SSSSSSSTRAST

Poruka
19.733
razmišljala sam koje S da pojačam u ovoj reči...pa mi nekako više ide na ovo prvo S nego na drugo:think:
Elem...ako ima neka slična tema, naći će je Heroina pa spojiti
(koristila sam filter, majke mi...i ništa osim nekih članaka)

STRAST - ne da pišemo kakvi smo mi, nego šta je to, treba li nam, je li štetno, korisno, poželjno,nepoželjno...itd po želji...

razmišljala sam koje S da pojačam u ovoj reči...pa mi nekako više ide na ovo prvo S nego na drugo:think:

STRAST - ne da pišemo kakvi smo mi, nego šta je to, treba li nam, je li štetno, korisno, poželjno,nepoželjno...itd po želji...

Džabe se ti nameštaš i protežeš ako nećeš da rađaš.

него шта него треба
нема ништа боље него кад проради онако незаустављиво
отју да полудим јбт :руменкооооо:

svak ima svoju tačku gledišta, pa i nihilisti i luzeri
mmm...pročačakću malo po filozofima...
Džabe se ti nameštaš i protežeš ako nećeš da rađaš.
Misliš...strast u svrhu razmnožavanja?Sigurno je to jedan od razloga što smo je sposobni osetiti..ali ne i jedini...
Ne brini Strvke, znam da si cigančica. :mrgreen:ž

Samo sam hteo da na slikovitom primeru pokažem šta je ssssssstrast :kez:

divan igrokaz:klap:

pa moze sta fali ,ono sevnu pogledi na plazi odma zavrsimo gajbi i cao

Strast nema isključive veze sa partnerskim odnosom.
Ima veze i sa tim, ali i sa svim ostalim segmentima života, naravno da je bitna kao pokretač, ali nije najbitnija kao garancija krajnjeg proizvoda, ako izostanu neke stavke bitne između. Mnogo je to kompleksno. ali dostižno.

Back