Šta ako pas nevoli da se kupa?

• Začetnik teme Začetnik teme baric
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj pas baš nevoli da se kupa, čim vidi vodu odmah pobegne u kućicu i počne da reži.

Interesuje me da li ogrlice protiv buva i krpelj funkcionišu i ako pas nije čist?

protiv buva i krpelja imas frontlajn ulje
nanosi se na svaka 3 meseca na deo duz kicme i deluje
za bolji efekat bitno je da pas nema mokru dlaku i da ima sopstvenu masnocu na kozi - znaci, tvoj strokavko ima sve uslove :)

suvo kupanje,ako ne mozes ni to,izvedi ga na kisu,ali ne dugo da se ne prehladi,posle se igraj sa duzom krpom i brisi ga usput,ponekad ljudi okupaju psa i ne znajuci da su ga osudili na smrt,uslovi za to mnogo znace!

- - - - - - - - - -

koliko ti je star pas?

suvo kupanje,ako ne mozes ni to,izvedi ga na kisu,ali ne dugo da se ne prehladi,posle se igraj sa duzom krpom i brisi ga usput,ponekad ljudi okupaju psa i ne znajuci da su ga osudili na smrt,uslovi za to mnogo znace!

- - - - - - - - - -

koliko ti je star pas?

:zcepanje: sestro slatka, ovaj bega ko lud kad oseti kap.

Inace lezi pored nogu i gleda netremice pravo u oci. Pametan, kulturan, uvidjavan, cudo jedno, al kad ga uvredis? (a vredjas ga kada ga teras na kupanje) digne glavu i izgubi se u nepoznatom pravcu.
Ma karakteran, ne pitaj!

Bild 022.jpg
:)

Ima i jeftinijih a jednako efikasnih varijanti u odnosu na FL, pitaj u vet. apoteci recimo za Duowin. Inace, ni moj prethodni pas nije voleo da se kupa, a ni ova sad ne voli, ali zna se ko koga mora da slusa, hijerarhijska lestvica mora da se uspostavi na vreme i na pravi nacin.

gledam ja,i mislim da je Cezar doprineo razvoju odnosa izmedju psa i coveka osim pukog dresiranja i zahvatajuci domen psihologije pasa sto niko nije uspeo do sada.Cenim njegov rad!

- - - - - - - - - -

gledam ja,i mislim da je Cezar doprineo razvoju odnosa izmedju psa i coveka osim pukog dresiranja i zahvatajuci domen psihologije pasa sto niko nije uspeo do sada.Cenim njegov rad!

Back