Šta bi bilo...

Tako i treba, nemoj da se zaludjujes filmovima.

to se tice okretanja za 180 stepeni, Nece to samo sa rucnom. Ako je suv asfalt, pa jos imas prednju vucu na autu, moraces da rucnu potpomognes volanom, ali najbolje da ne pokusavas sam, probaj da nadjes na netu, youtube, na primer, to se zove U TURN, pa da malo prucis teoriju. Opet naglasavam, bitno je koju vucu ti ima auto, sngu, elektronske sisteme, stanje puta, vremenski uslovi.

Ako si bas zainteresovan za te stvari, najbolji nacin da ih naucis je da platis instruktora takve voznje. Znaci, ne instruktora u auto skoli, vec coveka koji se bavi bas ovakvim stvarima. To je najbezbedniji nacin i po teb i po druge, a i po auto :)

:)

Aham, super što si mi rekao kako se zove...nisam znao kako da tražim...:)
Pretpostavljao sam da tu treba dosta faktora i da nije tako jednostavno kako izgleda...

Nisam znao da postoje instruktori za te stvari...:D

Možda kada ugrabim slobodnog vremena i odem do nekog...mada ja opet to ne bi radio u praksi..možda tako da probam...meni je više fora da naučim, čisto da znam...:).

Ma kakav instruktor, ja moju mecku u mestu okrecem za 180 stepeni bez rucne i bez icega... cak ne moram ni da gasim ESP ... samo gas i volan ... prvom da krenem, i na pola saltam u drugu i vracam volan nazad ... i to je sva muka :)

hahahahaha ..ja prije neki dan kad sam se prikljucivao na put..vidim nema nikoga pa reko da ga zgicnem malo :lol: (c270cdi)..krenuo ...smotao,dao ful gas kad ono prc ..samo se ugusio :) jb.g automatik sa raznim elektronskim sranjim.a

haha upravo tako jer 170ks je sasvim dovoljno ako ne i previse da se okrene na mokrom asfaltu :lol:
ali nista od gasenja esp-a ..ja se samo sa LICNO MOJIM stvarima igram kako treba a ovo ostalo ovako kontrolisano

Back