- Poruka
- 20.850
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva tema https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:eGhBHNFtWkGzWM:http://2.***************/_xgCuhK2njOg/SdUqeUG5-II/AAAAAAAAFUU/aMsqE9jKmhs/s320/funny005.jpg.
Halikse,mora da si sedam dana dubio na glavi pre nego što si smislio ovu glupost.
on to ne kapira,normalno je da Vojvodina dobije autonomiju kao i svaki region u Srbiji......
Pa mi i njima dajemo autonomiju a oni nece...![]()
Takva autonomija u slobodnom prevodu se zove sviranje qurcu iz Begisha...
Mi smo odlucili da se ugledamo na nase susjede i pobratime iz CG.
Crna Gora je nekada bila samostalna drzava pa moze da bude ponovo...bolje i za njih i za nas...a Kosovo nikada nije bila drzava,a kao sto sam vidis nije ni danas...
I Kosovo je imalo autonomiju pa joj je silom uzese onomad...Kad je bolje sto 700.000 crnogoraca odose od vas, zasto bi 2.2.mil. Kosovara ostalo uz vas ?
Dobro, 'ajde, neka bude da si u pravu. Da ne pobacis.
Crna Gora je nekada bila samostalna drzava pa moze da bude ponovo...bolje i za njih i za nas...a Kosovo nikada nije bila drzava,a kao sto sam vidis nije ni danas...
I Kosovo je imalo autonomiju pa joj je silom uzese onomad...Kad je bolje sto 700.000 crnogoraca odose od vas, zasto bi 2.2.mil. Kosovara ostalo uz vas ?
А КО ВАС ТО ПА ЗОВЕ ДА ОСТАНЕТЕ УЗ НАС!?
И који су ти ти "косовари"!?
Мислиш шошонци, Шиптари!?
160.000.000 siptara
De leba ti procitaj ponovo sta sam napisao...
ps i autonomija i drzava nisu isto....i ne uvecavaj broj kosovara...odbij one sto se navukli iz Albanije...
ps i autonomija i drzava nisu isto....i ne uvecavaj broj kosovara...odbij one sto se navukli iz Albanije...
Kako nije isto ?
Sinan Hasani (alb:Sinan Hasani) (1922) je albanski pisac, političar i diplomata. Predsednik Predsedništva SFRJ od 15. maja 1986. do 15. maja 1987. godine.
Kako nije isto ?
Sinan Hasani (alb:Sinan Hasani) (1922) je albanski pisac, političar i diplomata. Predsednik Predsedništva SFRJ od 15. maja 1986. do 15. maja 1987. godine.
Pa kakve veze ima sto je on bio predsednik predsednistva SFRJ,sa drzavnoscu Kosova?
I Lazar Kolisevski je bio predsednik predsednistva pa Makedonija nije imala drzavnost.
Све ми се чини,
да би онда првог себе требало да одбије!!!![]()
Kako nije isto ?
Ajde navedi mi, molim te jedan dobar argument koji ne moze niko od nas da ti "obori", zasto bi Kosovo i Metohija bila drzava?
Niko nije otisao od nas,nego su dobili drzavnost,a ako cemo pravo onda su otisli i od vas,a ako cemo jos pravije vas niko ni ocima ne moze da vidi.
Pa ako nece da ostane ko im brani?karta je valjda svima dostupna.
@halix... Mani se sta je i kako je bilo jer se to ne moze povratiti...Da bi se Kosovo vratilo pod upravom Srbije treba volje i sa jedne i sa druge strane...To nikako nebi moglo da funkcionise iz prostog razloga jer je prekinut kontinuitet, primer BiH...
Zato je najboljei Ahtisarijev plan !
@halix... Mani se sta je i kako je bilo jer se to ne moze povratiti...Da bi se Kosovo vratilo pod upravom Srbije treba volje i sa jedne i sa druge strane...To nikako nebi moglo da funkcionise iz prostog razloga jer je prekinut kontinuitet, primer BiH...
Zato je najboljei Ahtisarijev plan !