kapelnik
Ističe se
- Poruka
- 2.435
Ja mislim da on još nije spreman da se vrati !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boli me patka za Lausevica, i sve ostale Crnogorce. Crnogorke sa druge strane, to je drugo.
A koj je taj? Mislim, u Srbiji su poplave, ljudi su unesreceni, zasto je ovaj vazan?Ja mislim da on još nije spreman da se vrati !
Ubica koji bezi od kazne. Pa sta ima da se porucuje takvom coveku?
Nije on samo ubica nego je za ratove u NDH i Bosni okrivio, pored Slobe, i "srpski nacionalizam", a krivca u "nacionalizmu" je video u Svetom Savi(Svetosavlju) i SPC. Takve stavove imaju samo ustaše i njihovi klerofašistički autori o domoljubnom ratu koji redovno krive Pravoslavno Hrišćanstvo i Svetog Savu za sve njihove probleme.
Eto ko je taj Laušević. Antisrpska *********, ubica i kukavica.
Za takve odrode u Crnoj Gori se koristi termin "crveni ustaša".
To što se politike tiče,
vidiš da niko ne zna kako treba i šta je bolje !
Ja Lauševića cenim što se suprotstavio siledžijstvu.
Мина, он је одробијао. Чак и више него што је осуђен, одробијао је 5, а осуђен 4,5 године.Поручила бих му да одробија своје, као и сав остали свет.
А онда ако може нека настави са глумом или чиме год.
Момак није мање мртав зато што га је убио глумац.
Мина, он је одробијао. Чак и више него што је осуђен, одробијао је 5, а осуђен 4,5 године.
Сад долазимо на политички терен. Коначном одлуком највишег суда у тадашњој Србији и Црној Гори он је осуђен на 4,5 године затвора због прекорачења нужне одбране. Е сад, проблем је што је Црна Гора тада била у фази припрема за отцепљење па је из политичких разлога хтела да покаже да ауторитет суда из Београда за њу не важи. То је битан део приче о случају Лаушевић, он је колатерална штета у односима Подгорица - Београд.Неће бити.
Црногорци га чекају да одлежи до 13.
Може да се врати само у Србију.
Сад долазимо на политички терен. Коначном одлуком највишег суда у тадашњој Србији и Црној Гори он је осуђен на 4,5 године затвора због прекорачења нужне одбране. Е сад, проблем је што је Црна Гора тада била у фази припрема за отцепљење па је из политичких разлога хтела да покаже да ауторитет суда из Београда за њу не важи. То је битан део приче о случају Лаушевић, он је колатерална штета у односима Подгорица - Београд.
Није осуђен за убиство, него за прекорачење нужне одбране. То је сасвим друго. Зато је казна релативно блага.Каква год била судска одлука, осудити некога на 4,5 године затвора за убиство је трагикомично.
За тешку пљачку се добија више.
Није осуђен за убиство, него за прекорачење нужне одбране. То је сасвим друго. Зато је казна релативно блага.