SSSSSSSTRAST

Tu je, svugde. Nekad spava, al ne smemo joj dopustiti da predugo spava.

Znaš šta, Perfi, idem malo na odmor- u RL, pa ću se vrnem sa zaključcima za mesec-dva...;) Možda budem pametnija.

Makaridov, bravo za izum, moćna mašina. :super:

Moji izumi su samo u generatoru.

A imam i druge izume.

Recimo jedan sam izumeo samo zato što je mojoj ženi stalno bilo loše sa glavom i nesvesticama. Lečenje elektromagnetnim talasima.

razmišljala sam koje S da pojačam u ovoj reči...pa mi nekako više ide na ovo prvo S nego na drugo:think:
Elem...ako ima neka slična tema, naći će je Heroina pa spojiti
(koristila sam filter, majke mi...i ništa osim nekih članaka)

STRAST - ne da pišemo kakvi smo mi, nego šta je to, treba li nam, je li štetno, korisno, poželjno,nepoželjno...itd po želji...

Ja sve radim sa strascu, cak i ribam kuhinju strastveno i cesto.

Ja sve radim sa strascu, cak i ribam kuhinju strastveno i cesto.

Draga Ester,
vrlo mi se to dopada. Pravo da ti kažem, ja kad imam neke poslove u kojima ne uživam, a moraju se je l te obaviti, radim ih najvećom brzinom.
Zašto? Pa zaključih da mi tako postanu mili ti poslovi a gratis dobijem dodatno vreme za ono što volim da radim.

Pozdrav, strasno, naravno...

Dženi

(OVo draga me podsetilo na pisma...kako su to lepa vremena bila):)

razmišljala sam koje S da pojačam u ovoj reči...pa mi nekako više ide na ovo prvo S nego na drugo:think:
Elem...ako ima neka slična tema, naći će je Heroina pa spojiti
(koristila sam filter, majke mi...i ništa osim nekih članaka)

STRAST - ne da pišemo kakvi smo mi, nego šta je to, treba li nam, je li štetno, korisno, poželjno,nepoželjno...itd po želji...

to je ono što meni hvali

poželjno naravno, al ne valja a si dugo u tome

E moj Lansi moraš još da učiš.

A što se teme tiče.
Ne znam kako da objasnim šta je strast. To je sastavni deo mene jednako u situacijama dok putujem i obilazim gradove, kad perem posuđe ili kuvam ručak za familiju, dok vičem na decu, dok pazarim u maksiju, radim svoj posao u kancelariji ili se njišem na njegovim preponama.
Uvek nosim strast sa sobom što i vama toplo preporučujem.

A što se teme tiče.
Ne znam kako da objasnim šta je strast. To je sastavni deo mene jednako u situacijama dok putujem i obilazim gradove, kad perem posuđe ili kuvam ručak za familiju, dok vičem na decu, dok pazarim u maksiju, radim svoj posao u kancelariji ili se njišem na njegovim preponama.

Dakle, čitajući sve ostalo što iz tvojih prstića ovde iskoči, ne bih ni sumnjao u drugačiji ishod :heart:

imala sam utisak da taj smajli znači da si se postideo zbog nečeg
a ne da ti je neko nalupao šamare dok te k.arao
izvini
imamo različito tumačenje jednog istog pojma

a ovde ionako već misli ko šta hoće tako da se ne obazirem previše....

ne brini sve je kul. ne ljutim se. ovo je ipak samo virtuelno okruženje, zvanično ovde ne postoji sve što postoji....

imala sam utisak da taj smajli znači da si se postideo zbog nečeg
a ne da ti je neko nalupao šamare dok te k.arao
izvini
imamo različito tumačenje jednog istog pojma

a ovde ionako već misli ko šta hoće tako da se ne obazirem previše....

ne brini sve je kul. ne ljutim se. ovo je ipak samo virtuelno okruženje, zvanično ovde ne postoji sve što postoji....

Ma nisam ni ja mislio na lupanje šamara, nego na ono kad se neko zaljubiška pa onako slatko gori u licu :ok:

A što se teme tiče.

govori tiho i nosi psa sa sobom:D

- - - - - - - - - -

to je ono što meni hvali

poželjno naravno, al ne valja a si dugo u tome

a ne valja ni dugo bez toga
Umetnost je to znati razvući...najbolje je tako
ali, to bi značilo kontrolu
veliko je to umeće i ne do kraja uspešno

ček, ček...pričamo o ? Pa da

Back