SRS PATRIOTIZAM - slučaj No. 6424662185

породичне везе и црне овце

-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
stop teroru
stopterorupo4.jpg

Што је више клевета и лажи (жутих медија) Делић нам је милији и дражи! ;)

П.С. Зар су толико глупи пропагандисти жутих, да не могу да схвате колико су овакве ствари контрапродуктивне?

nema tu ništa loše - sa sudom ne saradjujemo, radimo samo za pare

"Ne svidja se ni meni al' takav je pos'o"
Laki Topalović

Live and let die, а може и обрнуто.............у ствари боље обрнуто.8)
Pozorišna predstava:
Ulaz 300 dinara
Za slepe 200 dinara
Za gluve 200 dinara
Za slepe i gluve - 400 dinara

Mislim, sećaš se kako se ovde pisalo kako batinaju gradjane za svedočenje u Tribunalu a u stvari niko da kaže - nisu se pogodili za generalski iznos :lol:

Pozorišna predstava:
Ulaz 300 dinara
Za slepe 200 dinara
Za gluve 200 dinara

Mislim, sećaš se kako se ovde pisalo kako batinaju gradjane za svedočenje u Tribunalu a u stvari niko da kaže - nisu se pogodili za generalski iznos :lol:

али су зато подигли оптужницу против тог генерала и то пред изборе
stop teroru
stopterorupo4.jpg

Pozorišna predstava:
Ulaz 300 dinara
Za slepe 200 dinara
Za gluve 200 dinara

Добра ти ова математика....:D

rchn2.jpg

А ово друго, па баш се и не сећам нешто.:think:

Ирон стари ЦИА оперативцу, па зар вам је толико ПРПА.

ЉУДИ ПОБЕДА СРС-а је БЛИЗУ!!!!

ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Opste je poznato da su radikali profesionalni politicari ,tj. rade za pare.Devojke koje sex upraznjavaju za pare imaju ime,zar ne.Ne daj Boze da Vi pobedite,sto se nece desiti, pa i sam Gospod ce precrtati Srbiju.Boze kako ste ret....ni.O pomenutom ne zelim da komentarisem jer je sljam,krntija od coveka,funjara.

SRBIJO SUTRA SAMO NE ZA PROFESIONALNE POLITICKE K...VE.

P.S. Samo jos da Vam i Kostunjavi zavuce patku , potpuni ugodjaj.

Back