- Poruka
- 92.260
Šta bi radili da vam neko maltretira dete u školi? Da li bi uzeli "pravdu" u svoje ruke ili se oslanjali na državu i sistem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fala boguMala je 7. razred, nije bilo nikakvih problema...
Jednostavno prebio bih mu roditelje i .Šta bi radili da vam neko maltretira dete u školi? Da li bi uzeli "pravdu" u svoje ruke ili se oslanjali na državu i sistem?
Pogledajte prilog 1424642
Uh, to je veoma ozbiljna tema danas.Šta bi radili da vam neko maltretira dete u školi? Da li bi uzeli "pravdu" u svoje ruke ili se oslanjali na državu i sistem?
pri prebijanjuOnda bih se uključila da ih sve bijem, šta god treba...
Ne znam kolika je tu pomoć policije, ali super ako može pomoći.
i ako niko ništa ne uradi?Prvo bih ga prijavio u školi koju pohađa, a ako to ne bi pomoglo onda bih ga prijavio socijalnoj službi i na kraju policiji.
Upišem u neku drugu školu, ili mu zabranim da ide ako je i u drugoj situacija ista. Dam na zanat i toliko.i ako niko ništa ne uradi?
Potrazio bih adresu tog deteta i kada bi video njegovog oca,nabo bih ga tako slatko da mu polomim obe vilice,pa nek jede na slamcicu nekoliko godina.Šta bi radili da vam neko maltretira dete u školi? Da li bi uzeli "pravdu" u svoje ruke ili se oslanjali na državu i sistem?
Ni jedno ni drugo....razgovarao bih sa detetom i ako moze samo da resi problem objasnio kako to da uradi....Šta bi radili da vam neko maltretira dete u školi? Da li bi uzeli "pravdu" u svoje ruke ili se oslanjali na državu i sistem?
Naravno.Neko bi morao da vaspitava svoje dete....primerom...
Šta bi ti uradio da ti siluju dijete?Silovanje deteta nije maltretiranje, vec krivicno delo....pobrkala si teme.
Pozvao bih moderatora da procita sta mu pise klon....ako ima moderatora na ovom forumu...
Ima. Ja sam sada mod ovde.Pozvao bih moderatora da procita sta mu pise klon....ako ima moderatora na ovom forumu...
Ovo je veoma provokativno i pri tome netačno. Nije u redu da tako spekulišeš i slični postovi će ubuduće da ti budu brisani.Ma ti si frustrirana, i sa takvima ne pricam....jer nemate ni svesti da razumete sta se pise, pa trcite na pp kod moderatora cim nije po vasem...a samo zato sto imate problem sa razumevanjem napisanog....i mogucnost, da vam moderator drzi ledja...
Ima. Ja sam sada mod ovde.
Ovo je veoma provokativno i pri tome netačno. Nije u redu da tako spekulišeš i slični postovi će ubuduće da ti budu brisani.
Jeste prvokativno i prihvatam kritiku, čim počneš isto da pises i ovim frustriranim zenama....A joj, i ti si iz reda frustriranih. Oukej. Ideš na listu...
Sensei može da briše šta smatra da treba. Nećeš im ti govoriti.
nije neobično da se tema raširi a prihvatljivo je ako je u generalnom pravcu originalne teme. Nesuglasice u razmizmišljanju ne treba ispoljavati vređanjem sagovornika.Postavio si temu maltretiranje, čemu prelazak na krivicna dela nego kao prvokacija?
ovo nije uvreda nego znak da ne zelim da pisem o tome....Pozvao bih moderatora da procita sta mu pise klon....ako ima moderatora na ovom forumu...
a ovo jeste vredjanje na koje ne odgovaras....A joj, i ti si iz reda frustriranih. Oukej. Ideš na listu...
Sensei može da briše šta smatra da treba. Nećeš im ti govoriti.