Šta bi ste preporučili Lauševiću ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubica koji bezi od kazne. Pa sta ima da se porucuje takvom coveku?
Nije on samo ubica nego je za ratove u NDH i Bosni okrivio, pored Slobe, i "srpski nacionalizam", a krivca u "nacionalizmu" je video u Svetom Savi(Svetosavlju) i SPC. Takve stavove imaju samo ustaše i njihovi klerofašistički autori o domoljubnom ratu koji redovno krive Pravoslavno Hrišćanstvo i Svetog Savu za sve njihove probleme.
Eto ko je taj Laušević. Antisrpska *********, ubica i kukavica.
Za takve odrode u Crnoj Gori se koristi termin "crveni ustaša".

Poslednja izmena:
Ubica koji bezi od kazne. Pa sta ima da se porucuje takvom coveku?
Nije on samo ubica nego je za ratove u NDH i Bosni okrivio, pored Slobe, i "srpski nacionalizam", a krivca u "nacionalizmu" je video u Svetom Savi(Svetosavlju) i SPC. Takve stavove imaju samo ustaše i njihovi klerofašistički autori o domoljubnom ratu koji redovno krive Pravoslavno Hrišćanstvo i Svetog Savu za sve njihove probleme.
Eto ko je taj Laušević. Antisrpska *********, ubica i kukavica.
Za takve odrode u Crnoj Gori se koristi termin "crveni ustaša".

To što se politike tiče,
vidiš da niko ne zna kako treba i šta je bolje !

Ja Lauševića cenim što se suprotstavio siledžijstvu.

Ja ga cenim kao glumca.
Umetnika.
Zarko treba da radi ono u cemu je najbolji.
A u glumi jeste najbolji.
Treba da se vrati na daske.
Deo zivota ce biti samo Zarko,
dok glumi bice neko drugi.
Taj dijalog u glumcu je ono sto ih ili slomi, ili ucini velikima.
Treba ponovo da glumi. Da izvuce onog pokajnika iz sebe. Ne da ga se odrekne, nego da se uspravi.

Поручила бих му да одробија своје, као и сав остали свет.

А онда ако може нека настави са глумом или чиме год.

Момак није мање мртав зато што га је убио глумац.

To što se politike tiče,
vidiš da niko ne zna kako treba i šta je bolje !

Ja Lauševića cenim što se suprotstavio siledžijstvu.

Pucao je nekim mladim ljudima u ledja i ti to cenis kao suprotstavljanje siledzijstvu?

Kakve veze ima taj ubica sa politickom situacijom u Srbiji? Da nece mozda da dodje u Srbiju i da se kandiduje za predsednika?
Ono, nije da bi bilo prvi put da smo imali ubicu iz Crne Gore za Vodju. Mi smo mazohisti , zato nam se i dogadja sta nam se dogadja, a dok
je ovakvih misljenja koa ovo tvoje, slabi su izgledi da ce se bilo sta menjati.

Поручила бих му да одробија своје, као и сав остали свет.

А онда ако може нека настави са глумом или чиме год.

Момак није мање мртав зато што га је убио глумац.
Мина, он је одробијао. Чак и више него што је осуђен, одробијао је 5, а осуђен 4,5 године.

Неће бити.

Црногорци га чекају да одлежи до 13.

Може да се врати само у Србију.
Сад долазимо на политички терен. Коначном одлуком највишег суда у тадашњој Србији и Црној Гори он је осуђен на 4,5 године затвора због прекорачења нужне одбране. Е сад, проблем је што је Црна Гора тада била у фази припрема за отцепљење па је из политичких разлога хтела да покаже да ауторитет суда из Београда за њу не важи. То је битан део приче о случају Лаушевић, он је колатерална штета у односима Подгорица - Београд.

Сад долазимо на политички терен. Коначном одлуком највишег суда у тадашњој Србији и Црној Гори он је осуђен на 4,5 године затвора због прекорачења нужне одбране. Е сад, проблем је што је Црна Гора тада била у фази припрема за отцепљење па је из политичких разлога хтела да покаже да ауторитет суда из Београда за њу не важи. То је битан део приче о случају Лаушевић, он је колатерална штета у односима Подгорица - Београд.

Каква год била судска одлука, осудити некога на 4,5 године затвора за убиство је трагикомично.

За тешку пљачку се добија више.

Каква год била судска одлука, осудити некога на 4,5 године затвора за убиство је трагикомично.

За тешку пљачку се добија више.
Није осуђен за убиство, него за прекорачење нужне одбране. То је сасвим друго. Зато је казна релативно блага.

Није осуђен за убиство, него за прекорачење нужне одбране. То је сасвим друго. Зато је казна релативно блага.

Крајњи исход је исти - убиство.

То прекорачење нужне одбране ми је одувек било крајње сумњиво.

Гарантујем ти да бих ја добила много више ако у кући убијем провалника или силоватеља на улици.

Али, ја нисам глумица.

Јуче је Одбор за људска права из Ниша најавио да ће тражити укидање судске пресуде неком ганцију, јер је за крађе и тешке крађе добио 17 година, а за убиства се добија много мање.

Посматрајући то из угла случаја Жарка Лаушевића, урадиће то с пуним правом, мада ми је прва реакција била - фуј.

Чињеница је да је ганци добио колико треба, а да казне за убиства треба да буду много строже.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back