Šta bi ste preporučili Lauševiću ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Крвопијо :evil:

Једно је разбити некога од батина, друго је убити га.

До деведесетих је у Београду важила фер борба, песницама па ко победи.

Код Црногораца се врло лако са песница прелази на пиштоље, таква су сорта.

Крајњи исход је исти - убиство.

То прекорачење нужне одбране ми је одувек било крајње сумњиво.

Гарантујем ти да бих ја добила много више ако у кући убијем провалника или силоватеља на улици.

Али, ја нисам глумица.

Јуче је Одбор за људска права из Ниша најавио да ће тражити укидање судске пресуде неком ганцију, јер је за крађе и тешке крађе добио 17 година, а за убиства се добија много мање.

Посматрајући то из угла случаја Жарка Лаушевића, урадиће то с пуним правом, мада ми је прва реакција била - фуј.

Чињеница је да је ганци добио колико треба, а да казне за убиства треба да буду много строже.
:) Мина, ти о томе имаш једно мишљење, ја рецимо да имам друго, али није реч о томе. Само сам рекао да је пред законом он своју казну издржао.

Додуше, у праву си када кажеш да је мало нејасно како се према томе односи закон у ЦГ, али тамо су закони ионако релативна ствар. У Србији и остатку планете са могућим изузетком Црне Горе, он је казну издржао. Да ли је била блага - можда и јесте, али не видим шта ту Лаушевић треба да ради, да тражи да још једном иде у затвор?

:) Мина, ти о томе имаш једно мишљење, ја рецимо да имам друго, али није реч о томе. Само сам рекао да је пред законом он своју казну издржао.

Додуше, у праву си када кажеш да је мало нејасно како се према томе односи закон у ЦГ, али тамо су закони ионако релативна ствар. У Србији и остатку планете са могућим изузетком Црне Горе, он је казну издржао. Да ли је била блага - можда и јесте, али не видим шта ту Лаушевић треба да ради, да тражи да још једном иде у затвор?

Па, тема је шта бих му ја поручила.

Ја бих му поручила то - да одлежи то што му је његова матична земља досудила (сад, каква му је - таква му је), а не да се крије по Америкама и пише срцепарајуће књиге.

И ок је ако се не слажеш са мном, нема фрке, само износимо своја опречна мишљења :)

Lausevic je odlezao mnogo vise nego sto je trebao.
Ko se maca lati, od maca i strada.
Nije prvi zapoceo tucu, nije doprineo ni na jedan nacin siledzijskom ponasanju, borio se za svoj i bratovljev goli zivot.
Ne postoji sud na Zapadu koji bi ga osudio na JEDAN dan zatvora.

Poslednja izmena:
Нисте чули за рањавање?

Или мора да се пуца тако да убијеш неког?

Једног што му клао брата убио, а што је убио и оног другог?

За сваки случај.

А трећег изгледа промашио, па га мало ранио.

И сад га стварно жалим што живи и издаје књиге, сви саосећају са њим, а она двојица иструлеше у гробу.

Eh da mi je njegova snaga !

Al' se plašim njegove sudbine,
i toga da me neko žali !

Која снага?

Мислиш она у пиштољу?

Или ментална, кад цвили у својим књигама како се "каје што је одузео живот двојици младића на прагу живота"?

Mir, hajde !

Lepo si rekla šta mu preporučuješ,
da ode u zatvor,
odgovorila si na temu.
I šta sad ?

Tebi je do toga da mi sad ovde sudimo ?

Уууу, ти си изгледа неки страшан баја.

Чим се неко супротстави потежеш артиљерију и ућуткујеш.

Ако ниси спреман на дискусију, не качи се на туђе постеве.

Mir, hajde !

Lepo si rekla šta mu preporučuješ,
da ode u zatvor,
odgovorila si na temu.
I šta sad ?

Tebi je do toga da mi sad ovde sudimo ?
Taj je covek ubica, jes da dobro izgleda, kazu da je bio i dobar glumac, ali to nije razlog da o njemu pricamo kao nekome koji je nesto nagrajisao.
On je zbrisao u USA, pise nekakve knjige koje se prodaju na kioscima po Srbiji, vidim da to pise u nastavcima kao da je Sulejman, ima naravno budala
koje to i kupuju i citaju, zato je tirtaz tih njegovih knjiga 100x veci do tiraza neke dobre i ozbiljne knjige.

Ja nisam shvatila ta njegova sudjenja i kazne koje je dobio jer nesto sto je u CG kazna u Srbiji nije uopste vazno, valjda je zato
i zbrisao u Jameriku.

Ima na Balkanu i mnogo gadnijih i svirepijih ubica od njega, ali eto, njemu se moze da zivi u USA i pise knjige za glupavu Srbadiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back