Sta bi prodali od ovih laptopova?

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Posedujem sledece laptopove

1) packard bell sa dual core t4500, integrisan grafom 4gb rama i 500 gb disk. Laptop je slab, ali mi se dopada to sto ima dobar wlan signal(najbolji od svih ostalih) i prelep ekran. I uz to je u perfektnom fizickom stanju, tako da mi se ne prodaje. Nov kuput
2) samsung sa 2020m procesorom, 6gb rama i 320 diskom. Laptop je bukvalno nov jer nije ni koristen, Bolji je od ovog prvog dosta i zbog toga mi se on ne prodaje . Polovan kupit
3) samsung sa i7 3630 sa 8gb rama i 1tb disk i solidnom grafikom,. Ali nedostaje mu tastatura i mrzi me da dajem bilo kakav dodatan novac za laptopove. Nov kupit
4) samsung i5 2430 sa 8 gb rama gt 540m. I 120 gb ssd . laptop je kupit kao teski krs i sve zivo je popravljano na njemu, dzek za napajanje, tastatura, ekran ,sarke. Posto sam ja licno sve to popravljo nekako mi je zbog toga drag. polovan kupit
5)macbook pro sa i7 3635 gtx 650m, 8gb rama i 256 ssd disk. laptop me smara samo zbog operativnog sistema. I nekako nije za svagde poneti jer se cimas da ce neko da ti marne laptop od 2500 evra. nov kupit
6) lenovo sa i7 4700mq, 8gb rama 1tb disk 8750m grafika, moj omiljeni laptop, vecinom ga koristim.
7) v5535 simens sa dual core t2410 2 gb rama i 160gb diskom. Moj prvi laptop i muzejski eksponat ne ide na prodaju

Imam jos i kucni racunar. Primetio sam da mi ne trebaju te silne kante. Prodao bi 3 od tih laptopova . Koje ?

Back