Srušila se Novogodišnja rasveta u Bgu

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemamo mi vojsku nikakvu. Vaša vojska će na Kosovo da se vrati, čim Rusi pobede u Ukrajini i izbiju na Dunav.:lol:
Vidiš, šiptari nisu glupi ljudi i znaju da se vremmena menjaju, a nemaju baš nikakav razlog da isteruju komšije, a ko ima?
Da majku mu odgovor je ko ima razloga da ubija i isteruje Srbe s Kosova?
Onaj ko želi loše i albancima i srbima i makedoncima i crnogorcima, engleska banditska mafija...

Hoćeš da kažeš da u Srbiji tek postoji jedna nadstrešnica na 200-tinak objekata...

Ne bih rekao baš da je tako.

Ма ти си утешитељ фантазмагоричних размера

Хоћеш да кажеш да САД крвари па и даље је најбоља у свему на свету

180522094603-t1-us-intl-shooting-list.jpg

Ма ти си утешитељ фантазмагоричних размера

Хоћеш да кажеш да САД крвари па и даље је најбоља у свему на свету

180522094603-t1-us-intl-shooting-list.jpg
Hoću da kažem da u Srbiji ima dva miliona objekata, od kojih većina ima barem nekakve nadstrešnice.

E sad, većinu tih nadstrešnica nije dirao SNS.

Hoću da kažem da u Srbiji ima dva miliona objekata, od kojih većina ima barem nekakve nadstrešnice.

E sad, većinu tih nadstrešnica nije dirao SNS.

Хоћеш да кажеш да оне/они који плаћају порез у таквим зградама као да им је некретнина вредности 2 000 евра квадрат покрадени

јер им упркос армији СНС настојника ниједан објекат реално није безбедан ?

Znaš bajo ja sam radikalska struja, gadi mi se sve iz DS-a koliko god stranaka promenili ili osnovali
Gola govna od ljudi
Samo toliko

p.s. nemanjićkoplava je samo u Šapićevoj lobanji punoj vode iz bazena, tamo nema trunke plave... a ko da je to vama bitno ko nama radikalima?
Znas kako radikali odnosno njihove prave pristalice su imali neku ideologiju, koju sam i sam podrzavao pre, ali se ispostavilo da je Seselj jedan udbas lazov i manipulator....tako da...a sns nema nikakvu ideologiju sem interesa i da se sto vise krade, laze, otima......

Back