Sta Albanci misle o svojim vodjama...

• Začetnik teme Začetnik teme Halix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Crna Gora je nekada bila samostalna drzava pa moze da bude ponovo...bolje i za njih i za nas...a Kosovo nikada nije bila drzava,a kao sto sam vidis nije ni danas...

I Kosovo je imalo autonomiju pa joj je silom uzese onomad...Kad je bolje sto 700.000 crnogoraca odose od vas, zasto bi 2.2.mil. Kosovara ostalo uz vas ?

А КО ВАС ТО ПА ЗОВЕ ДА ОСТАНЕТЕ УЗ НАС!?:think::think::think:

И који су ти ти "косовари"!?:think::think::think:

Мислиш шошонци, Шиптари!?

Crna Gora je nekada bila samostalna drzava pa moze da bude ponovo...bolje i za njih i za nas...a Kosovo nikada nije bila drzava,a kao sto sam vidis nije ni danas...

I Kosovo je imalo autonomiju pa joj je silom uzese onomad...Kad je bolje sto 700.000 crnogoraca odose od vas, zasto bi 2.2.mil. Kosovara ostalo uz vas ?

160.000.000 siptara

De leba ti procitaj ponovo sta sam napisao...

ps i autonomija i drzava nisu isto....i ne uvecavaj broj kosovara...odbij one sto se navukli iz Albanije...

De leba ti procitaj ponovo sta sam napisao...

ps i autonomija i drzava nisu isto....i ne uvecavaj broj kosovara...odbij one sto se navukli iz Albanije...

Kako nije isto ?

Sinan Hasani (alb:Sinan Hasani) (1922) je albanski pisac, političar i diplomata. Predsednik Predsedništva SFRJ od 15. maja 1986. do 15. maja 1987. godine.

Kako nije isto ?

Sinan Hasani (alb:Sinan Hasani) (1922) je albanski pisac, političar i diplomata. Predsednik Predsedništva SFRJ od 15. maja 1986. do 15. maja 1987. godine.

Pa kakve veze ima sto je on bio predsednik predsednistva SFRJ,sa drzavnoscu Kosova?
I Lazar Kolisevski je bio predsednik predsednistva pa Makedonija nije imala drzavnost.

@halix... Mani se sta je i kako je bilo jer se to ne moze povratiti...Da bi se Kosovo vratilo pod upravom Srbije treba volje i sa jedne i sa druge strane...To nikako nebi moglo da funkcionise iz prostog razloga jer je prekinut kontinuitet, primer BiH...
Zato je najboljei Ahtisarijev plan !

Niko nije otisao od nas,nego su dobili drzavnost,a ako cemo pravo onda su otisli i od vas,a ako cemo jos pravije vas niko ni ocima ne moze da vidi.

Pa ako nece da ostane ko im brani?karta je valjda svima dostupna.

Back