Шта би сте пожелели генералу Младићу за његов 64 рођендан?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
GZ:
Opet moram da kazem sta hocu.. Do vraga ne mogu da vjerujem da mogu da postoje ljudi kao sto mogu da procitam neke ovde...

Zapao mi za oko ovaj taksista..
Piitam gospodina taksistu..
Da li je uopste bio na nekom ratistu, makar kao bilo kakav posmatrac??? Vjerujem da nije..
Samo ti veruj, ama bio sam prilično. Baš zato i mislim na ovaj način.
GZ:
Na osnovu cega moze da zastupa tvrdi stav da je Srbija za nesto kriva i da na neki nacin zali sto nije presudjena..
Gde sam to žalio, pa to sam već s nekima raspravio, bilo i izvinjenja...
GZ:
Gdje isti gospodin zaradjuje za hljeb? Koja ga to drzava drzi, daje mu sve sto treba da da
Živim i radim u Srbiji, država mi ništa ne daje, samo uzima, hvala lepo.

Duh Sekire:
Да ли је неко у Хрватској рекао "па дајмо Србима Книн, да буде мир"?!? А овде дају неки шаком и капом.

Е баш то! Зашто појединци који кењају у стилу дигнимо руке од Косова
не обрате пажњу како су то браћа Кроати "одрадили" и то на нашој кожи.
Поједини баш НИШТА нису научили! :mad:

nesha taxista:
Živim i radim u Srbiji, država mi ništa ne daje, samo uzima, hvala lepo.

Па иди у неку другу ако ти ова не ваља. Треба уперити прстом на људе који воде државу или су задужени за одређени ресор, а не на државу у целини. Отаџбина је светиња.

analiticar:
Da, i prognoziram da zarad takvih kao sto si ti, koji mases zastavom po avataru i zivis u nekakvoj kraljevini, od Srbije nece ostati nista sem- Sumadije...Ostalo ce prohujati sa vihorom..... :mad:

rista kaj se brineš, skužil sam kaj je pjesnik štel rešć, sam mu ga unterhaltaj.

Predlazem da lokalni patriJoti i "POLIGLOTI" odu, lepo na Kosovo i da tamo plasiraju svoju hrabrost.
To bi bilo dobro iz dva razloga
1. Mozda bi svojim idejama i "junashtvom" pomogli Srbima da bezbednije i sigurnije zive na Kosovu
2.U Srbiji bi bilo manje ratnih hushkasha i fanatika pa bi svojim otsustvom znatno doprineli pozitivnijoj kolektivnoj svesti, energiji, pa bi , nadam se, pre doshli do nekog prihvatljivijeg reshenja
Velichajuci neDELA Ratka Mladica, podrzavajuci ga, stvaraju jako loshu sliku o Srbiji a to u ovom momentu ni malo nije dobro po nas

alergicna:
Predlazem da lokalni patriJoti i "POLIGLOTI" odu, lepo na Kosovo i da tamo plasiraju svoju hrabrost.
To bi bilo dobro iz dva razloga
1. Mozda bi svojim idejama i "junashtvom" pomogli Srbima da bezbednije i sigurnije zive na Kosovu
2.U Srbiji bi bilo manje ratnih hushkasha i fanatika pa bi svojim otsustvom znatno doprineli pozitivnijoj kolektivnoj svesti, energiji, pa bi , nadam se, pre doshli do nekog prihvatljivijeg reshenja
Velichajuci neDELA Ratka Mladica, podrzavajuci ga, stvaraju jako loshu sliku o Srbiji a to u ovom momentu ni malo nije dobro po nas

Dokazi ti to okorelim nacionalistima..... :shock:
Kada bolje razmislim , oni samo olaksavaju posao Albancima.... :roll:

analiticar:
Dokazi ti to okorelim nacionalistima..... :shock:
Kada bolje razmislim , oni samo olaksavaju posao Albancima.... :roll:

To je poznata stvar, Shesheljev model
Koliko je samo Srba stradalo kad radikali "hrabro" zagrme sa skupshtinske govornice, sa bezbedne distance, pa sve uz strashne pretnje kako ce "osloboditi" "ochistiti" neprijatelja a pritom ni ne misleci kako se to odrazava na Srbe koji su ostali u Hrvatskoj, Bosni ili na Kosovu
Jalova je njihova pricha ali mnogo koshta

marlon:
kinfa, kak se da primjetiti ti zagovaraš još jednu tekmu. a mogel bi malo i pobliže pojasnit skim bu te se sad mlatili.kak se meni pričinjava to bu bilo neš interno,da nereknem medsobom kak ono sa dubrovnikom, ne?

Poceli ste i sa fizickom pretnjom neistomisljenicima, postovani gospodine? :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back