Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.354
Šta bi ste preporučili Lauševiću ?
То царе!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi ste preporučili Lauševiću ?
То царе!
Крвопијо
Једно је разбити некога од батина, друго је убити га.
Крајњи исход је исти - убиство.
То прекорачење нужне одбране ми је одувек било крајње сумњиво.
Гарантујем ти да бих ја добила много више ако у кући убијем провалника или силоватеља на улици.
Али, ја нисам глумица.
Јуче је Одбор за људска права из Ниша најавио да ће тражити укидање судске пресуде неком ганцију, јер је за крађе и тешке крађе добио 17 година, а за убиства се добија много мање.
Посматрајући то из угла случаја Жарка Лаушевића, урадиће то с пуним правом, мада ми је прва реакција била - фуј.
Чињеница је да је ганци добио колико треба, а да казне за убиства треба да буду много строже.
Мина, ти о томе имаш једно мишљење, ја рецимо да имам друго, али није реч о томе. Само сам рекао да је пред законом он своју казну издржао.
Додуше, у праву си када кажеш да је мало нејасно како се према томе односи закон у ЦГ, али тамо су закони ионако релативна ствар. У Србији и остатку планете са могућим изузетком Црне Горе, он је казну издржао. Да ли је била блага - можда и јесте, али не видим шта ту Лаушевић треба да ради, да тражи да још једном иде у затвор?
...
И сад га стварно жалим
...
Eh da mi je njegova snaga !
Al' se plašim njegove sudbine,
i toga da me neko žali !
...
цвили у својим књигама како се "каје што је одузео живот двојици младића на прагу живота"?
Opasni su bre Crnotravci
deluju telepatski ...
Znaju foru kako na savest da mu utiču !
Istovremeno, oni je nemaju !
Valja oni cuveni dundjeri , specijalci za krovove, ali to sa temom nema veze.Који Црнотравци?
Mir, hajde !
Lepo si rekla šta mu preporučuješ,
da ode u zatvor,
odgovorila si na temu.
I šta sad ?
Tebi je do toga da mi sad ovde sudimo ?
Taj je covek ubica, jes da dobro izgleda, kazu da je bio i dobar glumac, ali to nije razlog da o njemu pricamo kao nekome koji je nesto nagrajisao.Mir, hajde !
Lepo si rekla šta mu preporučuješ,
da ode u zatvor,
odgovorila si na temu.
I šta sad ?
Tebi je do toga da mi sad ovde sudimo ?