Šta bi radili da vam neko maltretira dete u školi?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.260
Šta bi radili da vam neko maltretira dete u školi? Da li bi uzeli "pravdu" u svoje ruke ili se oslanjali na državu i sistem?

Image1.jpg

Šta bi radili da vam neko maltretira dete u školi? Da li bi uzeli "pravdu" u svoje ruke ili se oslanjali na državu i sistem?

Pogledajte prilog 1424642
Uh, to je veoma ozbiljna tema danas.
Zavisi od toga šta je bilo...
Ali definitivno sam za to da djeca trebaju znati da se brane, i da uzvraćaju, što verbalno, što fizički...
Ali, uvijek postoji ali.
A ako je došlo do ozbiljnih stvari, maltretiranja, ili ako je to grupa onih što maltretira u pitanju itd.
Onda bih se uključila da ih sve bijem, šta god treba...😁
Ne znam kolika je tu pomoć policije, ali super ako može pomoći.

Pozvao bih moderatora da procita sta mu pise klon....ako ima moderatora na ovom forumu...
Ima. Ja sam sada mod ovde.
Ma ti si frustrirana, i sa takvima ne pricam....jer nemate ni svesti da razumete sta se pise, pa trcite na pp kod moderatora cim nije po vasem...a samo zato sto imate problem sa razumevanjem napisanog....i mogucnost, da vam moderator drzi ledja...
Ovo je veoma provokativno i pri tome netačno. Nije u redu da tako spekulišeš i slični postovi će ubuduće da ti budu brisani.

Ima. Ja sam sada mod ovde.

Ovo je veoma provokativno i pri tome netačno. Nije u redu da tako spekulišeš i slični postovi će ubuduće da ti budu brisani.
A joj, i ti si iz reda frustriranih. Oukej. Ideš na listu...
Sensei može da briše šta smatra da treba. Nećeš im ti govoriti.
Jeste prvokativno i prihvatam kritiku, čim počneš isto da pises i ovim frustriranim zenama....
nisam je ni citirao ni prozvao, nakacila se i proziva me prvokacijama....ti ćutiš...sam smisli sta to znaci da ne moram ja da spekulisem pogresno...

Pozvao bih moderatora da procita sta mu pise klon....ako ima moderatora na ovom forumu...
ovo nije uvreda nego znak da ne zelim da pisem o tome....
A joj, i ti si iz reda frustriranih. Oukej. Ideš na listu...
Sensei može da briše šta smatra da treba. Nećeš im ti govoriti.
a ovo jeste vredjanje na koje ne odgovaras....

Back