pop80
Elita
- Poruka
- 15.385
dobro je, nema mrtvih izgleda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sada.dobro je, nema mrtvih izgleda
To kad vaša vojska udje u beograd, al šta posle kad mora da se vrati?Ne samo spomenik, ceo Bgd na vodi ima da se sruši.
Nemamo mi vojsku nikakvu. Vaša vojska će na Kosovo da se vrati, čim Rusi pobede u Ukrajini i izbiju na Dunav.To kad vaša vojska udje u beograd, al šta posle kad mora da se vrati?
onda će da bude "neeeeee, molim te biću dobar. O majko mila zginuću jadan"![]()
Vidiš, šiptari nisu glupi ljudi i znaju da se vremmena menjaju, a nemaju baš nikakav razlog da isteruju komšije, a ko ima?Nemamo mi vojsku nikakvu. Vaša vojska će na Kosovo da se vrati, čim Rusi pobede u Ukrajini i izbiju na Dunav.![]()
Ako se kači 10 hiljada nakita svake godine, a jedan padne nakon 29 godina, koja je verovatnoća da je samo taj jedan pao a ne više njih
Ajmo malo matematike momci
Hoćeš da kažeš da u Srbiji tek postoji jedna nadstrešnica na 200-tinak objekata...Генијално .....
Ако 10 000 настрешница у Србији за 40 година је убило само 14+1 ... па то није ништа .....
Hoćeš da kažeš da u Srbiji tek postoji jedna nadstrešnica na 200-tinak objekata...
Ne bih rekao baš da je tako.
Hoću da kažem da u Srbiji ima dva miliona objekata, od kojih većina ima barem nekakve nadstrešnice.Ма ти си утешитељ фантазмагоричних размера
Хоћеш да кажеш да САД крвари па и даље је најбоља у свему на свету
![]()
Hoću da kažem da u Srbiji ima dva miliona objekata, od kojih većina ima barem nekakve nadstrešnice.
E sad, većinu tih nadstrešnica nije dirao SNS.
Znas kako radikali odnosno njihove prave pristalice su imali neku ideologiju, koju sam i sam podrzavao pre, ali se ispostavilo da je Seselj jedan udbas lazov i manipulator....tako da...a sns nema nikakvu ideologiju sem interesa i da se sto vise krade, laze, otima......Znaš bajo ja sam radikalska struja, gadi mi se sve iz DS-a koliko god stranaka promenili ili osnovali
Gola govna od ljudi
Samo toliko
p.s. nemanjićkoplava je samo u Šapićevoj lobanji punoj vode iz bazena, tamo nema trunke plave... a ko da je to vama bitno ko nama radikalima?