caki72
Primećen član
- Poruka
- 980
Opet ti poglavico, pa ja sam mislio da su svi indijanci crveni a sad vidim da ima i zutih. :-)
Kao prvo nemoj da padas u vatru, valjda smo ovde da se zabavimo a ne da se nerviramo. A drugo, mislim da si ti pogresno postavio stvari. Hoces da kazes da su Seselj, Milosevic, Mladic i ostali Srbi proizveli Haradinaja, Gotovinu i mudzahedine u Bosni? A moglo bi na to i drugacije da se gleda, da su recimo Milosevica i Seselja, /ostali su nus proizvod/, proizveli Kucan, Tudjman, Alija i siptarski separatisti od Prizrenske lige pa na ovamo. Samo je stvar politike koju ce crtu da uzmu za reper. I Kostunica je recimo do pre mesec dana govorio da je Milosevic kriv za gubitak Kosova pa se sada setio da siptarski separatizam datira iz ranijeg perioda, kada se Milosevic jos nije ni ispilio. Ko zna, mozda se i Tadic toga seti kada nam uzmu Sandzak, Vojvodinu ili...
Kao prvo,za sadašnju situaciju sa Kosovom i Metohijom 90% krivice je do nas Srba. To jest do naše nesposobnosti,koja se vuče u prošlost više od 100 godina. Ali neću se toliko daleko vraćati u prošlost,osvrnuću se na kraj prošlog veka i ulogu Miloševića,kojeg ti braniš.Druga polovina 1998.,čišćenje terorističkih grupa i bili smo ih već saterali u ćošak i trebalo nam je maksimalno nedelju dana da rešimo taj problem,ali Milošević sve obustavlja i vraća nas u kasarne. Slažem se da nije on stvorio Haradinaja,Tačija i njemu slične,ali mogao je da ih spreči da urade ono što su kasnije radili.
I još jedna stvar,Kosovo je postalo faktički nezavisno kumanovskim sporazumom,a to je 17.februara samo formalizovano. Tako optuživati nekog drugog za to je smešno.
A Miloševićevoj ulozi u Bosni,R.Srpskoj Krajini i kako je prodao taj narod tamo,o tome bi mogao dosta da pričam.