ponavljanje istog dana u punom smislu reči. Šta bi se zapravo tu ponavljalo? Ako on dobije tih 7 dana samice, pretpostavimo tako, i od trećeg dana mu se jedan isti dan ponavlja, a on sedmog dana izadje iz samice i bude vraćen u zajedničku sobu - šta se njemu zapravo ponavlja? Jedino da mu je svaki dan sreda, mada to praktično nema značaja jer imenovanje dana u nedelji je zapravo konvencija i nema veze sa ponavljanjem jednog istog dana ) Medjutim, onda se može razmatrati i teorija tzv. paralelnih realnosti, koje postoje nezavisno jedna od druge. U prvom slučaju bi valjda vreme išlo linearno, a u drugom, pak, nebi. Svaka realnost bi imala svoje vreme, svaka bi bila referentni sistem za sebe. Svakako da postoji mogućnost raspravljanja i treće, pete, osme teorije.
Zato tema i jeste vrlo interesantna, i glupo je zaista zapljuvati je svadjama i netrpeljivošću. Razgovarajte, ljudi, razgovarajte, najprirodnije je da vam se mišljenja razlikuju, to nije indikator svadje već razgovora. O čemu biste razgovarali da vam se mišljenja poklapaju??? :D

Ne znam baš za ta putovanja do nalazišta... jer, ako ti se dan ponavlja, onda imaš jedan dan da dođeš na destinaciju... poznavajući žene, spremanje bi trajalo ekvivalentno broju kofera i torbi koje bi neki jadničak morao da tegli, samim tim pokrenuli bi se oko 15:00h sa mesta... :)

Vracas se u isti dan kad zaspis tako dok si budan moze i da potraje i nekoliko zavisi kolko imas snage izdrzati da ne zaspis....

Uh ono u samici je nesto bas uzasno ali ipak i njima donose hranu tako da taj trenutak moze da se iskoristi za bekstvo...

Samo treba naci nacin, sto moze da ti na neki nacin ubije dosadu jer imas cilj da nadjes nacin kako da uvek mozes da pobegnes a verovatno bih ga nasao posle nekih 1000 ponavljanja ili vise...

Naravno postoji mogucnost da nekad plan, nacin ne uspe negde pogresite pa opet ostanete u samicu vise ponavljanja, tako da to u neku ruku moze da ubije dosadu, mislim da za neke ljude to i nije tako lose ako se ne varam...

Zamislite da ste zatvorski cuvar i zatvorenik je onaj kome se dan ponavlja i u trenutku kad mu donosite hranu on zna svaki vas pokret unapred, rec tako da mislim da bi sigurno svakog zbunio i malo po malo uz vise ponavljanja sigurno bi nasao izlaz nacin da pobegne iz zatvora...
Uh to bi bio veciti preason brake...

Poslednja izmena:
Mislim da je postavljac teme rekao da ce se dan ponoviti tek kad utonete u san. Znaci dokle god nezaspite traje taj "dan" znaci to nije 24h, moze biti duze.. drugo ja se jako brzo spremam a na putovanja nosim samo kofercic koji moze da se nosi kao rucni prtljag u avionu..to je pod uslovom da ne nosim opremu.. U ostalom ako znam da ce se dan ponoviti ne bih nosila nishta od garderobe samo opremu :D. E jedino ne bih mogla vozom da putujem jer iz iskustva znam da cim voz krene da se ljuljushka ..osvanuo bi isti dan. I josh jedna zanimljiva stvar , troshila bih stalno isti novac za sva putovanja :)
Mozda bi mi jednog dana dosadilo sve ali eto mislim da bih bar neko duze vreme uzivala..

Opet ce sad neko ispod da postavlja nove teorija kako ce mi dosaditi zbog toga i toga... a gde ova tema vodi.. ?
Darkslave shta si zeleo da cujesh na ovoj temi ?

Vracas se u isti dan kad zaspis tako dok si budan moze i da potraje i nekoliko zavisi kolko imas snage izdrzati da ne zaspis....

Eto samo treba izdrzati ;)

Dakle, konaćno da povedemo temu, u miru...

Elem, to što ponavljate svaki dan ništa ne menja u vašem životu sem jedne sitnice; Znate kada se šta dešava!

To ne mora neumitno da znači da će vam život biti lošiji! Naprotiv!

Svaki dan možete da proživite drugačije, ništa vas ne sprečava u tome. Uistinu, obogatili bi ste se duhovno i materijalno (auto vam se nikad ne bi kvario, uvek bi imali isto para u džepu a ako nema, saznali bi ste kako ga napuniti bez po muke)

Svet bi bio vaš, pod uslovom da ne zaspete... (malo teže, ali ništa nije idealno)

Morao bih dobro da porazmislim o tome, ali verujem da bi potpisao za tako nešto.

(samo, ne bi da me to uhvati kokuzog, pijanog (zamisli biti pijan celu večnost) ili što Ata veli -u prdekani)

Najbolje u svom krevetu, naspavan i odmoran, obrijan (mrzim brijanje i celi cirkus oko toga)... :)

Poslednja izmena:
:cool:
Да, Џампин Флеш Џече, управо тако...
Зависи гдје почнеш тај "вјечни " дан.
Пробудиш се у гепеку, или на задњем сједишту поквареног аута.
Усред пустиње у Невади.
А са неба се зачује дрндање Б 52 који треба да рокне атомску у близини...
:eek:
Или се освијестиш у ћелији препуној напаљених црнаца.
А ти "нови колач"...
:sad2:
Подсјети ме на виц када је Хасо упецао златну рибицу, и тражио САМО ЈЕДНУ жељу, иако га је она наговарала супротно, рекао је:хоћу да сутра будем неко други кад устанем из кревета, најбоље неки принц.
И ујутро га зове принцеза:Фердинанде, устај, идемо у Сарајево!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Back